2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Ay sagol canım moral oldu, insan bılmeyıncr kanama eşittir düşük diye düşünuyo. Olagan bir durum da olabılıo demekki , şimdilik hep yatıyorum bakalım
Yani kanama olunca tüm doktorlar dusuk tehlikesi olarak görüyor ve doğal olarak her olumsuz şeyi söylüyorlar ama yasayacagi varsa her türlü yasiyor. Bi tanıdık vardı 5.ye hamileydi sanirim pek istemiyordu, kanaması vardi, doktorun dediği hic biseyi yapmadı ilacını icmedi, bebek yine dogdu. Yani senin elinden geleni yapman sadece vicdanen rahatlamak için yoksa Rabbim ne nasip etmişse o olucak, bol dua, sadaka da iyi gelir tabi

Benim ilk haftalarım aynı öyleydi şimdi o da bitti kalmadı bişeyim ☺ maşallah görümcen tosuncuk doğurmuş demek ki hamilelikten sonra kilolar verilir bi şekilde benim yapım kilo almaya da müsait olmadığı için şimdi biraz etlenince hoşuma da gitmedi değil yeterki sağlık sıkıntısı çıkmasın gerisi hiç önemli değil keyif almaya bakmak lazım hayatımızın en güzel dönemi

Sadaka demişken ben hamile kalırsam adak adayacağım demiştim çok şükür oldu niyette çok önemliymiş dua da

Evet 4 kilo dogurmus. Masallah. Bence de kilo falan onemli degil. Saglikla kucagimiza alalim da baska bisey istemiyorum

Ben de detayli ultrasona girdiğimde daha önce doktorun iyi görmediği yer vardi, cikolata ye dedi biraz, muayenede vardi, 3 -4 tane yedim banamisin demedi :) ama mutlaka kontrol oncelerinde çantaniza alin bi kac tane, normal muayene de bile lazim oluyor bazen :)

Kizlar bende kansızlık demir eksikliği vitamin eksikliği var doktor Ferro kan hapı verdi ama ben bu hapı içtiğim Zaman kusuyorum icmesek ne olur bebeğe bı zarari yada bize bı zarari okur mu bazı insanlar bebekk ölür dediler coook korktum

İncir kuru yapın onunda kan arttirma etkisi var, bebek ilk 3 ay depoları kullandığı için önemli, bir cok demir ilaci var, o iyi gelmediyse baska isteyin doktordan

Onuda kullandım hiç fayda etmedi canm

Evet canım haklısın, dr a napmalıyım drdiğimde düşcek cocuk naparsan yap düşer dedi , kulaga hos gelmeyebılır ama sonucta haklı. Tedbir ve tevekkül insallah

Hayırdır inşallah canım neden moralin bozuk
Hic kalkamıyorum surekli bulanti var kusma surekli yatıyorum tansiyon 7/5 5/4 hep böyle o yüzden sürekli kafam yastıkta
Kv geliyor surekli başkasıyla karşılaştırma yapıyor onların hamileliği daha kötü sen gibi salmadi falan filan bunun gibi şeyler işte yok bebek büyümeyecek doğuramiycan sanki kendi elimdeymis gibi ama değil gerçekten yiyemiyorum zayıflıyorm yediğim de durmuyor çıkıyor ilaçlar falan etki etmiyor artık

Prilam galiba onu kullandım bir tane de aç karnına var adını hatırlamıyorum ama çare etmiyor

Benim çok nadir oluyor onda bile nevrim dönüyor.
Allah yardımcın olsun.
Madem bir şey yiyemiyorsun doktoruna söyle serum takviyesi yapsın sana.

23unde randevum gidince söyleyeceğim
Ama millete göre ben abartıyorum

Kimseyi takma hele ki kv deni hiç sallama konuşur durur ancak seninle kendini kıyaslar :)
Insan ne yaşadığını kendisi bilir sen sadece doktorunu dinle, onunla paylaş her şeyini.
Canını da sıkma sakın

Kimseyi takma hele ki kv deni hiç sallama konuşur durur ancak seninle kendini kıyaslar :)
Insan ne yaşadığını kendisi bilir sen sadece doktorunu dinle, onunla paylaş her şeyini.
Canını da sıkma sakın
Uğraşıyorum canım kızıyorum falan da onlarda şaşırdı başımda yine çıkarttım domates ekmek falan getiriyor kv belki içini bastırır diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…