2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yaa ben de öyleyim onu kaldır şunu şuraya koy diye düşünürken bile bazen robotu çalıştırmaya üşeniyorum iyi ki temizliğe gelen abla var yoksa bu üşengeçlik fena 😂😂
Bu arada benim de kontrolüm 4 Nisan'a 28 haftada 1200 kilodaydı inşallah düzenli bir şekilde alıyordur isimsiz yavrum 😂 ütüleme işi de bitti valizi de en geç iki haftaya hazırlayayım diyorum🥺 hastanede giymek için terlik aldınız mı varsa önerileriniz alayım 😂 N Neess L Larissa
Yaa artık isim lütfennn 😍
Crocs giycem valla kuzu hem de pembe 😂 çekimde çok absürt durursa diye evlenirken şu tüylü terliklerden almışlardı topuksuz onları koyucam 😂
Ben de hep hazrlıcam hazrlcam diyip erteliyorum , birtek aldığım valiz düzenleyici hurçlara, kendi resim çekilmelik pijama takım ve geceliğimi koymuştum 2 hafta önce , tek koyduğum o devamnı getrmedim🙈 terlik ne koydun canım, lila rengi crocs um var yaz sonu yıkamıştım kaldırmıştım acaba onu mu koysam diyorum.pijamam ekru geceliğim gri ikisiyle de uyar renk olarak🙊😃
Şu an hazırlamaya çalışıyorum ama çok zor cidden ne yapacağını bilmeyince acemi acemi 😅 kızıma takım olmayan kıyafetlerinden kombin yapıyorum😂😂
Ben de crocs giycem ya en rahatı o geliyo bana. Mayıs anneleri crocs giycek ✌🏼

Bana küçüüğü gösteriyo zaten bunu alırsın diye benim göz büyükte haberi yok😂😂 tatillerde tüm gardırobu yükleyip götürmemden halbuki anlaması lazımdı😆
5 takımla 2 gün hastaneye gidiyosun hiiiii sen benden betermişşin bacım okdr üst değişmeye halin olcakmı acaba ilk üstümüze giydiğimizle çıkmayız hastaneden inşallah😂😂
Hepsini giymeye mecalim olcağından değilde ya kirlenirse?? Aaaa skandallll 😂 tedarikli gitmek alın yazım olmuş 🤣🤣
Dün eşime diyorumki sana ne koyucam valize. Ne gerek var giderken bi eşofman alırım yanıma gittiklerimle çıkarım diyo 😱 ben şok 😱😱

Hepsini giymeye mecalim olcağından değilde ya kirlenirse?? Aaaa skandallll 😂 tedarikli gitmek alın yazım olmuş 🤣🤣
Dün eşime diyorumki sana ne koyucam valize. Ne gerek var giderken bi eşofman alırım yanıma gittiklerimle çıkarım diyo 😱 ben şok 😱😱

Üf ya bende panik oluyorum elimde olsa 5 takım gidicem😀 çocuğa da bişey seçemedim halaa krem geceliğim hala yok ütülerim yarım oy oy
Eşlere göre ne var tabi üstüyle gelicek öylece
Ben demesem resim çekinmekte aklına gelmez adamın öyle bi rahat😒😒

Ben oğlana kıyafet ne hazırlasam, kardesini ilk görmeye gelirken ,bir de o var bende😅

Kızlar benim ismim deniz ve ben ismimi çok beğeniyorum. Eşimin ismi Şahin kızımın ismi de Laçin olacak. Laçin bir çeşit Şahin türü demek biz çok beğenerek koyduk eşime Laçin ismini önerince internetten manasına baktı. Anaa memonun yavrusu ova gibi dedi. (7. Koğuştaki mucize filminden) 😂 çok beğendi koyduk ismini. Bu arada ben de pembe crocslarla gideceğim doğuma 🥰😂

Ben de bayrama denk gelmesinden çok korkuyorum 🥺 ay bakalım nasıl gelmek isticekler bu da çok heyecannnn 😍 geçen sefer plasentaya yapıştırmıştı kendini yağız kankisine özenip 😂 inş bu sefer uslanmıştır yaramaz kızım 😂

Benim halaaa kargoya verilmedi hastane çıkışı yarın 2 hafta olacak. 10 iş günü demişlerdi tam 10 oluyo yarın gerçekten çok uzun 💆🏻‍♀️ Ben daha kapı süsüne de karar vermedim kesin o da uzun sürüyodur.
Aynen ufaktan başlayalım aklımıza geldikçe koyarız artık kuzu.

Uuu minik el valizi mii saç düzleştiricim maşam bile ona sığmaz deseydin 😂😂
Hahah doğru abiye taşır gibi taşıyayım onu 😂
el ütüsü alma fikri çık aklımdan 😂😂

Ben kapı süsünü dün sipariş verdim, normalde 2 hafta ama çok yoğunum 3 gün daha oynar size ulaşması dedi. 3 hafta saydım o yüzden ben onu

Bizden haberler güzel 🥰 şeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş 😅😅 annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek 😇 çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim

Ohh süper oldu buuu💃 6,5 muuuuu😳😳 oğluşun ne ki onun yanında😂

Yaa artık isim lütfennn 😍
Crocs giycem valla kuzu hem de pembe 😂 çekimde çok absürt durursa diye evlenirken şu tüylü terliklerden almışlardı topuksuz onları koyucam 😂

Şu an hazırlamaya çalışıyorum ama çok zor cidden ne yapacağını bilmeyince acemi acemi 😅 kızıma takım olmayan kıyafetlerinden kombin yapıyorum😂😂
Ben de crocs giycem ya en rahatı o geliyo bana. Mayıs anneleri crocs giycek ✌🏼
İsim için eşimle savaş halindeyiz kim galip gelirse artık 😂 her halükarda crocs şart ve foto için yedek bir terlik 😂😂

Bizden haberler güzel 🥰 şeker yok çok şükür. Bizim Ogluş biraz büyükmüş 😅😅 annesi 6.5 kilo doğan böyle oluyor demek 😇 çok rahatladım. Hepinize desteğiniz için teşekkür ederim
6.5 kilo muuu😍😍 ohh maşallah.
Çok sevindim canım korktuğun gibi olmadı çok şükür🙏🏻
Bizde de eşim 5 kilo doğmuş, kardeşim 4.5😅😅

Yaa çok sevindim canım çok şükürrr🙏🏻😍 yalnızzz 6.5 kiloya ben de bir şaşırmak istiyorum izninle maşallahhh 😂😂

Aayy sizin ki ayrı duygusaall🥺🥺🥺 bakalım ilk karşılaşma nasıl olcakk😍😍
Evet ,bakalım ne olacak.Bana kıskanmayacak gibi geliyor ama herkes cok kıskanacak diyor.8 yıldır gozbebegim, kendi de diyor bu evin kralı benim diye.Ama ben de cok merak ediyorum.Dogum fotoğrafçısı falan istemiyorum ama bu anın güzel bir çekimi olmalı

Ayy çok sevindim canımm maşallah anası güzel bakmış dicez o zaman 😂😂 ama 6,5 kg nedir annen ne yedi acaba hamileyken bi sorsaydın feyz alalım biraz 😅

Bak bide o var ayyy kıza ne giydireceğim krem rengi bi elbise lazım onada şimdi😆
Gene kızın ki daha kolay bence ,her zaman güzel elbiseler var.Ben acaba diyorum baba oğul kot gömlek mi giyseler.Cok mu spor olur diyorum ama yakışıyor ,babaya da oğula da kot gömlek. Bakalım simdi bunu düşüneyim, ne yapsınlar smokin mi hazirlasam😅

Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsun 🥺 galiba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde 💆🏻‍♀️

Kapı süsü yaptıran karar veren kızlar nasıl bi şey yaptırıyosunuz bi atıverin de fikir olsun 🥺 galiba bugün karar vermem lazım. En az 2 hafta desek çok ucu ucuna yetişcekmiş gibi bi his var içimde 💆🏻‍♀️
Ben 2 kere attım canim o yuzden bir daha atmiyim, beni kovalamayin🤣

Gözün aydın canım

Back