- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
M beden aldım canım ben. L gözüme çok büyük geldi.Kızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim![]()
Ben dünde çok kötüydüm bgnde çok kötüyümGündüz de durmadan yiyoruz ama akşam ne oluyor ,anlamadın![]()
Ben M aldım canım. Zahrada L için çok bol dedi o da bizimle aynı kilolardaydıKızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim![]()
Ne güzel de olurBenim oğlumda aldığım hic kullanmadığım cok güzel bembeyaz bir çarşaf var ,yıkadım ütüledim ,onu götürmeyi düşünüyorum, prensesin yatağına![]()
Evet tam meleklerimize layık, mis gibi.Rabbim hayırlı yazılar yazsın inşallahNe güzel de olur![]()
Evet ya siz çok citirsiniz bencede MBen M aldım canım. Zahrada L için çok bol dedi o da bizimle aynı kilolardaydı
Ben de M aldım canım L fazla bol gelir diye düşündümKızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim![]()
Akzer marka anne çayını alacağım sanırım bende. Doğuma yakında ahududu çayı ile hurmaRezene ve anasonu alsam olur artık, oğlumda da hic anason icmemistim ama bunda içeceğim ,ilk çocukta esim gunde 5 kere e bebege gidiyordukim ne dese alıyorduk, çaresizlikten.Bunlari da alayımda evde hazir dursun bari.
Akzer yeni mi çıkmış, 8 sene önce yoktu,neymiş özelliği. Ben sezeryan olduğum için öbürlerine gerek yok gibiAkzer marka anne çayını alacağım sanırım bende. Doğuma yakında ahududu çayı ile hurma![]()
Ben m aldım canım ,50-90 kg için yazıyordu. Kuzenim 65 kg işe doğurdu o da m almıştı rahat oldu demişti. Ben de 62 yim şuanKızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim![]()
Bununda içinde rezene anason var ekstra başka bitkiler kimyon vs de var süt arttırıcı gaz gidericiymiş herkes çok memnunAkzer yeni mi çıkmış, 8 sene önce yoktu,neymiş özelliği. Ben sezeryan olduğum için öbürlerine gerek yok gibi![]()
Nerden alacaksın canim ben de bakayimBununda içinde rezene anason var ekstra başka bitkiler kimyon vs de var süt arttırıcı gaz gidericiymiş herkes çok memnun![]()
İnternetten alırım sanrm. Trendyolda vardı canım bakmıştım.Nerden alacaksın canim ben de bakayim
Neyse anneler olarak kendimize benzetebildiğimiz özellikleri var sonuç olarakbence ilk doğduğunda kime benziyorsa bebek büyüyünce diğerine donuyor genelde hep öyle denk geldim. Seninki de basta baba olup sonra sana dönebilir
bizimkini de ultrasonda herkes bana benzetiyor ama sonrası baba olabilir, neyse ki babasıyla biz çok benziyoruz. Tamamen kopama benden
![]()
Ay evet sormayin ya ayni sey banada oluyo hele fazla kacirdigimda sabahlar olmuyor hasta gbi oluyorum dogircammi acaba falan diyorum karnim tas gbi oluyor bi rahatsizlik bi bisey allahmBende 1,5 saattir yuvarlanıyorum yine evde. yemek yedim şiştim.