Aa hiç bilmiyordum yanımda bulundurayım ben deBizde önümüzdeki hafta Perşembe günü öğreneceğiz çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki doktorum gelmeden önce bi meyve suyu ve bi çikolata yememi söyledi bebek hareket eder daha rahat görürüz dedi sizlerinde aklında bulunsun
Canım geçmiş olsunAy sagol canım moral oldu, insan bılmeyıncr kanama eşittir düşük diye düşünuyo. Olagan bir durum da olabılıo demekki , şimdilik hep yatıyorum bakalım
Ayy demekki olabılıo , sagol canım , insan tedırgın oluyo .Canım geçmiş olsun
Korkma sakın kizimda keseyi gördük kanama başladı lekelenme tarzi değil wc gidiyorum pihtili Bi şekilde gidiyordu...
Yattim igne vurundum acildeki Dr sabaha düşük Yaparsin demisti düşün
Tüp bebek Dr gittim kanama alanı kesenin altında korkma bisey olmaz demişti
Bikac hafta icinde kesildi çok şükür
Canım dıs gebelıkte kese gorunmuuor , dıs gebelık degıl.tüpte olusuyo genelde dıs gebelık kese vs gorunmez rahımde. Bence normal . Tıbbi terımlere takılma yada google a bi yaz .Kızlar merhaba kanamam durdu doktorun verdiği rapor elime geçti bi terim gördüm kafam karıştı uterin kavite içinde gestasyonel kese göründü 10mm embriyoya ait izler var yolk kesesi görünüyor yazılmış bu ne demek oluyor.dis gebelik belirtisi mi normal hamilelik mi ? Tecrübeli anne adayları ve annelerden yardim bekliyorum
Geçmiş olsunAy sagol canım moral oldu, insan bılmeyıncr kanama eşittir düşük diye düşünuyo. Olagan bir durum da olabılıo demekki , şimdilik hep yatıyorum bakalım
Nuba göre erkek gibi duruyor evet, nifty testi yaptıracakmışsınız bakalım ne çıkıcakNub teorisine göre de bir kaç kişi erkek olarak yorumladı ama bakalım 2 haftaya sonuç çıkınca tahminleri tutacak mı merak ediyorum ben de11-12-13 haftalıkken nub tahmini yapılıyormuş
Canım gestasyonel kese dediği gebelik kesesi ve olması gereken yerde yani rahim içinde görüntülenmiş ve içerisinde de bebeğin ilk habercisi olan yolk oluşmuş diyor. Özetle herşey olması gerekitği gibi içini ferah tutKızlar merhaba kanamam durdu doktorun verdiği rapor elime geçti bi terim gördüm kafam karıştı uterin kavite içinde gestasyonel kese göründü 10mm embriyoya ait izler var yolk kesesi görünüyor yazılmış bu ne demek oluyor.dis gebelik belirtisi mi normal hamilelik mi ? Tecrübeli anne adayları ve annelerden yardim bekliyorum
Allahim çok şükür yarabbim çok korkuyorum ilk hamileligm ilk bebeğim ilk heyecanım çok teşekkür ederim ağzınıza saglikkCanım gestasyonel kese dediği gebelik kesesi ve olması gereken yerde yani rahim içinde görüntülenmiş ve içerisinde de bebeğin ilk habercisi olan yolk oluşmuş diyor. Özetle herşey olması gerekitği gibi içini ferah tut
Google yazdım aynı senin dediğin gibi çıkıyor canım bi tek betam yavaş yukseliyor oda geç döllenme olabilir diyo ama agzina sağlık moralimi bozmicamCanım dıs gebelıkte kese gorunmuuor , dıs gebelık degıl.tüpte olusuyo genelde dıs gebelık kese vs gorunmez rahımde. Bence normal . Tıbbi terımlere takılma yada google a bi yaz .
Nifty için 8. Haftadan başlıyor diyorlar ama en iyi garanti sonucu 12. Haftada alırız dediler ben de 12+4 olarak yaptıracağımNuba göre erkek gibi duruyor evet, nifty testi yaptıracakmışsınız bakalım ne çıkıcak
Bu arada bu testi kaç + iken yaptırıyorsunuz?
Bak ne güzel kötü bir şey yokmuş sağlıkla gelir hiç sıkma canınıGoogle yazdım aynı senin dediğin gibi çıkıyor canım bi tek betam yavaş yukseliyor oda geç döllenme olabilir diyo ama agzina sağlık moralimi bozmicamsen nasıl oldun iyisi dimi
Çok şükürBak ne güzel kötü bir şey yokmuş sağlıkla gelir hiç sıkma canını
Teşekkür ederim canım, benim doktorumda 12.hafta dedi ama 11+ lar mı oluyor 12+ mı onu bilemediğimden merak ettimNifty için 8. Haftadan başlıyor diyorlar ama en iyi garanti sonucu 12. Haftada alırız dediler ben de 12+4 olarak yaptıracağım
ŞükürSelam,
Bulantilarim azaldı çok şükürancak iki gündür kasiklarimda sökülürcesine ağrı var. Kanama falan şükür yok ama yatıyorum dinleniyorum. Yarin doktor randevumuz var bebisimizi göreceğiz ve bu ağrıların nedenini soracağım . Dusukten sonra kürtajla rahim içi temizleniyor onun ağrısı gibi agri yaşıyorum. Böyle düşük sonrası ağrı yaşayan oldu mu. İçim acıyor resmen. Allahim bebeğimi bana bağışla diye dua ediyorum.
Rica ederim canımTeşekkür ederim canım, benim doktorumda 12.hafta dedi ama 11+ lar mı oluyor 12+ mı onu bilemediğimden merak ettim
Yok canım niye bunalalım herkes iyi olsun bebişler iyi olsunÇok şükürinanın sizleri de bunalıyorum fakat çok üzgün olduğum için içimi ferhlatmaya calisiyorum şuanda calismiyorum raporluyum