2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ay bu resmen bizz ‘her atışma sonrası resetlenip adamın karşısına geri dikiliyorum şunuda istiyorum bunuda diyerektenheh diyo geldi gene benimki
Olana kadar ısrar kıyamet

Sertleşme bir kenara anlık sancım oluyor benim. Vurmaması gereken yerlere vuruyor sanırım
Kasılmaymış. Adet ağrısı gibi ağrı eşlik ederse önemli olabiliyormuş canım.

Benim de pek gelen gidenim olmuyor. Pandemide bahane oldu. Bebek uğruna gelen olcak mı göreceğiz
Kimse de gelmese temiz ev insana daha iyi hissettiriyor. Yoksa ipin ucu kaçıyor ve her şey gözünde büyüyor. Kafa yorgunluğuda bonusu

Aynen aylardır üstten yapılıyor, sözde evdeyim ama hic dinlenemedim,çünkü ev üstüme üstüme geliyor.Ev temiz olmayınca stres basıyor, esime gore toplu ve ortalık temiz ,oysa ben neler neler kafamda kuruyorum ,dip köşe ile ilgili

Bende az evel bebek cikolatamizin siparisini verdim arkadasim çikolata atölyesinden bebegine 1 yas icin metal kutuda cikolata yaptirdi bugun geldi bi tattim gercekten harikaydi haci seriften alacaktim aninda vazgectim 150 adet cikolatayi kolonya hediyesiyle birlikte 210 liraya aldim arkadaslar siparis verecek olan varsa gonul rahatligiyla alin derim uzerinde isim baskisi var cikolatalardada var cok begendim kalitesini soyle bir gorselde birakayim fikir olsun ben bunu aldim

Eklentiler

• Screenshot_20220313-220717_Google.jpg
    72 KB · Görüntüleme: 47
Kızlar sabahtan beri mide yanmasından dolayı 4 kere gaviscon şurup içtim 2 kere rennie çiğnedim ama yatağa yattığım an boğazıma kadar yanıyorum. Kalktım Beyaz peynir yedim yattım gene yandım şimdi de süt içiyorum. Bıktım vallaha midemi aha şurada bırakasım var.

Kuzu benm eşim işin yarısını yapan bir adamdı. Hani bi fırın siler görmen lazım bizim eve de gelsene dersin iki aydır evdeym ya resmen çoraplarnı bile ortada bırakıyor. Belasına okuyacağım az kaldı bebek oluncada ben evde olacağım diye aynısını yaparsa fena. Adamın ev hanımı eşi olsa demekki elini sürmeyecekmiş hiç bişeye
geçen bende öyle oldu artık mide ilacından midem kötü oldu ılık süt içtm geçti bi kere denemelisin. Hazımsızlıkta iyi gelmiyor ama mide yanmasında süt iyi geliyor.

Günaydınnnnn ,yürüyüşümüz tamam.Bir yumurta patlattım , ikinciyi koydum.Biraz bir seyler okuyacağım sonra kahvaltı

Son düzenleme:
Kizlarrrr gunaydinn 32+3 den:)bugün kontrolümüz vardı bebişim 42 cm 1915 Gr olmuş herşey gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu kontroller iki haftada bire düştü kan verdik sonuçlar öğleden sonra birazdan birşeyler yiyip nst ye girecegizdoğuma yakın haftada bir olacakmis kontroller veee en güzeli amniyotik bant yok kaybolmusbizden haberler böyle

Anaaam şu bebeiklerin kilosunu duyunca bi tuhaf oluyor içim nstyee erken girenlerden bakalım bizimki nasıl olacak geriden gelmek bende ayrı bi heyecan yaratıyor

Ay yaparken yaparken yapmamasıda zordur
Bebek doğunca neler olcak göreceğiz bakalım yapmazlarsa yardımcı ablalar daha sık gelir ne yapalım o zaman yaparlar belki.

Ohh maşallah ben de salı günü ilk kez nstye gireceğim.
Bantın yok olmasına çok sevindim canım çok şükür rahat bir nefes alabilirsin artık.

Ay yaparken yaparken yapmamasıda zordur
Bebek doğunca neler olcak göreceğiz bakalım yapmazlarsa yardımcı ablalar daha sık gelir ne yapalım o zaman yaparlar belki.
Evet ya yapıyordu ne güzel ben söylemeden yapardı. aşırı hamarattı nazar değdirdim adama ama böyle gitmez aç kalırız vallahi. Temizlik neyse abla ve robot bi şekilde ama yemek oluyor çamaşır oluyor. Abla gelesiye kadar banyo wc günaşırı temizliyorum. İş bitmiyorki kuzum kocaya iş yaptırma duası varsa okuyayım ben biraz

Merhaba çok geçmiş olsun
Benim doktorum bana panto diye bir hap yazdı. Hep onu kullandım çok şükür Çok rahat ettim. Sabah 1 tane aç karna alıyorsun bütün gün rahat ettiriyor. Bi deneyin isterseniz

Maşallahhh ay çok sevindim her şeyin yolunda gitmesine ve bantın da kaybolmasına. Sağlıkla gelsin güzel kızzz, görüntü vermedi mi

Evet o yüzden video istedim aslında o anı daha sonrasında da görebilmek için ama içime sinen bi yer de bulamadım ya. Fotoğraflar bi şekilde halloluyor ama video biraz risk. Saçma sapan çekenlere denk geldim. Bi tane beğenmiştim söylemiştim ya sezo ayrı normal doğum ayrı fiyat veriyor o da saçmalık bi de yüksek yani baya fiyatı ay naapsam bilemedim valla

Kızlar selam 34. Hafta kontrolümüz vardı bugün. Çok şükür herşey yolunda , ama kilosu çok değil benim minnoşumun 2100 . Sağolsun doktorum hiç ben birşey sormadan herşeyin açıklamasnı yapıyor, az almış gibi düşünme kordonda kan akışı gayet iyi ekstra birşeyler yemene gerek yok o yediklerin sana kilo olarak döner , bebek alcağı kadarını herşekilde alıyor zaten, anca kan akışında problem olsaydı beslenemiyo diye düşünürdük o da yok dedi, çok fazla ayakta kalma , aktif halde olma gün içinde , yürüyüşünü yap ama onun dışında uzanarak dinlenerek geçir günü , kan akşı uzanınca çok daha iyi oluyo daha güzel besleniyo bebek dedi. Benimkinin kafa yapısı küçük bana çekmiş benimde çok küçüktür , o yüzden de bu makneler oran hesaplaması yaparak tahmni bir kilo söylyor bize , bebeği tartıya koyamyoruz anne karnında sonuçta dedi, kafa küçük olunca da otomatkman kiloyu daha düşük hesaplıyo şuan 100-200 gram daha fazla olabilir gerçekte bebeğinin kilosu dedi. Aynı şekilde kafası büyük olan bebeklerde de daha fazla hesaplanabiliyor bebeğin kilosu normalde olduğundan dedi, o yüzden doğduklarında söyledğimiz kilonun aynısı çıkmıyo genelde dedi. Ben zaten herşey normal dediği için çok takılmıyorum kiloya ama sağolsun kendisi çok güzel açıkladı zatenEğer aranızda kilosu az bebeğimin diye düşünen varsa belki sizi de biraz rahatlatr diye anlattım :) bir daha iki hafta sonra randevumuz bir skıntı olmazsa inşallah Buarada tek başna epidurali önermiyorum ben sezeryanda dedi epidural ve spinal kombine öneriyorum , tek başna epiduralde riskler daha fazla olablyor , baş ağrısı bel ağrısı gibi skntlae yaratablyor dedi . Nst de ben de bir sıkıntı olmadıkça yapmıycak heralde hiç bahsetmedi , bizde durumlar böyle

Kızlar kızlar :) kararsizim fikir istiyorumm. Sizce makrome anahtarlık mı, açacak magnet mi hediyeli. anahtarlık daha şık duruyor ama kartı atılacak , anahtarlık kullanılacak mı bilmemm:) magnet de kullanılırsa dolapta görmek güzel olur ama kullanılır mı basit mii. Sizcee ??

Eklentiler

• Screenshot_20220323-105859_Chrome.jpg
    53,5 KB · Görüntüleme: 40
  • Screenshot_20220323-103555_Chrome.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_20220323-103536_Chrome.jpg
    54 KB · Görüntüleme: 42
  • Screenshot_20220314-145220_Chrome.jpg
    55,2 KB · Görüntüleme: 36
Ben nişanımda makrome anahtarlık dağıtmıştım, o yüzden oğlum için açacak magnet dağıtacağım. Anahtarlığı yakın çevrem kullanıyor. Kuzenim açacak magnet dağıtmıştı onu da herkes kullanıyor. Hatta eşim dedi biz de nişanda magnet yaptırsaydık keşke diye.

Ben şahsi olarak makrome olayını sevmiyorum canım, diğerleri olabilir

Merhaba çok geçmiş olsun
Benim doktorum bana panto diye bir hap yazdı. Hep onu kullandım çok şükür Çok rahat ettim. Sabah 1 tane aç karna alıyorsun bütün gün rahat ettiriyor. Bi deneyin isterseniz
Panto mide koruyucu. Bende düşündüm onuda midem hergün kötü değil bi ileri bi geri çok kötü olduğu günler alınabilinir dün bgn iyiyiz mesela iki üç gündür berbattı.
ben düğünümde dağıtmıştm magnet açacak. Şimdi kimin evine gitsem görüyorum kullanıyor herkes. 500 tane yaptırmıştk bana sadece iki tane kalmış kendimde kullanıyorum keşke daha çok ayırsaymışım kendime

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…