2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Benm eşimde hiç bişeye karışmıyor onada sinir oluyorum bazen keşke biraz fikir beyan etse😆 hediyelik havlu işini o halledecek bir tek. O da teksilci tanıdıkları vs var diye.

Anasının tez canlılığından alıncak bişey bırakmadım. Şimdi eşimiz dostumuz soruyor hediye etmek için alıncak bişey varmı diye 😅 hep yok diyorum. birkaç bıraksam olcakmış🤪

Bende bgn bir sürü iş yaptım snra eşime dedimki ben çalışacağım evde iş bitmiyor 🥲 belim ağrıdı.
Ev işi kadar bitmeyen bi iş yok zaten 😅

Kızlar doğum çantası hazırlamak bir tek banamı zor geliyor🙄 kaçgündür çantanın başına gidip geliyorum bir türlü elim gitmiyor. Ne koyacağımıda bilemiyorum. Eksik olmasın istiyorum fazlada olmasın istiyorm😆 ne istiyorm ben acabaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Nerden başlicağını bilmediğin için zor geliyo bana da öyleydi hep erteliyodum heeeppp 😂 şimdi de koydum öyle de daha kargodan gelip yıkanıp ütülenip konulcaklar var hemde en önemliler 😅 bebişin bezini, alt açma örtüsünü falan da paketten çıkarıp koymam lazımdı paketi öylece attım onları ayarlamam lazım 💆🏻‍♀️ Çok zor ya

Ay bu adamlarım rahatlığından istiyorum bende yeeaa😒😒 ben çikolata yaptırcam diye beğenmeden isim mi seçecekmiişşş, sık boğaz etme diyip duruyo😩😩
Ayyyy aynı benimkinin lafları aynıııı. Belki doğduğunda seçicem diyodu 😂 koyalım da alışalım diye diye seçtik valla yoksa benim kızımınki de doğuma kalırdı 😂

Yemn ederim ben böyle bir bela görmedim ev tam bir batak😆😆😆😆 hayır rutin temizliğe kadın gelmesine rağmen ben bu kadar iş bulabiliyorum kendime. Ev hanımlarına allah kolaylık versin🙏🏻 Bir kez daha saygı duydum.
Ben de bu aralar şunu düşünüyorum 2.veya 3.çocuğu olacaklara helal olsun diyorum çünkü ilk bebeğim olacak iş ev bebek bakımını nasıl düzene oturturum diye düşünüyorum onların işi daha zor

Kendine yemek için biraz ayırsaydın keşke😅
Yalnız her çikolata konuşulduğunda canımın bebek çikolatası istemesi🥲🥲🥲🥲 herhangi bir çikolata değil ama bebek çikolatası😂😂
Yok ay o kadar emek verdim asla yemem.Normal cikolata olsa yerdim ama bunlar emek🤣

Evin temizliği hariç her şey hazır çok şükür.Temizlik icin de erken ,ayrıca bu hafta yağmurlu burası, Ramazan in ilk haftasindan sonra temizliği de yaptırırsam finito, inşallah 🥰

Evin temizliği hariç her şey hazır çok şükür.Temizlik icin de erken ,ayrıca bu hafta yağmurlu burası, Ramazan in ilk haftasindan sonra temizliği de yaptırırsam finito, inşallah 🥰
Valla bırak yağmur yağmasını bizim temizlik kar yağarken oldu ya😂😂😂
Ramazanda anneme gelip gitmek çok zor olcaktı mecbur erken oldu.

Ay bu adamlarım rahatlığından istiyorum bende yeeaa😒😒 ben çikolata yaptırcam diye beğenmeden isim mi seçecekmiişşş, sık boğaz etme diyip duruyo😩😩
Ben de kızınca umrumda değil artık diyorum sonra yine dayanamıyorum aynı şeyleri söyleyip duruyorum ama kime söylüyorum🤯🤯🤯
Benim hala hastanem belli değil gidip görerek seçelim istiyorum acil doğursam elimiz ayağımıza dolaşcak haberi yok💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Valla bırak yağmur yağmasını bizim temizlik kar yağarken oldu ya😂😂😂
Ramazanda anneme gelip gitmek çok zor olcaktı mecbur erken oldu.
Ben de annem memleketten gelmeye yakın olsun ki gelince is çıkarıp yorulmasın diye gec istiyorum canım, yoksa o bulur kendine iş🥰 herkes kendi durumuna göre iste.Seninki üstten bir kere daha yapılır olmazsa ,gule gule kirlet.Benim 8 yaşında ki paşam yürüyen kirletici ,milletin temizlik robotu var ,benimki de batırma robotu🤣 Bu hafta taş koleksiyonuna merak salmış, kuars kristali topluyormuş ,eve getiriyor ,parkeye döküyor, onlari kavanozlara gruplandiriyor.Sabahları legoları, arabaları salona dizer ,akşam geldiğinde mm oynamasını kabul etmez.Kitaplıģı her gün karışır, masası her gün boya olur.Artik ciflemekten yoruldum ,koyverdim masayı gitti😅O kadar özenerek aldığım oda takımının gardrobu bu sene ,çeşit çeşit sticker yapıştırdı, normalde cok gözüme batıyor ama artık söz hakkim yok.Batiran robotun canı sağolsun ne yapayım 🤣 o yüzden ne kadar geç temizlik olursa o kadar iyi benim

Ben de kızınca umrumda değil artık diyorum sonra yine dayanamıyorum aynı şeyleri söyleyip duruyorum ama kime söylüyorum🤯🤯🤯
Benim hala hastanem belli değil gidip görerek seçelim istiyorum acil doğursam elimiz ayağımıza dolaşcak haberi yok💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Aiiy allah yardımcımız olsun🤕🤕 varya hala aldığımız bezleri anltıyo heryerde. doğmamış çocuga bez aldırmışım sanki mahrumiyetteymişiz alınamazmış😂😂
vallahi agzını bantlıcam artık😆 süs müs ne gerek varmış ya herşeye de mıy mıylanmaz bi insan bi hevesi olur Diyorum ben senden hevesliyim merak etme hep aklımda kızım diyo. bunlarla mı oluyomuş sadece heves 👀👀 yok anlayamıycaz birbirimizi 🤨

Aiiy allah yardımcımız olsun🤕🤕 varya hala aldığımız bezleri anltıyo heryerde. doğmamış çocuga bez aldırmışım sanki mahrumiyetteymişiz alınamazmış😂😂
vallahi agzını bantlıcam artık😆 süs müs ne gerek varmış ya herşeye de mıy mıylanmaz bi insan bi hevesi olur Diyorum ben senden hevesliyim merak etme hep aklımda kızım diyo. bunlarla mı oluyomuş sadece heves 👀👀 yok anlayamıycaz birbirimizi 🤨
Bizim de derdimiz hastanede fotoğraf çekimi 😂 ben normal doğum olursa istiyorum hatıra kalsın bize diye. Aslında hevesim videoydu. Geçen bi video izlettim ben izlerken ağlamıştım 😂 yorumu şu oldu “bunlar şov, insan bebeğini böyle şovlar için kullanır mı. Duygusunu bile yaşayamaz insan vs vs” ay resmen hevesimi kaçırdı 😂 videodan vazgeçtim galiba sadece fotoğraf çektiricem onu da bilmiyorum dırdır edip hevesimi kaçırmazsa inş 😂

Ben de annem memleketten gelmeye yakın olsun ki gelince is çıkarıp yorulmasın diye gec istiyorum canım, yoksa o bulur kendine iş🥰 herkes kendi durumuna göre iste.Seninki üstten bir kere daha yapılır olmazsa ,gule gule kirlet.Benim 8 yaşında ki paşam yürüyen kirletici ,milletin temizlik robotu var ,benimki de batırma robotu🤣 Bu hafta taş koleksiyonuna merak salmış, kuars kristali topluyormuş ,eve getiriyor ,parkeye döküyor, onlari kavanozlara gruplandiriyor.Sabahları legoları, arabaları salona dizer ,akşam geldiğinde mm oynamasını kabul etmez.Kitaplıģı her gün karışır, masası her gün boya olur.Artik ciflemekten yoruldum ,koyverdim masayı gitti😅O kadar özenerek aldığım oda takımının gardrobu bu sene ,çeşit çeşit sticker yapıştırdı, normalde cok gözüme batıyor ama artık söz hakkim yok.Batiran robotun canı sağolsun ne yapayım 🤣 o yüzden ne kadar geç temizlik olursa o kadar iyi benim
Normal şartlarda en mantıklısı az vakit kala yapmak zaten canım. Son ayımız ramazana denk geldiği için böyle oldu. En azından dip köşe, dolap içleri, duvarlar, koltuklar, perdeler, storlar her şey tertemiz oldu. Dediğin gibi üstten geçilir biter gider.
En azından senin tesellin evde çocuk var biz de temizlik robotuda var ama eşimde batırma robotu😅😅 asla bir işin ucundan tutmaz. Çocuk olduktan sonra ne olcak bakalım çok merak ediyorum🥲🥲 mümkün değil hem eve hem çocuğa yetişmem😅

Ay benim eşim neyse ki alana kadar, aldıktan sonra lafını yapmıyor🥲🥲
Hep akıllarında ama lafta😅 ne güzel sadece bebeği düşünüyorlar. Eksikler allah tarafından tamamlancak sanki🤯🤯🤯

Normal şartlarda en mantıklısı az vakit kala yapmak zaten canım. Son ayımız ramazana denk geldiği için böyle oldu. En azından dip köşe, dolap içleri, duvarlar, koltuklar, perdeler, storlar her şey tertemiz oldu. Dediğin gibi üstten geçilir biter gider.
En azından senin tesellin evde çocuk var biz de temizlik robotuda var ama eşimde batırma robotu😅😅 asla bir işin ucundan tutmaz. Çocuk olduktan sonra ne olcak bakalım çok merak ediyorum🥲🥲 mümkün değil hem eve hem çocuğa yetişmem😅
Esim batırıyor kısmına kadar ,seninki zaten kirlenmez yazacaktım🤣Olsun gene de çok kirlenmez ,üstten bir kisi alırsın bir kere daha yeter,doğuma yakın. Ben zaten tayinciyim, gelen giden arkadaş dışında zaten yok ,onu da covidden dolayı iyice azalttık.Memelekette olsaydim falan filan ,ya da kendi evim ,daha farklı olurdu tabi.Herkes kendi şartlarına göre canım, gule güle kirlet oh mis gibi

Bugün delice bi sırt ağrım var yatsam olmuyor kalksam hiç olmuyor🥴🥴🥴
Benim de 2 gündür var. Normalde gün içinde asla yatamıyorum zaten bir yere yaslanıp dimdik oturmak çok iyi geliyordu. Oda iyi gelmiyor.
Bi de oğlum çok hareketli arada sancım oluyor.
Bir türlü rahat edemedim🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

Bizim de derdimiz hastanede fotoğraf çekimi 😂 ben normal doğum olursa istiyorum hatıra kalsın bize diye. Aslında hevesim videoydu. Geçen bi video izlettim ben izlerken ağlamıştım 😂 yorumu şu oldu “bunlar şov, insan bebeğini böyle şovlar için kullanır mı. Duygusunu bile yaşayamaz insan vs vs” ay resmen hevesimi kaçırdı 😂 videodan vazgeçtim galiba sadece fotoğraf çektiricem onu da bilmiyorum dırdır edip hevesimi kaçırmazsa inş 😂
Benim de derdim doğumdan sonra fotoğraf çekimi🥲🥲🥲
Heves kırıcılar her şeye bir kulp buluyorlar😒😒
İçinde kalmasın kuzucum sonra keşke yaptırsaydım dememek için ne istiyorsan yaptır her şey bir kere olcak ve o anlar geri gelmeyecek.
Ben bu hafta ona da noktayı koyacağım inşallah😅

Vallahi dırdır ları bitmiyo ama bizde de nası bi heves varsa kaçmıyo anacım çok şükür😂her atışma sonrası resetlenip adamın karşısına geri dikiliyorum şunuda istiyorum bunuda diyerekten😂😆heh diyo geldi gene benimki🥸🤭

Ay benim eşim neyse ki alana kadar, aldıktan sonra lafını yapmıyor🥲🥲
Hep akıllarında ama lafta😅 ne güzel sadece bebeği düşünüyorlar. Eksikler allah tarafından tamamlancak sanki🤯🤯🤯

Dimi ya herşey kendiliğinden oluverse keşke🤩

Bi de oğlum çok hareketli arada sancım oluyor.
Bir türlü rahat edemedim🙇🏻‍♀️🙇🏻‍♀️

Sırt ağrısı cidden zorlayıcı ya
Bugünlerde benimkide hİç durmuyor öyle bi gerinip sertleşiyor ki arada ahh uhh diyorum canım acıyo vallahi anlık olsada. normal heralde dimi kasılma dedikleri bu sanırım

Back