AyVallahi dırdır ları bitmiyo ama bizde de nası bi heves varsa kaçmıyo anacım çok şükürher atışma sonrası resetlenip adamın karşısına geri dikiliyorum şunuda istiyorum bunuda diyerekten heh diyo geldi gene benimki
Dimi ya herşey kendiliğinden oluverse keşke
Sırt ağrısı cidden zorlayıcı ya
Bugünlerde benimkide hİç durmuyor öyle bi gerinip sertleşiyor ki arada ahh uhh diyorum canım acıyo vallahi anlık olsada. normal heralde dimi kasılma dedikleri bu sanırım
Benim de pek gelen gidenim olmuyor. Pandemide bahane oldu. Bebek uğruna gelen olcak mı göreceğizEsim batırıyor kısmına kadar ,seninki zaten kirlenmez yazacaktımOlsun gene de çok kirlenmez ,üstten bir kisi alırsın bir kere daha yeter,doğuma yakın. Ben zaten tayinciyim, gelen giden arkadaş dışında zaten yok ,onu da covidden dolayı iyice azalttık.Memelekette olsaydim falan filan ,ya da kendi evim ,daha farklı olurdu tabi.Herkes kendi şartlarına göre canım, gule güle kirlet oh mis gibi
Aynen aylardır üstten yapılıyor, sözde evdeyim ama hic dinlenemedim,çünkü ev üstüme üstüme geliyor.Ev temiz olmayınca stres basıyor, esime gore toplu ve ortalık temiz ,oysa ben neler neler kafamda kuruyorum ,dip köşe ile ilgiliBenim de pek gelen gidenim olmuyor. Pandemide bahane oldu. Bebek uğruna gelen olcak mı göreceğiz
Kimse de gelmese temiz ev insana daha iyi hissettiriyor. Yoksa ipin ucu kaçıyor ve her şey gözünde büyüyor. Kafa yorgunluğuda bonusu
Kuzu benm eşim işin yarısını yapan bir adamdı. Hani bi fırın siler görmen lazım bizim eve de gelsene dersinNormal şartlarda en mantıklısı az vakit kala yapmak zaten canım. Son ayımız ramazana denk geldiği için böyle oldu. En azından dip köşe, dolap içleri, duvarlar, koltuklar, perdeler, storlar her şey tertemiz oldu. Dediğin gibi üstten geçilir biter gider.
En azından senin tesellin evde çocuk var biz de temizlik robotuda var ama eşimde batırma robotuasla bir işin ucundan tutmaz. Çocuk olduktan sonra ne olcak bakalım çok merak ediyorum mümkün değil hem eve hem çocuğa yetişmem
geçen bende öyle oldu artık mide ilacından midem kötü olduKızlar sabahtan beri mide yanmasından dolayı 4 kere gaviscon şurup içtim 2 kere rennie çiğnedim ama yatağa yattığım an boğazıma kadar yanıyorum. Kalktım Beyaz peynir yedim yattım gene yandım şimdi de süt içiyorum. Bıktım vallaha midemi aha şurada bırakasım var.
Anaaam şu bebeiklerin kilosunu duyunca bi tuhaf oluyor içimKizlarrrr gunaydinn 32+3 den:)bugün kontrolümüz vardı bebişim 42 cm 1915 Gr olmuş herşey gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu kontroller iki haftada bire düştü kan verdik sonuçlar öğleden sonra birazdan birşeyler yiyip nst ye girecegizdoğuma yakın haftada bir olacakmis kontroller veee en güzeli amniyotik bant yok kaybolmus bizden haberler böyle
Ay yaparken yaparken yapmamasıda zordurKuzu benm eşim işin yarısını yapan bir adamdı. Hani bi fırın siler görmen lazım bizim eve de gelsene dersiniki aydır evdeym ya resmen çoraplarnı bile ortada bırakıyor. Belasına okuyacağım az kaldı bebek oluncada ben evde olacağım diye aynısını yaparsa fena. Adamın ev hanımı eşi olsa demekki elini sürmeyecekmiş hiç bişeye
geçen bende öyle oldu artık mide ilacından midem kötü olduılık süt içtm geçti bi kere denemelisin. Hazımsızlıkta iyi gelmiyor ama mide yanmasında süt iyi geliyor.
Ohh maşallahKizlarrrr gunaydinn 32+3 den:)bugün kontrolümüz vardı bebişim 42 cm 1915 Gr olmuş herşey gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu kontroller iki haftada bire düştü kan verdik sonuçlar öğleden sonra birazdan birşeyler yiyip nst ye girecegizdoğuma yakın haftada bir olacakmis kontroller veee en güzeli amniyotik bant yok kaybolmus bizden haberler böyle
Evet ya yapıyordu ne güzel ben söylemeden yapardı. aşırı hamarattı nazar değdirdim adamaAy yaparken yaparken yapmamasıda zordur
Bebek doğunca neler olcak göreceğiz bakalım yapmazlarsa yardımcı ablalar daha sık gelir ne yapalımo zaman yaparlar belki.
Merhaba çok geçmiş olsunKızlar sabahtan beri mide yanmasından dolayı 4 kere gaviscon şurup içtim 2 kere rennie çiğnedim ama yatağa yattığım an boğazıma kadar yanıyorum. Kalktım Beyaz peynir yedim yattım gene yandım şimdi de süt içiyorum. Bıktım vallaha midemi aha şurada bırakasım var.
MaşallahhhKizlarrrr gunaydinn 32+3 den:)bugün kontrolümüz vardı bebişim 42 cm 1915 Gr olmuş herşey gayet iyi dedi haftasıyla uyumlu kontroller iki haftada bire düştü kan verdik sonuçlar öğleden sonra birazdan birşeyler yiyip nst ye girecegizdoğuma yakın haftada bir olacakmis kontroller veee en güzeli amniyotik bant yok kaybolmus bizden haberler böyle
Evet o yüzden video istedim aslında o anı daha sonrasında da görebilmek içinBenim de derdim doğumdan sonra fotoğraf çekimi
Heves kırıcılar her şeye bir kulp buluyorlar
İçinde kalmasın kuzucum sonra keşke yaptırsaydım dememek için ne istiyorsan yaptır her şey bir kere olcak ve o anlar geri gelmeyecek.
Ben bu hafta ona da noktayı koyacağım inşallah
Ben nişanımda makrome anahtarlık dağıtmıştım, o yüzden oğlum için açacak magnet dağıtacağım. Anahtarlığı yakın çevrem kullanıyor. Kuzenim açacak magnet dağıtmıştı onu da herkes kullanıyor. Hatta eşim dedi biz de nişanda magnet yaptırsaydık keşke diye.Kızlar kızlar :) kararsizim fikir istiyorumm. Sizce makrome anahtarlık mı, açacak magnet mi hediyeli.anahtarlık daha şık duruyor ama kartı atılacak , anahtarlık kullanılacak mı bilmemm:) magnet de kullanılırsa dolapta görmek güzel olur ama kullanılır mı basit mii. Sizcee ??
Ben şahsi olarak makrome olayını sevmiyorum canım, diğerleri olabilirKızlar kızlar :) kararsizim fikir istiyorumm. Sizce makrome anahtarlık mı, açacak magnet mi hediyeli.anahtarlık daha şık duruyor ama kartı atılacak , anahtarlık kullanılacak mı bilmemm:) magnet de kullanılırsa dolapta görmek güzel olur ama kullanılır mı basit mii. Sizcee ??
Panto mide koruyucu. Bende düşündüm onuda midem hergün kötü değil bi ileri bi geriMerhaba çok geçmiş olsun
Benim doktorum bana panto diye bir hap yazdı. Hep onu kullandım çok şükür Çok rahat ettim. Sabah 1 tane aç karna alıyorsun bütün gün rahat ettiriyor. Bi deneyin isterseniz
ben düğünümde dağıtmıştm magnet açacak. Şimdi kimin evine gitsem görüyorumKızlar kızlar :) kararsizim fikir istiyorumm. Sizce makrome anahtarlık mı, açacak magnet mi hediyeli.anahtarlık daha şık duruyor ama kartı atılacak , anahtarlık kullanılacak mı bilmemm:) magnet de kullanılırsa dolapta görmek güzel olur ama kullanılır mı basit mii. Sizcee ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?