- 7 Temmuz 2021
- 1.559
- 2.612
İnşallah uğur getirir hayırlısı olsunToteme geldim )
3 adet 5.gun blast transferi ile kan testine kalmis 7 gun... Bekliyorum, taze annelere hayirli olsun diyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah uğur getirir hayırlısı olsunToteme geldim )
3 adet 5.gun blast transferi ile kan testine kalmis 7 gun... Bekliyorum, taze annelere hayirli olsun diyorum
Anladım canım benim benimki de belli olur inşallah o zaman salı 510 du betam. Karından baktı değil mi keseyeAmin hepimizin kese görüntüyü için beta bakmadı ama geçen pazartesi tam bı hafta önce 188 di biraz düşük diye telaş etmiştim.tekrar hormon testi aldı orda belirli olursa haberdar ederim
Canım lekelenme devam etmediyse sıkıntu yok hayırlı haberlerini bekliyoruzHayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de bgn o lekelenme için gidicem. 4+6 ama keşke gözükse benim de gitmişken
Evet direkt göründü karindanAnladım canım benim benimki de belli olur inşallah o zaman salı 510 du betam. Karından baktı değil mi keseye
Hayırlı olsun canım.. benim de beta 510 ken bayağı vardu kasık ağrım sonra olmadı çok çok nadir normal benceMerhaba kızlar
27 temmuz 21. 11
29temmuz 106.6
1 ağustos 482 çıktı çok şükür Allahıma artık test yapmayı bıraktım. Cuma gününe randevu aldım. Kese görünür mü sizce? Ayrıca düne kadar ara ara gelen kasık sancılarım vardı artık onlar da yok denecek kadar azaldı. Normal midir?
Adetin geçmiş miydi canım 488 kenMerhaba kızlar, bende dün belirtilerden şüphelenip kaset test yaptım, çizgiyi görünce de gidip beta baktırdım 488 çıktı sonuç. Kısmetse nisan annesi olacağım bende
Salı günüde tekrar baktıracağım mdüm kopuyor bir şey olucak diye.
Siz beta kaçken gittiniz doktora, pazartesiye kadar beklemeyi düşünüyorum doktora gitmek için.
Benim adetim hep düzensiz yumurtam geç büyüyor o yüzden kestiremiyordum. İlk defa yoğun göğüs ağrısı yaşayınca test yapmak istedimAdetin geçmiş miydi canım 488 ken
Anladım kuzum benim de normalde adetten önce göğüs ağrım olurdu bu sefer olmadı mesela ama hamileyim herkeste farklı oluyor demekBenim adetim hep düzensiz yumurtam geç büyüyor o yüzden kestiremiyordum. İlk defa yoğun göğüs ağrısı yaşayınca test yapmak istedim
Kuzum o herkeste oluyor kese görünmüş bak ne güzel en yakın zamanda kalp atışını da duyarsın inşAz önce doktora gittim. Hafif lekelenmem var diye malesef progestan verdi. 4+6 aslında ama ultrasondan baktı keseyi gördü 4+3 dedii
İnsan ilk başlarda belirti olunca o velirtiler katlanarak artcak diye bekliyor. Belirtiler azalınca kendimi hamile gibi hissedemiyorum ondan tedirgin olmuştumHayırlı olsun canım.. benim de beta 510 ken bayağı vardu kasık ağrım sonra olmadı çok çok nadir normal bence
Olsun canım bak çok şükür keseyi görmüşsün. Son adet tarihin ne zamandı senin. Bu arada bol bol yat dinlen. Ağır iş yapma. Fırsat buldukça yat canımAz önce doktora gittim. Hafif lekelenmem var diye malesef progestan verdi. 4+6 aslında ama ultrasondan baktı keseyi gördü 4+3 dedii
Ara ara çok hafif var canımCanım lekelenme devam etmediyse sıkıntu yok hayırlı haberlerini bekliyoruz
İnşallah canım benimKuzum o herkeste oluyor kese görünmüş bak ne güzel en yakın zamanda kalp atışını da duyarsın inş
Sat :29 Haziran Mümkün olduğunca yatarım tabi de bugün nöbetim var hastanede meselaOlsun canım bak çok şükür keseyi görmüşsün. Son adet tarihin ne zamandı senin. Bu arada bol bol yat dinlen. Ağır iş yapma. Fırsat buldukça yat canım
Rengi kırmızı mıAra ara çok hafif var canım
Yok çok açık kahve çok açık pembe gibi bse. Ama miktarı da çok az. Belki çoğunlukta vardır ama benim gibi iyice silmedikçe görünmüyordurRengi kırmızı mı