2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Belgesel izliyordum tatlı tatlı kutup ayı ailesini 2 yavruyu büyüyüp yetişkin oluncaya kadar izledim sonra talihsiz durumlardan öldüler aniden şok oldum üzüldüm ağladım yaa 😢 hiç dayanamıyorum hayvanlara 😔

Rezene ve anasonu alsam olur artık, oğlumda da hic anason icmemistim ama bunda içeceğim ,ilk çocukta esim gunde 5 kere e bebege gidiyordu🤣kim ne dese alıyorduk, çaresizlikten.Bunlari da alayımda evde hazir dursun bari.

Rezene ve anasonu alsam olur artık, oğlumda da hic anason icmemistim ama bunda içeceğim ,ilk çocukta esim gunde 5 kere e bebege gidiyordu🤣kim ne dese alıyorduk, çaresizlikten.Bunlari da alayımda evde hazir dursun bari.
Akzer marka anne çayını alacağım sanırım bende. Doğuma yakında ahududu çayı ile hurma😄😄😄

Akzer marka anne çayını alacağım sanırım bende. Doğuma yakında ahududu çayı ile hurma😄😄😄
Akzer yeni mi çıkmış, 8 sene önce yoktu,neymiş özelliği. Ben sezeryan olduğum için öbürlerine gerek yok gibi🥰

Kızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim🤷🏻‍♀️
Ben m aldım canım ,50-90 kg için yazıyordu. Kuzenim 65 kg işe doğurdu o da m almıştı rahat oldu demişti. Ben de 62 yim şuan

Depend i ben L aldım kızlar brz geniş gibi ama sıkı olmasından iyidir dedim dikişim olcak sonuçta fazla dara gelmez totom benim🤭

Neyse anneler olarak kendimize benzetebildiğimiz özellikleri var sonuç olarak 🤣 bence ilk doğduğunda kime benziyorsa bebek büyüyünce diğerine donuyor genelde hep öyle denk geldim. Seninki de basta baba olup sonra sana dönebilir🤣 bizimkini de ultrasonda herkes bana benzetiyor ama sonrası baba olabilir, neyse ki babasıyla biz çok benziyoruz. Tamamen kopama benden 🤣🤣

Kızım doğdugunda kendimi doğurmuş gibiydim bebeklik resmimle yanyana koy sanırsın fotokopi herkes şok olmıştu. Sonra ne olduysa 3 ay sonra erkek fatmaya döndü çocuk babasının surat sanki copy paste😆😆

Günaydınnnnn, bakalım günlüğümüzde ne yazıyor 🤭vayyyyy 9.aya girdin yazıyor, o zaman dans😁

Back