2022 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    192
Güzel aydınlandım. Zaman ayırıp yazdığınız için çok teşekkür ederim
Obez annelere bakılmama nedeni kan kütlesi normalden fazla olduğu için bebek genlerinin tespiti zor olup yanlış sonuçlar çıkabiliyormuş. Bu nedenle sorumluluğu almak istemiyor olabilirler. Benim de cuma günü muayenemde tam haftam kesinleşecek (geç döllenme nedeniyle gününü kesinleştiremedik hala) o zaman doktorumla konuşacağım gen taramasını. Ben de edindiğim bilgileri paylaşırım

Rica ederim ben de yeni yeni öğreniyorum detayları araştırıp sordukça paylaşırım burada da sizin de hayırlısı olur inşallah sağlıkla kavuşursunuz bebişinize

Ben ilk gittiğimde 5 haftalıktı kese gördüm sonra 1 hafta sonra kalp duydum 6+3dü 2 hafta sonra gel dedi 2 gün önce gittim 8 haftalıktı ve 3 hafta sonra gel dedi bu defa sanırım risk görmeyince süre uzuyor hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde vakti zamanında kucağıma alalım inşalllah

Benim gecen hafta cumartesi yapildi canim
Enfeksiyon ve bagisikliklar icin: Toxoplazma ve rubella nin IGg ve IGM degerleri ile HBS, HIV, HCV bakilacak, tam kan icerisinde bilhassa aclik sekeri, TSH, demir ve ferritin bakilacak. Bir de idrar testi yapilmali.
Tup bebek doktorlarimiz pek bakmiyor ama zamanidir bence.

12 hafta pek takilmayin, folik asit aliyorsaniz sorun yok, belki biraz meyve ve yogurt deneyebilirsiniz, ya da cacik o mide bulandirmaz mesela
Bana damardan verildigi icin yumurta yasak su asamada, zaten yiyesim de yok, hic sevmem. Bunyeniz ya da kan degerleriniz isaret verecektir caninizi sıkmayın

İdeal kilonuzun üzerinde gebe kaldıysanız yirminci haftaya kadar dengeli bir beslenme programı ile güvenli bir şekilde kilo verebilirsiniz Sonraki dönemde önermiyorum ben danışanlarıma .
Cok teşekkürler, henuz doktora sormadım, ona da danisip, dikkat etmeye baslamak istiyorum

Aradım canımm, progestana devam et ve dinlen dedi , düşük mü olcagının belırtısı yoksa normalde olabılıo mu ya tedirginim bi garip oldum..bakamıyorım bıle korkudan kan arttımı die
İlk gebeligimde ilk 26 hep kanama yasadim hatta 8-10 hafta civariydi baya büyük parca düşmüştü dedim bebek düştü herhlde ama doktora gittiğimde duruyordu bebisim. Düşen şey kan pihtisiymis, bende surekli kanama oldugu icin Ve yattığım için arada pıhtı olabiliyordu, insallah devamı gelmez, ilacını kullan ve dinlen geçer inşallah

Nub teorisine göre de bir kaç kişi erkek olarak yorumladı ama bakalım 2 haftaya sonuç çıkınca tahminleri tutacak mı merak ediyorum ben de 11-12-13 haftalıkken nub tahmini yapılıyormuş
Cok guzel görüntü masallah, bana kalsa kiz gibi duruyor

Ay sagol canım moral oldu, insan bılmeyıncr kanama eşittir düşük diye düşünuyo. Olagan bir durum da olabılıo demekki , şimdilik hep yatıyorum bakalım

Günaydın
Bana da 2 hafta önce kalp atışlarını duyunca hepsini yaptı canım hepatitlere de baktı. Kan sayımı, idrar, tiroid, vitaminler. Sadece toxoplazma ile rubella bakmadı diğer herşeye bakıp buna bakmayınca zamanı mı değil acaba dedim. Haftaya hatırlatacağım baksın. Dün aile hekimine de sordum. Geçen seneye kadar biz bakabiliyorduk ama aldılar bizden bu sene dedi. O da bakılmasında fayda var hatırlat doktoruna dedi

Az önce rüyadan uyandım ilk defa rüyamda kız gördüm normalde hep erkek görüyordum önümüzdeki hafta bakalım erkek mi kız mı öğrenicez
Bizde önümüzdeki hafta Perşembe günü öğreneceğiz çok heyecanlıyım günler geçmiyor sanki doktorum gelmeden önce bi meyve suyu ve bi çikolata yememi söyledi bebek hareket eder daha rahat görürüz dedi sizlerinde aklında bulunsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…