Rodin mi olsun Deniz mi olsun savaşı biterse bir haftaya bu ikisinden birinin siparişini vereceğim bebekkKapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Kuzum elime ulaşmadı daha aöa sipariş verdim.Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Ben de bunu kaydetmişim heKuzum elime ulaşmadı daha aöa sipariş verdim.
İnstagram baby_atolye00
Ayy çok güzel ikisi de ama ilki daha tatlııııRodin mi olsun Deniz mi olsun savaşı biterse bir haftaya bu ikisinden birinin siparişini vereceğim bebekk
Zaten hepimizin beğendiği o tarz baksanaBen 2 kere attım canim o yuzden bir daha atmiyim, beni kovalamayin
Tabiii sen kız anası olacağın için ilki daha güzel ikincisi daha çok erkek modeli bence de attıktan sonra fark ettimBen de bunu kaydetmişim he
Ayy çok güzel ikisi de ama ilki daha tatlıııı
Benim eşim de deniz olmasını çok istedii artık bi sonraki erkek olursa koyarız napalım bizdeoyumu denizden yana kullanıyorum
Zaten hepimizin beğendiği o tarz baksanahatırlıyorum seninkinii
Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Ben de bu akşam karar verip bu ikisinden birini yaptıracağım artıkKapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Turuncu çok güzel yeşilide çok güzel benm zorunluluktan pembe olduBen de bunu kaydetmişim he
Ayy çok güzel ikisi de ama ilki daha tatlıııı
Benim eşim de deniz olmasını çok istedii artık bi sonraki erkek olursa koyarız napalım bizdeoyumu denizden yana kullanıyorum
Zaten hepimizin beğendiği o tarz baksanahatırlıyorum seninkinii
Bu da çok tatlıymışBen bunu yaptırıyorum
Eki Görüntüle 3030984
evatolye sayfasından yaptırıyorum canım, vakit var mı 2 hafta sürüyor ulaştırması ama yoğunluktan 2-3 daha gün oynar dediBu da çok tatlıymışhangi sayfadan yaptırıyorsunuz?
ALAMODECOR Makrome Bulut Ve Gökkuşağı Duvar Süsü Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL okay yazana çok benzettim kuzuuu. İsmi de ahsapfactory diye bi adres var instada orda kestirebilirsin 40cm 40 tl demişlerdi sadece isim için baya uygunBen de bu akşam karar verip bu ikisinden birini yaptıracağım artık
Okay yazanın siparişleri doluymuş nisan sonu ancak olur diyo yetişmeyebilir.
Işıklı olanda 20 günde ancak kargoluyor.
İnstagramda baykuscraft yaptırdım canım bakabilirsinKapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Benimki kız ama ben yine de ahşap yaptırdımOğlan annesi olsaydım bunlardan düşünmüştüm. Ahşap Öneri
Canım ben bunu yaptırdım. Annem de kendi yaptı (Laçin yazan annemin yaptığı) bir tane ama annemin yaptığını hastaneye götürmemi istemediği için kasnak yaptırıyorum ayrıyetten. Fotoğrafları ekliyorumKapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Bitmiyo bitmiyoL Larissa sayende bi gaza gelip bişeyler hazırladım bu bile biraz beni rahatlattıŞimdilik kendime;
-bir tane rahat gecelik ve sabahlık
-bir tane resm çekilmelik pijama takımı ve sabahlık
- 4 adet depend , 4 adet ped
-bir adet beyaz emzirme sütyeni (beyaz koymamın sebebi de mağlum gecelikler pijama takımları iç gösteriyo siyahlarla kötü durdu)
-çorap
-terlik
Bebeğe;
-1 adet örtüsü de dahil hastane çıkış seti
-1 tane resim çekilmelik fistolu nakışlı takım
Şimdilik bunları koydum valiz organizerlerine, daha tabi eklencek bir sürü şey var
Annen ne kadar yetenekliymiş çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın laçin hanımCanım ben bunu yaptırdım. Annem de kendi yaptı (Laçin yazan annemin yaptığı) bir tane ama annemin yaptığını hastaneye götürmemi istemediği için kasnak yaptırıyorum ayrıyetten. Fotoğrafları ekliyorum
Bez çok koymicam hastane veriyomuş , çantam da yer kalma durumuna göre 4-5 tane koyarm . Hırka da mantklymş üşüyeblrz bitane ben de eklym,sabhlıklarm hep ince. Koyim bitane de siyah vardı onu da kirlenirse takarm sütyensiz kalmaktan iyidir doğru diyosunBitmiyo bitmiyoalt açma örtüsü, pişik kremi bez, ıslak mendil koydum ayrıca bebeğe ben.
Kendime de ince ve kalın hırka koydum senin koyduklarına ekk. Bence siyah olsa da koy yine de canım yedekte dursun ilk tercihin olmaz ama kirli kirli takmak zorunda kalmazsın üstüne hırka ya da sabahlık giyersin görünmez hiçbi şey
Ay maşallah 6,5 kilo mu doğmuşsunuz ben eşim 4,5 diye abartyodum ne kadar kilolu doğmşsun diye 6,5 un yanında zapzayf kaldı eşimBizden haberler güzelşeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?