Ben de duyduğumda çok sasirmistim canım. Tüm şaşırmalar serbestYaa çok sevindim canım çok şükürrryalnızzz 6.5 kiloya ben de bir şaşırmak istiyorum izninle maşallahhh
Ben o makromeyi sonrasında duvarında kullanırım dekor olur diye yaptırdım canım. Bi de led li olanlar güzel geliyorKapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Yok canım tül yok ,bütün arkadaşlarım doğurdu aynı doktorda ,ordan biliyorum.Hastane de lohusa şerbeti ve hastane çıkışı hediyesinden başka jest yokHastaneye bağlı birazda heralde onu düşündüm bende nasıl asıcaz diye. Bazı hastaneler tül geriyomuş onun üzerine asılıyomuş sanırım. Kontrole gittiğinde sor bakalım biben de sadeliği seviyorum valla her konuda
Ayyy inşallah inşallah bi kaç model için sordum bakalım heyecanla bekliyorumgidip kendim de alabilirim yakın zaten. 525 gerçekten de yuh falan demiştim okuyunca. Demekki uyguna da mal ediliyomuş ya, altın kaplama sankii
Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Müslin örtü de götürün mutlaka kızlar bebisin yatağına örtmek için:)Bitmiyo bitmiyoalt açma örtüsü, pişik kremi bez, ıslak mendil koydum ayrıca bebeğe ben.
Kendime de ince ve kalın hırka koydum senin koyduklarına ekk. Bence siyah olsa da koy yine de canım yedekte dursun ilk tercihin olmaz ama kirli kirli takmak zorunda kalmazsın üstüne hırka ya da sabahlık giyersin görünmez hiçbi şey
Bende bayıılırım ahşapa. Ama kız olunca herkes süslü şeyler beklentisindeydi bende süslü bişeyler seçeyim dedmBenimki kız ama ben yine de ahşap yaptırdımseviyorum ahşap şeyleri
Anneanneler babaanneler süsü seviyor zatenBende bayıılırım ahşapa. Ama kız olunca herkes süslü şeyler beklentisindeydi bende süslü bişeyler seçeyim dedmbenm çok süslü bulduğum şeyleri çevremdekilere kv falan gösyeriyorm çok sade buluyorlar.
Doğumumuz aynı hastanede olacak ya canım lohusa şerbetini nasıl jest olarak veriyorlar kiYok canım tül yok ,bütün arkadaşlarım doğurdu aynı doktorda ,ordan biliyorum.Hastane de lohusa şerbeti ve hastane çıkışı hediyesinden başka jest yokkapının rengi açık kahve ,onu düşünerek zaten tonları ayarladım
Canim ilk doğumumda Kayseri memorial de cok şık bir takım ve bardaklarla servis yapmışlardı. Arkadaşların su takımlarına cok dikkat etmedim ,icmedim çünkü ama umarım aynı şıklıkta devam ediyordur.Muhtemelen senden önce doğuracağım ,gene detaylı bilgi veririm sanaDoğumumuz aynı hastanede olacak ya canım lohusa şerbetini nasıl jest olarak veriyorlar kibenim annem çok istekli o yapacaktı lohusa şerbetini cam sebil ile koyacaktı odaya sen şimdi öyle diyince merak ettim
Ilac kullaniyorum 3 haftadir bakalm aman bdha olmasin cok fenaydi cokÖyledir öyledir. Muz ye bol :) magnezyum için ilaç da kullanabilirsin. Bana verdi ama midem almıyor artık ilaçları
Anladım canım peki senden alırım bilgileriCanim ilk doğumumda Kayseri memorial de cok şık bir takım ve bardaklarla servis yapmışlardı. Arkadaşların su takımlarına cok dikkat etmedim ,icmedim çünkü ama umarım aynı şıklıkta devam ediyordur.Muhtemelen senden önce doğuracağım ,gene detaylı bilgi veririm sana
Insallah ,sağlıkla atlatırım da sana bütün detayları anlatırımAnladım canım peki senden alırım bilgileri
Aynen canım koydum da yazmayı unutmuşumMüslin örtü de götürün mutlaka kızlar bebisin yatağına örtmek için:)
Bu biraz şey gibi daha kabarık gelinlik olsun daha kabarıkAnneanneler babaanneler süsü seviyor zaten
Benim oğlumda aldığım hic kullanmadığım cok güzel bembeyaz bir çarşaf var ,yıkadım ütüledim ,onu götürmeyi düşünüyorum, prensesin yatağınaMüslin örtü de götürün mutlaka kızlar bebisin yatağına örtmek için:)
Aa hadi ya bunu bilmiyodum,hadi bakalımm hayırlısııNeyse anneler olarak kendimize benzetebildiğimiz özellikleri var sonuç olarakbence ilk doğduğunda kime benziyorsa bebek büyüyünce diğerine donuyor genelde hep öyle denk geldim. Seninki de basta baba olup sonra sana dönebilir bizimkini de ultrasonda herkes bana benzetiyor ama sonrası baba olabilir, neyse ki babasıyla biz çok benziyoruz. Tamamen kopama benden
Bende 1,5 saattir yuvarlanıyorum yine evde. yemek yedim şiştim.Akşam olduğunda ben ,patlamaya ramak kalan bir balona dönüşüyorum ya.Sabahlar olmuyor ,nedense.
Gündüz de durmadan yiyoruz ama akşam ne oluyor ,anlamadınBende 1,5 saattir yuvarlanıyorum yine evde. yemek yedim şiştim.
Bu akşam ben de öyleyimAkşam olduğunda ben ,patlamaya ramak kalan bir balona dönüşüyorum ya.Sabahlar olmuyor ,nedense.
Ben L aldim ama sanki siz fazla citirsiniz yaaaaa L icin.Genede bilemedim kiKızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?