Yaa artık isim lütfennnYaa ben de öyleyim onu kaldır şunu şuraya koy diye düşünürken bile bazen robotu çalıştırmaya üşeniyorum iyi ki temizliğe gelen abla var yoksa bu üşengeçlik fena
Bu arada benim de kontrolüm 4 Nisan'a 28 haftada 1200 kilodaydı inşallah düzenli bir şekilde alıyordur isimsiz yavrumütüleme işi de bitti valizi de en geç iki haftaya hazırlayayım diyorum hastanede giymek için terlik aldınız mı varsa önerileriniz alayım N Neess L Larissa
Şu an hazırlamaya çalışıyorum ama çok zor cidden ne yapacağını bilmeyince acemi acemiBen de hep hazrlıcam hazrlcam diyip erteliyorum , birtek aldığım valiz düzenleyici hurçlara, kendi resim çekilmelik pijama takım ve geceliğimi koymuştum 2 hafta önce , tek koyduğum o devamnı getrmedimterlik ne koydun canım, lila rengi crocs um var yaz sonu yıkamıştım kaldırmıştım acaba onu mu koysam diyorum.pijamam ekru geceliğim gri ikisiyle de uyar renk olarak
Hepsini giymeye mecalim olcağından değilde ya kirlenirse?? Aaaa skandallllBana küçüüğü gösteriyo zaten bunu alırsın diye benim göz büyükte haberi yoktatillerde tüm gardırobu yükleyip götürmemden halbuki anlaması lazımdı
5 takımla 2 gün hastaneye gidiyosun hiiiii sen benden betermişşin bacım okdr üst değişmeye halin olcakmı acaba ilk üstümüze giydiğimizle çıkmayız hastaneden inşallah
Hepsini giymeye mecalim olcağından değilde ya kirlenirse?? Aaaa skandalllltedarikli gitmek alın yazım olmuş
Dün eşime diyorumki sana ne koyucam valize. Ne gerek var giderken bi eşofman alırım yanıma gittiklerimle çıkarım diyoben şok
Aayy sizin ki ayrı duygusaallBen oğlana kıyafet ne hazırlasam, kardesini ilk görmeye gelirken ,bir de o var bende
Ben de bayrama denk gelmesinden çok korkuyorumay bakalım nasıl gelmek isticekler bu da çok heyecannnn geçen sefer plasentaya yapıştırmıştı kendini yağız kankisine özenip inş bu sefer uslanmıştır yaramaz kızım
Benim halaaa kargoya verilmedi hastane çıkışı yarın 2 hafta olacak. 10 iş günü demişlerdi tam 10 oluyo yarın gerçekten çok uzunBen daha kapı süsüne de karar vermedim kesin o da uzun sürüyodur.
Aynen ufaktan başlayalım aklımıza geldikçe koyarız artık kuzu.
Uuu minik el valizi mii saç düzleştiricim maşam bile ona sığmaz deseydin
Hahah doğru abiye taşır gibi taşıyayım onu
el ütüsü alma fikri çık aklımdan
Bizden haberler güzelşeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
Ben oğlana kıyafet ne hazırlasam, kardesini ilk görmeye gelirken ,bir de o var bende
İsim için eşimle savaş halindeyiz kim galip gelirse artıkYaa artık isim lütfennn
Crocs giycem valla kuzu hem de pembeçekimde çok absürt durursa diye evlenirken şu tüylü terliklerden almışlardı topuksuz onları koyucam
Şu an hazırlamaya çalışıyorum ama çok zor cidden ne yapacağını bilmeyince acemi acemikızıma takım olmayan kıyafetlerinden kombin yapıyorum
Ben de crocs giycem ya en rahatı o geliyo bana. Mayıs anneleri crocs giycek
6.5 kilo muuuBizden haberler güzelşeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
Yaa çok sevindim canım çok şükürrrBizden haberler güzelşeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
Evet ,bakalım ne olacak.Bana kıskanmayacak gibi geliyor ama herkes cok kıskanacak diyor.8 yıldır gozbebegim, kendi de diyor bu evin kralı benim diye.Ama ben de cok merak ediyorum.Dogum fotoğrafçısı falan istemiyorum ama bu anın güzel bir çekimi olmalıAayy sizin ki ayrı duygusaallbakalım ilk karşılaşma nasıl olcakk
Ayy çok sevindim canımm maşallah anası güzel bakmış dicez o zamanBizden haberler güzelşeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
Gene kızın ki daha kolay bence ,her zaman güzel elbiseler var.Ben acaba diyorum baba oğul kot gömlek mi giyseler.Cok mu spor olur diyorum ama yakışıyor ,babaya da oğula da kot gömlek. Bakalım simdi bunu düşüneyim, ne yapsınlar smokin mi hazirlasamBak bide o var ayyy kıza ne giydireceğim krem rengi bi elbise lazım onada şimdi
Ben 2 kere attım canim o yuzden bir daha atmiyim, beni kovalamayinKapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsungaliba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde
Gözün aydın canımBizden haberler güzelşeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?