2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsun 🥺 galiba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde 💆🏻‍♀️
Ben o makromeyi sonrasında duvarında kullanırım dekor olur diye yaptırdım canım. Bi de led li olanlar güzel geliyor 🥰

Hastaneye bağlı birazda heralde onu düşündüm bende nasıl asıcaz diye. Bazı hastaneler tül geriyomuş onun üzerine asılıyomuş sanırım. Kontrole gittiğinde sor bakalım bi 😍 ben de sadeliği seviyorum valla her konuda 👍🏼

Ayyy inşallah inşallah bi kaç model için sordum bakalım heyecanla bekliyorum 😂 gidip kendim de alabilirim yakın zaten. 525 gerçekten de yuh falan demiştim okuyunca. Demekki uyguna da mal ediliyomuş ya, altın kaplama sankii
Yok canım tül yok ,bütün arkadaşlarım doğurdu aynı doktorda ,ordan biliyorum.Hastane de lohusa şerbeti ve hastane çıkışı hediyesinden başka jest yok🤣 kapının rengi açık kahve ,onu düşünerek zaten tonları ayarladım

Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsun 🥺 galiba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde 💆🏻‍♀️

Bitmiyo bitmiyo 😂 alt açma örtüsü, pişik kremi bez, ıslak mendil koydum ayrıca bebeğe ben.
Kendime de ince ve kalın hırka koydum senin koyduklarına ekk. Bence siyah olsa da koy yine de canım yedekte dursun ilk tercihin olmaz ama kirli kirli takmak zorunda kalmazsın üstüne hırka ya da sabahlık giyersin görünmez hiçbi şey
Müslin örtü de götürün mutlaka kızlar bebisin yatağına örtmek için:)

Bende bayıılırım ahşapa. Ama kız olunca herkes süslü şeyler beklentisindeydi bende süslü bişeyler seçeyim dedm😅 benm çok süslü bulduğum şeyleri çevremdekilere kv falan gösyeriyorm çok sade buluyorlar.
Anneanneler babaanneler süsü seviyor zaten 😄

Yok canım tül yok ,bütün arkadaşlarım doğurdu aynı doktorda ,ordan biliyorum.Hastane de lohusa şerbeti ve hastane çıkışı hediyesinden başka jest yok🤣 kapının rengi açık kahve ,onu düşünerek zaten tonları ayarladım
Doğumumuz aynı hastanede olacak ya canım lohusa şerbetini nasıl jest olarak veriyorlar ki😂 benim annem çok istekli o yapacaktı lohusa şerbetini cam sebil ile koyacaktı odaya sen şimdi öyle diyince merak ettim 👀

Doğumumuz aynı hastanede olacak ya canım lohusa şerbetini nasıl jest olarak veriyorlar ki😂 benim annem çok istekli o yapacaktı lohusa şerbetini cam sebil ile koyacaktı odaya sen şimdi öyle diyince merak ettim 👀
Canim ilk doğumumda Kayseri memorial de cok şık bir takım ve bardaklarla servis yapmışlardı. Arkadaşların su takımlarına cok dikkat etmedim ,icmedim çünkü ama umarım aynı şıklıkta devam ediyordur.Muhtemelen senden önce doğuracağım ,gene detaylı bilgi veririm sana

Canim ilk doğumumda Kayseri memorial de cok şık bir takım ve bardaklarla servis yapmışlardı. Arkadaşların su takımlarına cok dikkat etmedim ,icmedim çünkü ama umarım aynı şıklıkta devam ediyordur.Muhtemelen senden önce doğuracağım ,gene detaylı bilgi veririm sana
Anladım canım peki senden alırım bilgileri 💜

Aynen canım koydum da yazmayı unutmuşum 🙈 en son her şeyi hazır edince listemi çekip atarım buraya
Anneanneler babaanneler süsü seviyor zaten 😄
Bu biraz şey gibi daha kabarık gelinlik olsun daha kabarık 😂😂 biz neyi beğenirsek beğenelim hep daha süslüsü saha şatafatlısını isterler 😂

Benim oğlumda aldığım hic kullanmadığım cok güzel bembeyaz bir çarşaf var ,yıkadım ütüledim ,onu götürmeyi düşünüyorum, prensesin yatağına 🥰

Akşam olduğunda ben ,patlamaya ramak kalan bir balona dönüşüyorum ya.Sabahlar olmuyor ,nedense.

Neyse anneler olarak kendimize benzetebildiğimiz özellikleri var sonuç olarak 🤣 bence ilk doğduğunda kime benziyorsa bebek büyüyünce diğerine donuyor genelde hep öyle denk geldim. Seninki de basta baba olup sonra sana dönebilir🤣 bizimkini de ultrasonda herkes bana benzetiyor ama sonrası baba olabilir, neyse ki babasıyla biz çok benziyoruz. Tamamen kopama benden 🤣🤣
Aa hadi ya bunu bilmiyodum,hadi bakalımm hayırlısıı🙏🏻😄😄

Kızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim🤷🏻‍♀️

Kızlar depend alanlar ya da alacak olanlar bedenine nasıl karar verdiniz? Herkes genel de L beden tercih ediyormuş rahat olsun diye ama ben bilemedim🤷🏻‍♀️
Ben L aldim ama sanki siz fazla citirsiniz yaaaaa L icin.Genede bilemedim ki

Back