Çok iyi olmuş canım valla, ben biraz üşengeç oldumm. Hiç güvenemiyorum kendime, sen ne güzel yapmışsın. Ellerine sağlıkValla kabaca hesapliyim 240 tuttu galiba.Cikolatayi melodi çikolatadan aldim,pleksileri cicek sepetinden,kurdela, kutu ve silikon da internetten aldım
Günler geçmiyor, çok sıkılıyorum, bir de.cikolatayı kesinlikle pleksili istiyordum.Internetten sordum içindeki çikolatanın kalitesinden emin olamadım bir de 32 tane çikolataya 340 lira dedi, yok artık dedim.32 tane kime yetecek. Çikolatanın kalitesi de çok önemli, sonucta yenilecek, o yuzden yaptım.Çok iyi olmuş canım valla, ben biraz üşengeç oldumm. Hiç güvenemiyorum kendime, sen ne güzel yapmışsın. Ellerine sağlık
Evet evet bunların hepsini ayırdm koyarım diye. Ama onlar bi yerde bizim çanta bi yerde bekliyorBi başlayınca hemen bitiyor. Aç çantanı başka hadi :) Ben hemşireye vermek için 10lu hastane çıkışı, 1 tane bez koydum. Yedek olarak 2 tane 5li takım, 10 tane bez, pişik kremi, 3 tane çorap,5 tane ağız mendili, 1 tane battaniye, 1 müslin bez, ve biberon koydum her ihtimale karşı . Kendi hazırlıkların tam bitmedi ama kendime de bir pijama takımı, bir gecelik koydum , sabahlıkli süslü gecelik ekleyeceğim, 2 tane emzirme sütyeni , terlik, taç, 3 tane çorap 1 paket depend koydum. Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet koyacağım, bi de göğüs pedi. Yardımcı olur belki liste :)
Benm bi arkadaşım çikolataları sipariş etti erkenden. Doğumdan önce yarısını yemişÇok iyi olmuş canım valla, ben biraz üşengeç oldumm. Hiç güvenemiyorum kendime, sen ne güzel yapmışsın. Ellerine sağlık
Benim de gözüm gidiyor ama yememBenm bi arkadaşım çikolataları sipariş etti erkenden. Doğumdan önce yarısını yemişcanı çektikçe geceleri fln atmş ağzına beşer onar şimdi yeniden sipariş verdi. Benmle dalga geçiyor son dk ya kadar alma diye.
Salıya kadar çantanı mutlaka hazırla canımEvet evet bunların hepsini ayırdm koyarım diye. Ama onlar bi yerde bizim çanta bi yerde bekliyorsanki hazırlarsam doğurcakmışım hissi yarın da evde temizlik vaar diye anneme kaçıcam. Perşembe artık kesin hazırlarm salı da işe başlıyorum bu üşengeçlik beni bitirdi.
Kendine yemek için biraz ayırsaydın keşkeBenim de gözüm gidiyor ama yememo kadar uğraştım.
Ben de zor hazırlarım diyoedum içimden gelmiyordu, bi gece çok fena sancim oldu ertesi gün hazırladımEvet evet bunların hepsini ayırdm koyarım diye. Ama onlar bi yerde bizim çanta bi yerde bekliyorsanki hazırlarsam doğurcakmışım hissi yarın da evde temizlik vaar diye anneme kaçıcam. Perşembe artık kesin hazırlarm salı da işe başlıyorum bu üşengeçlik beni bitirdi.
Buna çok güldümBenm bi arkadaşım çikolataları sipariş etti erkenden. Doğumdan önce yarısını yemişcanı çektikçe geceleri fln atmş ağzına beşer onar şimdi yeniden sipariş verdi. Benmle dalga geçiyor son dk ya kadar alma diye.
Benim de gözüm gidiyor ama yememo kadar uğraştım.
Buna çok güldümben de aynı sebepten kendime pek güvenemiyorum ama
Ay bende evde olsa çaktırmadan yerim gibi geliyorKendine yemek için biraz ayırsaydın keşke
Yalnız her çikolata konuşulduğunda canımın bebek çikolatası istemesiherhangi bir çikolata değil ama bebek çikolatası
Salıya kadar hazırlarım sanırım. İşe başlayınca iyice zor gelir.Salıya kadar çantanı mutlaka hazırla canımTemizliğin yapılmış, çantan hazır bekleyecek oohh
hahah bende bir sancı atağı bekliyorum kesinBen de zor hazırlarım diyoedum içimden gelmiyordu, bi gece çok fena sancim oldu ertesi gün hazırladım
Benm bi arkadaşım çikolataları sipariş etti erkenden. Doğumdan önce yarısını yemişcanı çektikçe geceleri fln atmş ağzına beşer onar şimdi yeniden sipariş verdi. Benmle dalga geçiyor son dk ya kadar alma diye.
Aaaiiiyyy kestane şekeri miiiiZaten çocugum isimsiz ne kapı süsü vaaar ne çikolatası.. bu kocam yüzünden bu gidişle hiçbiri yetişmeyecek napalım kafkasdan kestane şekeri tutarız artık
Keşke benim de her şey yıkanıp ütülenmiş olsaSalıya kadar hazırlarım sanırım. İşe başlayınca iyice zor gelir.aslında bi saat bile sürmez. Herşey yıkandı ütülendi.
hahah bende bir sancı atağı bekliyorum kesincanımın istemediği şeyler konusunda aşırı üşengeç olabiliyorum
Aaaiiiyyy kestane şekeri miiiiAllahım en sevdiğiiimmmm
Bizim isim belli de ne oluyor eşim sağolsun bugüne kadar erteledik şimdi de ben karar veremiyorum ordan mı olsa burdan mı diye
Ütüye bi başladım 2.5 saattir ütü yapıyormuşum hiç oturmak da gelmedi aklımakeşke otursaydım şimdi korktum bir de bişi olur arada dinlenmedim diye
Benm eşimde hiç bişeye karışmıyor onada sinir oluyorum bazen keşke biraz fikir beyan etseAaaiiiyyy kestane şekeri miiiiAllahım en sevdiğiiimmmm
Bizim isim belli de ne oluyor eşim sağolsun bugüne kadar erteledik şimdi de ben karar veremiyorum ordan mı olsa burdan mı diye
Anasının tez canlılığından alıncak bişey bırakmadım. Şimdi eşimiz dostumuz soruyor hediye etmek için alıncak bişey varmı diyeKeşke benim de her şey yıkanıp ütülenmiş olsasadece bebişinkiler hazır benim daha alıncaklar bile var
Bende bgn bir sürü iş yaptım snra eşime dedimki ben çalışacağım evde iş bitmiyorÜtüye bi başladım 2.5 saattir ütü yapıyormuşum hiç oturmak da gelmedi aklımakeşke otursaydım şimdi korktum bir de bişi olur arada dinlenmedim diye
Ayy sağol canım yaaAy maaşallah eline sağlık, ben okdr ayakta dursam kakılıp kalırım öylece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?