2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Valla kabaca hesapliyim 240 tuttu galiba.Cikolatayi melodi çikolatadan aldim,pleksileri cicek sepetinden,kurdela, kutu ve silikon da internetten aldım
Çok iyi olmuş canım valla, ben biraz üşengeç oldumm. Hiç güvenemiyorum kendime, sen ne güzel yapmışsın. Ellerine sağlık 🤩

Çok iyi olmuş canım valla, ben biraz üşengeç oldumm. Hiç güvenemiyorum kendime, sen ne güzel yapmışsın. Ellerine sağlık 🤩
Günler geçmiyor, çok sıkılıyorum, bir de.cikolatayı kesinlikle pleksili istiyordum.Internetten sordum içindeki çikolatanın kalitesinden emin olamadım bir de 32 tane çikolataya 340 lira dedi, yok artık dedim.32 tane kime yetecek. Çikolatanın kalitesi de çok önemli, sonucta yenilecek, o yuzden yaptım.

Bi başlayınca hemen bitiyor. Aç çantanı başka hadi :) Ben hemşireye vermek için 10lu hastane çıkışı, 1 tane bez koydum. Yedek olarak 2 tane 5li takım, 10 tane bez, pişik kremi, 3 tane çorap,5 tane ağız mendili, 1 tane battaniye, 1 müslin bez, ve biberon koydum her ihtimale karşı . Kendi hazırlıkların tam bitmedi ama kendime de bir pijama takımı, bir gecelik koydum , sabahlıkli süslü gecelik ekleyeceğim, 2 tane emzirme sütyeni , terlik, taç, 3 tane çorap 1 paket depend koydum. Hastaneden çıkarken giymek için kıyafet koyacağım, bi de göğüs pedi. Yardımcı olur belki liste :)
Evet evet bunların hepsini ayırdm koyarım diye. Ama onlar bi yerde bizim çanta bi yerde bekliyor😆 sanki hazırlarsam doğurcakmışım hissi🤪 yarın da evde temizlik vaar diye anneme kaçıcam. Perşembe artık kesin hazırlarm🙄 salı da işe başlıyorum😄 bu üşengeçlik beni bitirdi.

Benm bi arkadaşım çikolataları sipariş etti erkenden. Doğumdan önce yarısını yemiş😆 canı çektikçe geceleri fln atmş ağzına beşer onar😆😆 şimdi yeniden sipariş verdi. Benmle dalga geçiyor son dk ya kadar alma diye.

Benm bi arkadaşım çikolataları sipariş etti erkenden. Doğumdan önce yarısını yemiş😆 canı çektikçe geceleri fln atmş ağzına beşer onar😆😆 şimdi yeniden sipariş verdi. Benmle dalga geçiyor son dk ya kadar alma diye.
Benim de gözüm gidiyor ama yemem🤣 o kadar uğraştım.

Evet evet bunların hepsini ayırdm koyarım diye. Ama onlar bi yerde bizim çanta bi yerde bekliyor😆 sanki hazırlarsam doğurcakmışım hissi🤪 yarın da evde temizlik vaar diye anneme kaçıcam. Perşembe artık kesin hazırlarm🙄 salı da işe başlıyorum😄 bu üşengeçlik beni bitirdi.
Salıya kadar çantanı mutlaka hazırla canım☺️ Temizliğin yapılmış, çantan hazır bekleyecek oohh😍😍

Ben de zor hazırlarım diyoedum içimden gelmiyordu, bi gece çok fena sancim oldu ertesi gün hazırladım 😅😅

Buna çok güldüm 😂😂 ben de aynı sebepten kendime pek güvenemiyorum ama🤣

Benim de gözüm gidiyor ama yemem🤣 o kadar uğraştım.
Buna çok güldüm 😂😂 ben de aynı sebepten kendime pek güvenemiyorum ama🤣
Kendine yemek için biraz ayırsaydın keşke😅
Yalnız her çikolata konuşulduğunda canımın bebek çikolatası istemesi🥲🥲🥲🥲 herhangi bir çikolata değil ama bebek çikolatası😂😂
Ay bende evde olsa çaktırmadan yerim gibi geliyor 😆 bi de severm madlen çikolatayı. Bak şimdi bile çikolata krizim tuttu. Knşurken😆

Salıya kadar çantanı mutlaka hazırla canım☺️ Temizliğin yapılmış, çantan hazır bekleyecek oohh😍😍
Salıya kadar hazırlarım sanırım. İşe başlayınca iyice zor gelir. 🙈 aslında bi saat bile sürmez. Herşey yıkandı ütülendi.
Ben de zor hazırlarım diyoedum içimden gelmiyordu, bi gece çok fena sancim oldu ertesi gün hazırladım 😅😅
hahah bende bir sancı atağı bekliyorum kesin😆😆😆😆 canımın istemediği şeyler konusunda aşırı üşengeç olabiliyorum🙄

Jhaahahahahaha bu resmen ben😂😂😂 kutuyu bile yerim bana asla dayanmaz

Zaten çocugum isimsiz ne kapı süsü vaaar ne çikolatası.. bu kocam yüzünden bu gidişle hiçbiri yetişmeyecek napalım kafkasdan kestane şekeri tutarız artık 🥺🥺

Zaten çocugum isimsiz ne kapı süsü vaaar ne çikolatası.. bu kocam yüzünden bu gidişle hiçbiri yetişmeyecek napalım kafkasdan kestane şekeri tutarız artık 🥺🥺
Aaaiiiyyy kestane şekeri miiii🤤🤤🤤🤤 Allahım en sevdiğiiimmmm😍😍😍😍
Bizim isim belli de ne oluyor eşim sağolsun bugüne kadar erteledik şimdi de ben karar veremiyorum ordan mı olsa burdan mı diye💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Salıya kadar hazırlarım sanırım. İşe başlayınca iyice zor gelir. 🙈 aslında bi saat bile sürmez. Herşey yıkandı ütülendi.

hahah bende bir sancı atağı bekliyorum kesin😆😆😆😆 canımın istemediği şeyler konusunda aşırı üşengeç olabiliyorum🙄
Keşke benim de her şey yıkanıp ütülenmiş olsa🥲🥲🥲🥲 sadece bebişinkiler hazır benim daha alıncaklar bile var💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Ütüye bi başladım 2.5 saattir ütü yapıyormuşum hiç oturmak da gelmedi aklıma 🙄 keşke otursaydım şimdi korktum bir de bişi olur arada dinlenmedim diye

Bizim isim belli de ne oluyor eşim sağolsun bugüne kadar erteledik şimdi de ben karar veremiyorum ordan mı olsa burdan mı diye💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Ay bu adamlarım rahatlığından istiyorum bende yeeaa😒😒 ben çikolata yaptırcam diye beğenmeden isim mi seçecekmiişşş, sık boğaz etme diyip duruyo😩😩

Benm eşimde hiç bişeye karışmıyor onada sinir oluyorum bazen keşke biraz fikir beyan etse😆 hediyelik havlu işini o halledecek bir tek. O da teksilci tanıdıkları vs var diye.
Keşke benim de her şey yıkanıp ütülenmiş olsa🥲🥲🥲🥲 sadece bebişinkiler hazır benim daha alıncaklar bile var💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Anasının tez canlılığından alıncak bişey bırakmadım. Şimdi eşimiz dostumuz soruyor hediye etmek için alıncak bişey varmı diye 😅 hep yok diyorum. birkaç bıraksam olcakmış🤪
Ütüye bi başladım 2.5 saattir ütü yapıyormuşum hiç oturmak da gelmedi aklıma 🙄 keşke otursaydım şimdi korktum bir de bişi olur arada dinlenmedim diye
Bende bgn bir sürü iş yaptım snra eşime dedimki ben çalışacağım evde iş bitmiyor 🥲 belim ağrıdı.

Ay maaşallah eline sağlık, ben okdr ayakta dursam kakılıp kalırım öylece🤭🤭
Ayy sağol canım yaa 💓 bel ve kasık ağrım olmadı da dünden beri vajina üstü kemiklerim dayak yemiş gibi acıyor o yine var bir de sırtım ağrımış 😀 benim de kaç zamandır yıkandı ütüyü öteliyordum bugün bir gayret başına geçince kaptırmışım kendimi 😊

Back