Benim oğlan da babasının minyatürü gibi doğmuştu, o kadar çok canım yanıyordu ki ,onu da öyle görünce bu ne ya bu kadar acıya, bana hic mi benzememiş dedim.Eşim esmer o zaman oğlum da esmerdi, bildiğin babanın minyatürü idi.Simdi süt beyaz oldu ,gene babaya benzese de tenden falan hafif bir bana benziyor ,napalım. Geçen ultrasonda Ela yi kimseye benzetemedim ama eve gelince oğlumun ilk fotolarına baktım o da aynı abisine benziyorKızım doğdugunda kendimi doğurmuş gibiydim bebeklik resmimle yanyana koy sanırsın fotokopi herkes şok olmıştu. Sonra ne olduysa 3 ay sonra erkek fatmaya döndü çocuk babasının surat sanki copy paste
Ay benim günlüğümde de tırnakları parmak uçlarına ulaştı yazıyorGünaydınnnnn, bakalım günlüğümüzde ne yazıyorvayyyyy 9.aya girdin yazıyor, o zaman dans
Yaaaa içerde bile rahat durmuyorlar deseneAy benim günlüğümde de tırnakları parmak uçlarına ulaştı yazıyorminicik tırnaklarını yerim aanneeemmm
Anne karnında bile kendilerini çizebiliyorlarmış kıyamaamm
Evet bazen yüzleri gözleri çizik doğuyorlar ,doğunca da dikkat edin bazen çok derin ciziyorlar kendilerini şapşikler.Ay benim günlüğümde de tırnakları parmak uçlarına ulaştı yazıyorminicik tırnaklarını yerim aanneeemmm
Anne karnında bile kendilerini çizebiliyorlarmış kıyamaamm
Kızım doğdugunda kendimi doğurmuş gibiydim bebeklik resmimle yanyana koy sanırsın fotokopi herkes şok olmıştu. Sonra ne olduysa 3 ay sonra erkek fatmaya döndü çocuk babasının surat sanki copy paste
bahsettiğim durumun bir örneği sensin o zamanKızım doğdugunda kendimi doğurmuş gibiydim bebeklik resmimle yanyana koy sanırsın fotokopi herkes şok olmıştu. Sonra ne olduysa 3 ay sonra erkek fatmaya döndü çocuk babasının surat sanki copy paste
1 gün balkonda havalandırıp öyle yerleştirdim ben CanımKızlar bebişin çekmecesine koymak için düzenleyici bölmeli şeylerden aldım onlar yıkanmaz da aralarında kalın kartonlar var ya öyle kullancam mecbur sizde var mı bir fikir bu yönde
Amniyotik sıvı maksimum seviyesine ulaştı yazıyorGünaydınnnnn, bakalım günlüğümüzde ne yazıyorvayyyyy 9.aya girdin yazıyor, o zaman dans
Sağol canım1 gün balkonda havalandırıp öyle yerleştirdim ben Canım
Onların da işleri zor küçücük yerde 2 büklüm bazen bebeklere de çok üzülüyorumYaaaa içerde bile rahat durmuyorlar desenebenmki bu kıpırdaklıkla kendine zarar vermeese bari içerde
Ah yarabbim eldiven kullanılmasını da pek önermiyorlar bakalım nasıl tutacağız o tatlış elleriEvet bazen yüzleri gözleri çizik doğuyorlar ,doğunca da dikkat edin bazen çok derin ciziyorlar kendilerini şapşikler.
Bizimki henüz iki büklüm gibi değilOnların da işleri zor küçücük yerde 2 büklüm bazen bebeklere de çok üzülüyorum
Bizim de değil gibi ama belli de olmuyor nasıl bu kadar alakasız yerler de hareket ediyorlar hiçç anlamıyorumBizimki henüz iki büklüm gibi değilheryerde geziyor. O ayaklar yokmu bazen ellerini kasığıma ayaklarnı kaburgama dayıyor salı dr ye gittiğimde dönüp dönmediğini çok merak ediyorum ama ana yüreğim kesin dönmüş diyor.
Neden onermiyorlar ayol,bence ilk ay kesinlikle gerekli ,sonra çıkarırızAh yarabbim eldiven kullanılmasını da pek önermiyorlar bakalım nasıl tutacağız o tatlış elleri
Benimki dönüktü ama kesin kanala da yerleşti, bildiğin kasigimda kıpraşıyor.Ama ayaklar da kaburgadaBizim de değil gibi ama belli de olmuyor nasıl bu kadar alakasız yerler de hareket ediyorlar hiçç anlamıyorumbenim kasıklarımda hareket hala çok nadir. Doktor dönmüş dedi ama pek inanmadım Salı günü 34+6 oluyoruz artık inşallah dönmüştür bizim sıpacık.
Yaa ben de onu sorcaktım nasıl yapıcaz diye. Ben de eldiven takmak istemiyorum annem kendini çizer, gözünü bile çıkarabilir diye beni korkutuyoAh yarabbim eldiven kullanılmasını da pek önermiyorlar bakalım nasıl tutacağız o tatlış elleri
Canim eldiven gerekli ,inanki kundak bile gerekli ilk ay.Bebek elini kolunu kontrol etmeyi bilmiyor.Annene katılıyorum, sıçrıyorlar,dalamıyorlar,ellerini olur olmaz şeylere kullanıyorlar, çok derin çizikler yapabiliyorlar ,gözüne falan da sorabilir annen haklı. Benim oğlan eldiven ve tulumu bile aşıp içerden atlet kısmından elini çıkarıp emmeye başlamıştı, o kadar sıpalarYaa ben de onu sorcaktım nasıl yapıcaz diye. Ben de eldiven takmak istemiyorum annem kendini çizer, gözünü bile çıkarabilir diye beni korkutuyobi de şapka da takmak istemiyorum aslında emerken falan bi koku salgılıyomuş baş çevresinden duyulan diye bi şey okumuştum ne kadar doğruysa artık
Resmen 2 kuşak farkını yaşıyoruz annelerle
Ben de kundak uyku tulumu aldım o konuda evet kendini uyandırmasınCanim eldiven gerekli ,inanki kundak bile gerekli ilk ay.Bebek elini kolunu kontrol etmeyi bilmiyor.Annene katılıyorum, sıçrıyorlar,dalamıyorlar,ellerini olur olmaz şeylere kullanıyorlar, çok derin çizikler yapabiliyorlar ,gözüne falan da sorabilir annen haklı. Benim oğlan eldiven ve tulumu bile aşıp içerden atlet kısmından elini çıkarıp emmeye başlamıştı, o kadar sıpalarfotosunu bulursam atacağım buraya ,şoka girmiştim, elini nasıl kurtardı ordan diye.Eski usule uyarsak sonra hem ısınacak hem onlar büyüyecek. Ben hatta uykuda uzun bi süre müslin ile kundak yapacağım, uyanıp uyanıp durmasın
Ben de öyle hissediyorum dün kasıklarımla inanılmaz bi ağırlık vardı ayakta durmakta zorlandım bi an. Benimki yaramazlık peşindeydi demekkiBenimki dönüktü ama kesin kanala da yerleşti, bildiğin kasigimda kıpraşıyor.Ama ayaklar da kaburgada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?