2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Ayy çok sevindim canımm maşallah anası güzel bakmış dicez o zaman 😂😂 ama 6,5 kg nedir annen ne yedi acaba hamileyken bi sorsaydın feyz alalım biraz 😅
Valla hiç beslenememiş😅 hatta 9 ay boyunca bende hep mide bulantısı , yediğini çıkarma. Aç gezdim 9 ay diyor . Ama ne hikmetse Ben kocaman doğmuşum. Bi de işin kötüsü o halde normal doğum yapmış bana 😅😅

Ay maşallah 6,5 kilo mu doğmuşsunuz ben eşim 4,5 diye abartyodum ne kadar kilolu doğmşsun diye 6,5 un yanında zapzayf kaldı eşim🤣🤣 çok şükür şeker yokmuş , nasıl tatlınolur o şimdi boğum boğum etlerle doğar🥰🥰🙏🏻
Eşim bunda da kendine benzettin ne baskın genlerin varr sevmedim bu durumu deyip duruyor 🤣🤣 vallahi doğmuşum canım. Nasıl doğduğumu anneme sormak lazım tabi ama çok zor olmuş 🤣

Annen ne kadar yetenekliymiş çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın laçin hanım 😍 diğeri de çok zarifff👍🏼
Annem ohooo tonla şey yapıyor kendi evi benim evim onun yaptığı tepsiler süslerle dolu ahşap boyama örgü deri nakışı kurdele işi dolu ev ☺️🙏

Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsun 🥺 galiba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde 💆🏻‍♀️
Eminönünde bir mağzada görmüştüm bunu instagram hesapları da vardı ben eve sipariş verdim , 1 haftada geldi ,çok hoşuma gitti benim üzernde istenilen değişiklillerde yapılıyo.şuan mağzanın ismini bulamadım eğer istersen arar bulurum

Eklentiler

• 969710E6-526B-49F0-80EA-4830D0D62E6A.png
    969710E6-526B-49F0-80EA-4830D0D62E6A.png
    510,7 KB · Görüntüleme: 63
Eminönünde bir mağzada görmüştüm bunu instagram hesapları da vardı ben eve sipariş verdim , 1 haftada geldi ,çok hoşuma gitti benim üzernde istenilen değişiklillerde yapılıyo.şuan mağzanın ismini bulamadım eğer istersen arar bulurum
Ay bayıldım buna. İnstada morievents var buna benzer bi şey sordum 525tl dedi şaka gibi 😂 eğer uygunsa fiyatı sana zahmet ismini bulabilirsen çok iyi olur canım 🙏🏼

Eşim bunda da kendine benzettin ne baskın genlerin varr sevmedim bu durumu deyip duruyor 🤣🤣 vallahi doğmuşum canım. Nasıl doğduğumu anneme sormak lazım tabi ama çok zor olmuş 🤣
Maşallah ya🙈🤣🤣 benim kızım da yüz hatları ultrasona göre komple baba , kafa yapısı bana benzemiş gözüküyor şuan bitek, küçüktür benim kafam kızımın da küçük😃 bi de biz genetik ailece 3- 3,200 o civarlarda doğmuşuz hep ablalarım , yeğenlerim de öyle doğdu, benimkne de 3 200 civarlarnda doğar dedi, o konuda da bana çekmiş😃

Ay bayıldım buna. İnstada morievents var buna benzer bi şey sordum 525tl dedi şaka gibi 😂 eğer uygunsa fiyatı sana zahmet ismini bulabilirsen çok iyi olur canım 🙏🏼
Ay ben de ilk gördüğüm de içimden geçirdim bunu instagramda özel tasarım yapan mağzalar ne kadar pahalıya satyolardır Allah bilir diye🙈ben 120 ye aldım, şimdi watsaptan konştğum kişiye mağzanızın adı neydi diye sordum canım döncem sana🙈

L Larissa suslubebekhavuzluhan instagram adları buymuş. Ben mağzada çektiğim modelleri de atıyım yine burdan da sana , hepsni instagram hesaplarnda görememiştim ben ,belki içlerinden beğendiğin olursa yazarsın instagramlarnda iletişim numaraları var
C9392CCB-9EB5-47C6-B7A7-C733D634E5C9.png
C9392CCB-9EB5-47C6-B7A7-C733D634E5C9.png5B7CD54C-6D23-457C-A868-B854BB11FC3E.pngD3E181F1-21F0-4A98-9062-D2D7D3B206D2.png

Eklentiler

• 8AE55CE6-46DF-4E12-9AD6-898F03F878CB.png
    8AE55CE6-46DF-4E12-9AD6-898F03F878CB.png
    452,6 KB · Görüntüleme: 28
  • 94222A0D-0D01-428E-A775-32A530C15127.png
    94222A0D-0D01-428E-A775-32A530C15127.png
    435,6 KB · Görüntüleme: 49
L Larissa suslubebekhavuzluhan instagram adları buymuş. Ben mağzada çektiğim modelleri de atıyım yine burdan da sana , hepsni instagram hesaplarnda görememiştim ben ,belki içlerinden beğendiğin olursa yazarsın instagramlarnda iletişim numaraları varEki Görüntüle 3031101 Eki Görüntüle 3031101 Eki Görüntüle 3031102 Eki Görüntüle 3031103
Ay resmen hepsine bayıldım hemen iletişime geçiyim 😂 çok sağol canım benim çok makbule geçti. Gönlümde böyle bi şey vardı aslında ama 525 de vermek istemedim açıkçası. Böyle çok daha iyi olucak 😍

Kızlar ya ben ne zaman yemek yesem benim bıdık semsert oluyor karnım taş gibi oluyor. Yemek yemeye göreyim🤦‍♀️

Ben de kapı süsünü ,tül ile mi kapıya gersem yoksa iple mi taksam bilemedim ,cok kararsızım, sadeliği seviyorum zaten ama hangisi daha şık olur acaba

Ay resmen hepsine bayıldım hemen iletişime geçiyim 😂 çok sağol canım benim çok makbule geçti. Gönlümde böyle bi şey vardı aslında ama 525 de vermek istemedim açıkçası. Böyle çok daha iyi olucak 😍
Ne demek canım çok sevndim beğenmene 💃💃🙏🏻🙏🏻 525 gerçekten ayıp ya bu nasıl bir fiyat farkıdır🙈 ben 2 buçuk ay önce kadar yaptrdm fyata zam gelse gelse maks 150 falan olmştur diye düşünüyorum, inşallah🙏🏻🙏🏻

Ben de kapı süsünü ,tül ile mi kapıya gersem yoksa iple mi taksam bilemedim ,cok kararsızım, sadeliği seviyorum zaten ama hangisi daha şık olur acaba
Bence ip , tül çom şatafatlı geliyor , sade sevyprum dedğiniz için bu yorumu yapabilyorum yoksa tabki şatafat sevenler de öyle yaptrdn gönlünce :) ben de sadelkten yanayım da iple asıcam

Maşallah ya🙈🤣🤣 benim kızım da yüz hatları ultrasona göre komple baba , kafa yapısı bana benzemiş gözüküyor şuan bitek, küçüktür benim kafam kızımın da küçük😃 bi de biz genetik ailece 3- 3,200 o civarlarda doğmuşuz hep ablalarım , yeğenlerim de öyle doğdu, benimkne de 3 200 civarlarnda doğar dedi, o konuda da bana çekmiş😃
Neyse anneler olarak kendimize benzetebildiğimiz özellikleri var sonuç olarak 🤣 bence ilk doğduğunda kime benziyorsa bebek büyüyünce diğerine donuyor genelde hep öyle denk geldim. Seninki de basta baba olup sonra sana dönebilir🤣 bizimkini de ultrasonda herkes bana benzetiyor ama sonrası baba olabilir, neyse ki babasıyla biz çok benziyoruz. Tamamen kopama benden 🤣🤣

Bence ip , tül çom şatafatlı geliyor , sade sevyprum dedğiniz için bu yorumu yapabilyorum yoksa tabki şatafat sevenler de öyle yaptrdn gönlünce :) ben de sadelkten yanayım da iple asıcam
Evet zaten kapi süsümde çok sade ,o yüzden kararsız kaldım ama ip olur herhalde,teşekkür ederim

Hastaneye bağlı birazda heralde onu düşündüm bende nasıl asıcaz diye. Bazı hastaneler tül geriyomuş onun üzerine asılıyomuş sanırım. Kontrole gittiğinde sor bakalım bi 😍 ben de sadeliği seviyorum valla her konuda 👍🏼
Ne demek canım çok sevndim beğenmene 💃💃🙏🏻🙏🏻 525 gerçekten ayıp ya bu nasıl bir fiyat farkıdır🙈 ben 2 buçuk ay önce kadar yaptrdm fyata zam gelse gelse maks 150 falan olmştur diye düşünüyorum, inşallah🙏🏻🙏🏻
Ayyy inşallah inşallah bi kaç model için sordum bakalım heyecanla bekliyorum 😂 gidip kendim de alabilirim yakın zaten. 525 gerçekten de yuh falan demiştim okuyunca. Demekki uyguna da mal ediliyomuş ya, altın kaplama sankii

Back