2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Yaa ben de öyleyim onu kaldır şunu şuraya koy diye düşünürken bile bazen robotu çalıştırmaya üşeniyorum iyi ki temizliğe gelen abla var yoksa bu üşengeçlik fena
Bu arada benim de kontrolüm 4 Nisan'a 28 haftada 1200 kilodaydı inşallah düzenli bir şekilde alıyordur isimsiz yavrum ütüleme işi de bitti valizi de en geç iki haftaya hazırlayayım diyorum hastanede giymek için terlik aldınız mı varsa önerileriniz alayım N Neess L Larissa

Ay vallahi bütün hazırlıklarım bitsin de huzur içinde sakince sadece oğluşumu beklemek istiyorumm
Ben kapı süsüne çok önceden karar vermiştim ama eşim sağolsun daha erken diye diye bu zaman oldu inşallah her şeyimiz yetişir kuzum
El ütüsüde iş görür tabii ama bir de onu mu düşüneceksin
Abiye dedin de eşim diyor ki doğuma giderken damatlığımı giyeceğim annesine diyor ki sen de abiye giyersin

İsimsiz yavrum kıyamam artık karar verin annesiii.
Ütüleme bugün bitecek benim de. Gerçi arkadan gelenler olcak
Ben almadım karar veremediğim için
Nasıl bir şey istediğimide bilmiyorum

Kızlar bugün 32+6 da laçinimi görmeye gittim. 2 kg olmuş. 45 cm. Doktor artık haftada bir gel dedi. Her geldiğinde nst olacak dedi. 36. Haftada çatı muayenesi yapacağız dedi. Oley be haftada 1

Nerdeyse 8 aydır temizlik yapamadim, her yer gözüme batıyor, çok batıyor hem de.Yapabilmek de büyük lüksmüş.Esimin misyonu da detaylı robot süpürge olmak sadece
Kadın geliyor allahtan cam kapı vs onlara ben evlendiğimden beri hiç elimi sürmedim. Ama o tekrar gelinceye kadar ortalık batıyor mecbur kendimde yapıyorum genelde hep robotla banyo tuvalet
lızum pembe crocs giyeceğim ben

Baskılar daha çabuk geliyor da işlemeler daha uzun sürüyor canım. Ben de çabuk gelenlerden sipariş vereceğim artık.
Benim ki islemeydi valla bir haftada elimdeydi canim

Nerdeyse 8 aydır temizlik yapamadim, her yer gözüme batıyor, çok batıyor hem de.Yapabilmek de büyük lüksmüş.Esimin misyonu da detaylı robot süpürge olmak sadece
Ben de temizlik yaptıracağım ama geri kirlenmesin diye ,ramazani bekliyorum ,yani doğum icin annem gelince temizlikle uğraşsın istemiyorum.Dogumdan 1 ay sonra da annemle memlekete gideceğim, o yüzden bir temizlik idare eder.Bir de Eylül de dönünce yaptırım

Ben de hep hazrlıcam hazrlcam diyip erteliyorum , birtek aldığım valiz düzenleyici hurçlara, kendi resim çekilmelik pijama takım ve geceliğimi koymuştum 2 hafta önce , tek koyduğum o devamnı getrmedim terlik ne koydun canım, lila rengi crocs um var yaz sonu yıkamıştım kaldırmıştım acaba onu mu koysam diyorum.pijamam ekru geceliğim gri ikisiyle de uyar renk olarak

Kızlar bugün 32+6 da laçinimi görmeye gittim. 2 kg olmuş. 45 cm. Doktor artık haftada bir gel dedi. Her geldiğinde nst olacak dedi. 36. Haftada çatı muayenesi yapacağız dedi. Oley be haftada 1
Darısı başıma ya kızımı çok özledm
yaşasın mayıs anneleri crocs kardeşliği

İsimsiz yavrum kıyamam artık karar verin annesiii.
Ütüleme bugün bitecek benim de. Gerçi arkadan gelenler olcak
Ben almadım karar veremediğim için
Nasıl bir şey istediğimide bilmiyorum
Evet ben de kıyafet olarak yazlık giysiler alacağım yine en azından az az olur da gözümde büyümez işler isim olarak deniz ve Rodin ismi var iki seçenek arasında sıkışıp kaldık Rodin ışığın müjdeleyicisi, pozitif enerji veren demekmiş kararsızız terlik de süslü tüylü bir şey istemediğim eminim sadece
Evet en mantıklı seçenek crocs gibii daha gecelik almadığım için rengi belirsiz inşallah doğurmadan bir karar veririm

Rodinde güzelmiş ama ben oyumu denizden yana kullanıyorum

Anladım canım sen çalışacaksın yani
Evet cnm Plansız bir durum oluşmazsa çalışırım.
Yeğenimin ismi deniz bayılıyorum deniz ismine.

Bana küçüüğü gösteriyo zaten bunu alırsın diye benim göz büyükte haberi yok tatillerde tüm gardırobu yükleyip götürmemden halbuki anlaması lazımdı
5 takımla 2 gün hastaneye gidiyosun hiiiii sen benden betermişşin bacım okdr üst değişmeye halin olcakmı acaba ilk üstümüze giydiğimizle çıkmayız hastaneden inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…