2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsun galiba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Rodin mi olsun Deniz mi olsun savaşı biterse bir haftaya bu ikisinden birinin siparişini vereceğim bebekk

Eklentiler

• Screenshot_20220321_161032.jpg
    105,4 KB · Görüntüleme: 43
  • Screenshot_20220321_161019.jpg
    97,7 KB · Görüntüleme: 45
Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsun galiba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Kuzum elime ulaşmadı daha aöa sipariş verdim.
İnstagram baby_atolye00

Eklentiler

• AFAA6207-5555-40EB-AF0F-53B2F2AB090B.png
    768,2 KB · Görüntüleme: 55
Kuzum elime ulaşmadı daha aöa sipariş verdim.
İnstagram baby_atolye00
Ben de bunu kaydetmişim he
Rodin mi olsun Deniz mi olsun savaşı biterse bir haftaya bu ikisinden birinin siparişini vereceğim bebekk
Ayy çok güzel ikisi de ama ilki daha tatlıııı
Benim eşim de deniz olmasını çok istedii artık bi sonraki erkek olursa koyarız napalım bizde oyumu denizden yana kullanıyorum
Ben 2 kere attım canim o yuzden bir daha atmiyim, beni kovalamayin
Zaten hepimizin beğendiği o tarz baksana hatırlıyorum seninkinii

Eklentiler

• ED4EEEE8-E977-42EB-B457-01498E930C5E.png
    775,4 KB · Görüntüleme: 47
Tabiii sen kız anası olacağın için ilki daha güzel ikincisi daha çok erkek modeli bence de attıktan sonra fark ettim

Ben de bu akşam karar verip bu ikisinden birini yaptıracağım artık
Okay yazanın siparişleri doluymuş nisan sonu ancak olur diyo yetişmeyebilir.
Işıklı olanda 20 günde ancak kargoluyor.

Eklentiler

• 77B189AA-2648-46F0-A643-96614253B150.png
    671,8 KB · Görüntüleme: 38
  • 2D988620-EB74-4AF6-AA5D-976430DA814F.png
    691,4 KB · Görüntüleme: 41
Turuncu çok güzel yeşilide çok güzel benm zorunluluktan pembe oldu odasnı yapabilirsem eğer çocuğumun füme gül kurusu pastel/mat pembe ağırlıklı düşünüyorum. O konseptle pembe istedim.

İnstagramda baykuscraft yaptırdım canım bakabilirsin

Oğlan annesi olsaydım bunlardan düşünmüştüm. Ahşap Öneri

Eklentiler

• B9268486-B708-44E9-B017-6A00E639BD55.png
    510,4 KB · Görüntüleme: 34
  • 4479195E-D030-44E5-8C19-47CC60D2FFAD.png
    557,9 KB · Görüntüleme: 31
  • A68827BA-AAFB-494A-A949-CC2DD69C23E9.png
    509,9 KB · Görüntüleme: 46
L Larissa sayende bi gaza gelip bişeyler hazırladım bu bile biraz beni rahatlattıŞimdilik kendime;
-bir tane rahat gecelik ve sabahlık
-bir tane resm çekilmelik pijama takımı ve sabahlık
- 4 adet depend , 4 adet ped
-bir adet beyaz emzirme sütyeni (beyaz koymamın sebebi de mağlum gecelikler pijama takımları iç gösteriyo siyahlarla kötü durdu)
-çorap
-terlik
Bebeğe;
-1 adet örtüsü de dahil hastane çıkış seti
-1 tane resim çekilmelik fistolu nakışlı takım

Şimdilik bunları koydum valiz organizerlerine, daha tabi eklencek bir sürü şey var

Yaaa vajinamdaki baskı yordu bugün beni sancı falan yok ama galiba dogum kanalına yerleşti, cok yoruldum bugün, tuvalete gitmekten de bıktım

Canım ben bunu yaptırdım. Annem de kendi yaptı (Laçin yazan annemin yaptığı) bir tane ama annemin yaptığını hastaneye götürmemi istemediği için kasnak yaptırıyorum ayrıyetten. Fotoğrafları ekliyorum

Eklentiler

• D8585119-54B8-49A2-9F26-862A6BEA7E06.png
    371,1 KB · Görüntüleme: 64
  • EF134E65-EFA3-45CA-893C-5F57F1B7666E.png
    560,4 KB · Görüntüleme: 67
Bitmiyo bitmiyo alt açma örtüsü, pişik kremi bez, ıslak mendil koydum ayrıca bebeğe ben.
Kendime de ince ve kalın hırka koydum senin koyduklarına ekk. Bence siyah olsa da koy yine de canım yedekte dursun ilk tercihin olmaz ama kirli kirli takmak zorunda kalmazsın üstüne hırka ya da sabahlık giyersin görünmez hiçbi şey

Annen ne kadar yetenekliymiş çok güzel olmuş güzel günlerde kullansın laçin hanım diğeri de çok zarifff

Bez çok koymicam hastane veriyomuş , çantam da yer kalma durumuna göre 4-5 tane koyarm . Hırka da mantklymş üşüyeblrz bitane ben de eklym,sabhlıklarm hep ince. Koyim bitane de siyah vardı onu da kirlenirse takarm sütyensiz kalmaktan iyidir doğru diyosun

Bizden haberler güzel şeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
Ay maşallah 6,5 kilo mu doğmuşsunuz ben eşim 4,5 diye abartyodum ne kadar kilolu doğmşsun diye 6,5 un yanında zapzayf kaldı eşim çok şükür şeker yokmuş , nasıl tatlınolur o şimdi boğum boğum etlerle doğar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…