- 26 Haziran 2020
- 2.970
- 3.048
Her lavaboya gittiğimde korkuyorumKatılıyorum ya zaman geçmiyor salı günü kan vericem içim içimi yiyo. 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her lavaboya gittiğimde korkuyorumKatılıyorum ya zaman geçmiyor salı günü kan vericem içim içimi yiyo. 9 ay nasıl geçecek bilmiyorum
Hepsi 48 saat arayla yapıldı mı canım bence normal bazı doktorlar yüzde 60 ı da normal kabul ediyor önemli olan katlanarak devam etmesiKızlar benimde değerlerim iki gün arayla 101 251 420 son değerimde iki katı bir artış yok doktormda keseyi görene kadar net birşey diyemeyiz dedi benim gibi olanlar varmı sizce bir sıkıntı varmı
Ben de artık baktırmayacammm iyice stres oldumYok kuzu bugün imkan olmadı malesef
İki gün arayla ama aynı saatlerde yapılmadı canım inşallah dediğin gibi olur teşekkür ederimHepsi 48 saat arayla yapıldı mı canım bence normal bazı doktorlar yüzde 60 ı da normal kabul ediyor önemli olan katlanarak devam etmesi
Evet ya iyice pimpirik oluyoruzBen de artık baktırmayacammm iyice stres oldum
Benim değerim 22sinde 5.23 tü. 30unda 217 çıktı. Doktor pozitif ama değer düşük takip edicez katlanarak artması lazım dedi. Hesapladığım zaman aslında 2 katından fazla artmış ama ne bileyim doktorlar ilk zamanlar hep Böyle şüpheci konuşuyor sanırımKızlar benimde değerlerim iki gün arayla 101 251 420 son değerimde iki katı bir artış yok doktormda keseyi görene kadar net birşey diyemeyiz dedi benim gibi olanlar varmı sizce bir sıkıntı varmı
Evet buda insanı çok geriyor korkutuyor malesefBenim değerim 22sinde 5.23 tü. 30unda 217 çıktı. Doktor pozitif ama değer düşük takip edicez katlanarak artması lazım dedi. Hesapladığım zaman aslında 2 katından fazla artmış ama ne bileyim doktorlar ilk zamanlar hep Böyle şüpheci konuşuyor sanırım
Aynen bana da betanın yüksek olması hamile olduğunu belirtmez hemen gibi konuşmuştuEvet buda insanı çok geriyor korkutuyor malesef
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah benimde öğrendiğim 2 hafta koku hassasiyeti minik kramp ve ağrım vardı birden kesildi 5+3 deyim yarın ilk randevum var inşallah kese gorunurBenim de tüp bebek ikinci deneme. Dondurulmuş iki tane 3.gun embriyosu yerleştirildi..12.gun değerim 357 çıktı 16.gun 2526 çıktı.kese randevumu 12 ağustosa verdi doktorum kısmet olursa kalp atışını da duymayı umuyorum. İlk zaman ısrarla devam eden kahverengi lekelenme oldu sonra özellikle sağ taraftan kasık zonklamalarim, bel ve bacak ağrılarım oldu.bulantim hiç olmadı şuan lekelenme ağrı hicbirsey yok sanki hiç hamile değilmişim gibi geliyor
İnşallah güzel haberlerini bekliyorumAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasib etsin inşallah benimde öğrendiğim 2 hafta koku hassasiyeti minik kramp ve ağrım vardı birden kesildi 5+3 deyim yarın ilk randevum var inşallah kese gorunur
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beta kaçtı acaba kese göründüğünde5+3 deyim kizlar kese gözüktü çok şükür betası düşük olan arkadaşlar yada hızlı ilerlemeyenler hiç kafaya takmayin
Amin hepimizin kese görüntüyü için beta bakmadı ama geçen pazartesi tam bı hafta önce 188 di biraz düşük diye telaş etmiştim.tekrar hormon testi aldı orda belirli olursa haberdar ederimSağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım beta kaçtı acaba kese göründüğünde
Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Ben de bgn o lekelenme için gidicem. 4+6 ama keşke gözükse benim de gitmişken5+3 deyim kizlar kese gözüktü çok şükür betası düşük olan arkadaşlar yada hızlı ilerlemeyenler hiç kafaya takmayin
Yaaa maşallah çok sevindim inşallah sağlıkla kucağına alırsın ben de çarşamba gidicem merakla bekliyorum5+3 deyim kizlar kese gözüktü çok şükür betası düşük olan arkadaşlar yada hızlı ilerlemeyenler hiç kafaya takmayin