- 7 Ocak 2021
- 2.103
- 4.194
- 30
İdeal kilonuzun üzerinde gebe kaldıysanız yirminci haftaya kadar dengeli bir beslenme programı ile güvenli bir şekilde kilo verebilirsinizCok gecmis olsun bende hic bulanti yaşamayan ve istahi acik tombis biri olarak birsey sormak istiyorum hangi aya kadar kilo verilebilir acaba?
Benim bir gün geldi sadece ve ilacı kullandıktan sonra da bir daha görmedim. Normal mi değil mi bunu en iyi doktorun bilir ama kirmizi kanamaya dönmediği sürece doktorlar çok ciddiye almıyor diye biliyorum. İlk üç ay bu tip lekelenmeler olabilir deyip geçiyorlar. İçin rahat etmiyorsa tekrar doktora görün istersen.Benim hala devam ediyor progestan içtiğim halde normal mi sizce ne zaman kesildi sizin kanamanz
Öncelikle bebeğin hayırlı olsun canım İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Bende bugün gittim kese 15.8 ve 5+6 günlük dedi. Son adet tarihine göre iki gün geriden geliyor ama sorun yolk var bebek ve kalp atışı yok dedi çok canım sıkıldı. Senin kaç günlük doktor ne diyorben keseyi gördüm nohut kadardı 15.8 mm ymiiişerken öğrenmekte çok stresliymiş vallahi kesesi kalp atışı derken. doğru düzgün sevinemedik bile. siz en iyisini en yaoıyorsunuz valla
Hayırlı olsun canım. Bebek ve kalp atışını duydunuz mu acaba6+3 günlük ultrason fotografımız :)
Hemen panikleme yoktur bişey inşallah doktorum beni özellikle uyarmıştı kahverengi leke kirmizi leke kırma kırmızı parlak canlı süren kanamada gel demişti doktorunu ulasabiliyorsan ara sor bence ama bir iki lekeden korkmamak lazimKızlar az once kırmızı kan geldi baya , düşük mü bu , yasayan var mı
Bende 11. Haftadayım en erken nifty testiyle öğrenicem haftaya testi yaptırıcam hem genetik hastalıklara bakacaklar hem de cinsiyet öğreneceğiz. Onun dışında 16. Haftaya kadar doktorlar net bir şey demiyor.İyi akşamlar hanımlar bu cuma tam 11. Hafta oluyor cinsiyet için sanırım bilen var mı en erken kaçıncı haftada gorunuyor
Aradım canımm, progestana devam et ve dinlen dedi , düşük mü olcagının belırtısı yoksa normalde olabılıo mu ya tedirginim bi garip oldum..bakamıyorım bıle korkudan kan arttımı dieHemen panikleme yoktur bişey inşallah doktorum beni özellikle uyarmıştı kahverengi leke kirmizi leke kırma kırmızı parlak canlı süren kanamada gel demişti doktorunu ulasabiliyorsan ara sor bence ama bir iki lekeden korkmamak lazim
Benim arkadaşım bildiğin adet kanaması gibi iki üç gün kanama oldu hiç bişey olmadı ilaç zamanla azaltıyor yanı başına gelen çoğu hamilenin başına geliyor benimde kahverengi lekelenmelerim oldu hiç telaslanma sakın tut kendini kanama değil stres telaş daha çok zarar verir bebisineAradım canımm, progestana devam et ve dinlen dedi , düşük mü olcagının belırtısı yoksa normalde olabılıo mu ya tedirginim bi garip oldum..bakamıyorım bıle korkudan kan arttımı die
Ay insallah canım yaBenim arkadaşım bildiğin adet kanaması gibi iki üç gün kanama oldu hiç bişey olmadı ilaç zamanla azaltıyor yanı başına gelen çoğu hamilenin başına geliyor benimde kahverengi lekelenmelerim oldu hiç telaslanma sakın tut kendini kanama değil stres telaş daha çok zarar verir bebisine
Korkma sakın sakin ol bende progestan içiyorum 2 gündür devam eden kahve kanamam vardı şükür ilk azaldı şuan yok denecek kadar oldu.sen ilacı ic hemen fayda etmesini bekleme en az bi gün geçmesi gerek çok geçmiş olsun güzel haberlerini bekliyoruz bol bol dinlenAy insallah canım ya
sağolun sizinde. sormayın benimde çok moralim bozuk. son adet tarihime göre 12 gün falan geride benim. kalp atışı duyulmadı. 6 hafta dendi banada. 10 gün bekliycem içim içimi yiyor. sizde inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. haberdar edin benideÖncelikle bebeğin hayırlı olsun canım İnşallah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin Rabbim.Bende bugün gittim kese 15.8 ve 5+6 günlük dedi. Son adet tarihine göre iki gün geriden geliyor ama sorun yolk var bebek ve kalp atışı yok dedi çok canım sıkıldı. Senin kaç günlük doktor ne diyor
Gebelik takvimine bakılırsa o kadar geriden gelmiyor canım endişe etme gününü tamamlar yeterki kalp atışı duyulsun ve sağlıklı olsunlar inşallahsağolun sizinde. sormayın benimde çok moralim bozuk. son adet tarihime göre 12 gün falan geride benim. kalp atışı duyulmadı. 6 hafta dendi banada. 10 gün bekliycem içim içimi yiyor. sizde inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. haberdar edin benide
Ben de nifty planlıyorum. Firmaya karar verebildiğiniz mi? Bir dr çeşitleri varmış sanırım harmony vs. Hangisini tercih etmeli? Hangi genetik hatalara bakılıyor merak ediyorum. Mesela SMA var mı aralarında? Araştırabildiniz mi?Bende 11. Haftadayım en erken nifty testiyle öğrenicem haftaya testi yaptırıcam hem genetik hastalıklara bakacaklar hem de cinsiyet öğreneceğiz. Onun dışında 16. Haftaya kadar doktorlar net bir şey demiyor.
Moralinizi bozmayın , benim de vajinal bakılarak kalp atışı duyuldu geçen hafta . 7.haftamdaydımsağolun sizinde. sormayın benimde çok moralim bozuk. son adet tarihime göre 12 gün falan geride benim. kalp atışı duyulmadı. 6 hafta dendi banada. 10 gün bekliycem içim içimi yiyor. sizde inşallah hayırlısıyla kucağınıza alırsınız. haberdar edin benide
Ben izmirden genstar diye bir yerle görüştüm babyseq taramasında tüm kromozonları çalışıyorlar ayrıca buna ek olarak mikrodelegrasyon (bileşsel hastalıkları kapsıyor) bakılacak. Tabi buna cinsiyette dahil, ankaraya gönderiyorlar 7-10 iş günü içersinde sonuç geliyor. Doktor zaten orayla iletişim halinde olduğu için olumsuz bir sonuç olduğunda birebir genetikçilerle görüşüyor. Bu da bizim için bir avantaj. Yurtdışına da bir amerikada bir de ingiltere de bakılıyor abd deki 4700 baya pahallı geldi bana. İngilteredeki de 3600 filan ama onlar cinsiyet bakmıyorlarmış onu da eledim. Trdekinin de fiyat 3300 geniş paket oluyor işte herşeye adan zye bakıyorlar. Yalnız trdekiler obez hamilelere bakmıyorlarmış onu da dip not olarak eklediler niye bilmiyorumBen de nifty planlıyorum. Firmaya karar verebildiğiniz mi? Bir dr çeşitleri varmış sanırım harmony vs. Hangisini tercih etmeli? Hangi genetik hatalara bakılıyor merak ediyorum. Mesela SMA var mı aralarında? Araştırabildiniz mi?
Valla 9. Haftadayım 3 gündür fenayım. Bugün öğürmekten kusmaktan bir hal oldum. Yediğimi çıkarıyorum. Ama yine de yavrılarımız iyi olsun da gerisi bi şekilde hallolur inşallah . Hallolmazsa zaten yandıkkkkk bittik tükendikNasılsınız kızlar , nasıl geçiyor hamilelik ? Benim mide bulantılarım başladı. Diyetisyenim ben, işim beslenmek üzerine ama o besinleri görmek dahi çıkarmama yetiyor . Mesleğim basıma dert oldu bu süreçte heralde izne ayrılıcam. Akşamları 9da uyuyorum , göğüsler kocaman oldu gerçekten sancılı bi süreçten geçiyoruz insallah bir an önce bu rahatsızlıklar sona erer sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize