2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Robot süpürgenin içini boşaltıp takılacağı şeyleri ortadan kaldırmaya bile öyle üşeniyorumki bazen. Temizlik hiç benm işim değil🥲

Bende valizi çıkardm koydum giyinme odasına😁 umarm içinide doldururum🙈 kapı süsü bir ay dediler hala gelmedi benm kuzum.
Yaa ben de öyleyim onu kaldır şunu şuraya koy diye düşünürken bile bazen robotu çalıştırmaya üşeniyorum iyi ki temizliğe gelen abla var yoksa bu üşengeçlik fena 😂😂
Bu arada benim de kontrolüm 4 Nisan'a 28 haftada 1200 kilodaydı inşallah düzenli bir şekilde alıyordur isimsiz yavrum 😂 ütüleme işi de bitti valizi de en geç iki haftaya hazırlayayım diyorum🥺 hastanede giymek için terlik aldınız mı varsa önerileriniz alayım 😂 N Neess L Larissa

Ben de bayrama denk gelmesinden çok korkuyorum 🥺 ay bakalım nasıl gelmek isticekler bu da çok heyecannnn 😍 geçen sefer plasentaya yapıştırmıştı kendini yağız kankisine özenip 😂 inş bu sefer uslanmıştır yaramaz kızım 😂

Benim halaaa kargoya verilmedi hastane çıkışı yarın 2 hafta olacak. 10 iş günü demişlerdi tam 10 oluyo yarın gerçekten çok uzun 💆🏻‍♀️ Ben daha kapı süsüne de karar vermedim kesin o da uzun sürüyodur.
Aynen ufaktan başlayalım aklımıza geldikçe koyarız artık kuzu.

Uuu minik el valizi mii saç düzleştiricim maşam bile ona sığmaz deseydin 😂😂
Hahah doğru abiye taşır gibi taşıyayım onu 😂
el ütüsü alma fikri çık aklımdan 😂😂
Ay vallahi bütün hazırlıklarım bitsin de huzur içinde sakince sadece oğluşumu beklemek istiyorumm😍😍😍
Ben kapı süsüne çok önceden karar vermiştim ama eşim sağolsun daha erken diye diye bu zaman oldu😒😒😒 inşallah her şeyimiz yetişir kuzum💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
El ütüsüde iş görür tabii ama bir de onu mu düşüneceksin😅
Abiye dedin de eşim diyor ki doğuma giderken damatlığımı giyeceğim annesine diyor ki sen de abiye giyersin😂😂😂😂

Yaa ben de öyleyim onu kaldır şunu şuraya koy diye düşünürken bile bazen robotu çalıştırmaya üşeniyorum iyi ki temizliğe gelen abla var yoksa bu üşengeçlik fena 😂😂
Bu arada benim de kontrolüm 4 Nisan'a 28 haftada 1200 kilodaydı inşallah düzenli bir şekilde alıyordur isimsiz yavrum 😂 ütüleme işi de bitti valizi de en geç iki haftaya hazırlayayım diyorum🥺 hastanede giymek için terlik aldınız mı varsa önerileriniz alayım 😂 N Neess L Larissa
İsimsiz yavrum😂😂 kıyamam artık karar verin annesiii.
Ütüleme bugün bitecek benim de. Gerçi arkadan gelenler olcak🥲
Ben almadım karar veremediğim için🙈🙈
Nasıl bir şey istediğimide bilmiyorum💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️

Kızlar bugün 32+6 da laçinimi görmeye gittim. 2 kg olmuş. 45 cm. Doktor artık haftada bir gel dedi. Her geldiğinde nst olacak dedi. 36. Haftada çatı muayenesi yapacağız dedi. Oley be haftada 1 🥰

Nerdeyse 8 aydır temizlik yapamadim, her yer gözüme batıyor, çok batıyor hem de.Yapabilmek de büyük lüksmüş.Esimin misyonu da detaylı robot süpürge olmak sadece😅
Kadın geliyor allahtan cam kapı vs onlara ben evlendiğimden beri hiç elimi sürmedim. Ama o tekrar gelinceye kadar ortalık batıyor mecbur kendimde yapıyorum genelde hep robotla😄😄 banyo tuvalet
lızum pembe crocs giyeceğim ben😋

Baskılar daha çabuk geliyor da işlemeler daha uzun sürüyor canım. Ben de çabuk gelenlerden sipariş vereceğim artık.
Benim ki islemeydi valla bir haftada elimdeydi canim

Nerdeyse 8 aydır temizlik yapamadim, her yer gözüme batıyor, çok batıyor hem de.Yapabilmek de büyük lüksmüş.Esimin misyonu da detaylı robot süpürge olmak sadece😅
Ben de temizlik yaptıracağım ama geri kirlenmesin diye ,ramazani bekliyorum ,yani doğum icin annem gelince temizlikle uğraşsın istemiyorum.Dogumdan 1 ay sonra da annemle memlekete gideceğim, o yüzden bir temizlik idare eder.Bir de Eylül de dönünce yaptırım

Ben bugün hastane çantasını hazırlamaya başlıyorum kızlar 🙋🏻‍♀️ Vinoşun hastane çıkışı ve benim geceliğim en son gelicek yıkayıp ütüleyip onları en son eklicem mecbur 😅 ilk almam gereken şeyleri en son aldığım için 😅
Kaç gündür hazırlicam diyip hazırlayamıyorum öyle bi üşengeçlik. terlikleri yıkadım da kurudular onu hallettim bari 😂
Nerden başlicağımı bilmediğim için sürekli erteliyorum sanırım 💆🏻‍♀️ Sizde ne durumlar
Ben de hep hazrlıcam hazrlcam diyip erteliyorum , birtek aldığım valiz düzenleyici hurçlara, kendi resim çekilmelik pijama takım ve geceliğimi koymuştum 2 hafta önce , tek koyduğum o devamnı getrmedim🙈 terlik ne koydun canım, lila rengi crocs um var yaz sonu yıkamıştım kaldırmıştım acaba onu mu koysam diyorum.pijamam ekru geceliğim gri ikisiyle de uyar renk olarak🙊😃

Kızlar bugün 32+6 da laçinimi görmeye gittim. 2 kg olmuş. 45 cm. Doktor artık haftada bir gel dedi. Her geldiğinde nst olacak dedi. 36. Haftada çatı muayenesi yapacağız dedi. Oley be haftada 1 🥰
Darısı başıma ya kızımı çok özledm🥲
Ben de hep hazrlıcam hazrlcam diyip erteliyorum , birtek aldığım valiz düzenleyici hurçlara, kendi resim çekilmelik pijama takım ve geceliğimi koymuştum 2 hafta önce , tek koyduğum o devamnı getrmedim🙈 terlik ne koydun canım, lila rengi crocs um var yaz sonu yıkamıştım kaldırmıştım acaba onu mu koysam diyorum.pijamam ekru geceliğim gri ikisiyle de uyar renk olarak🙊😃
yaşasın mayıs anneleri crocs kardeşliği😃

İsimsiz yavrum😂😂 kıyamam artık karar verin annesiii.
Ütüleme bugün bitecek benim de. Gerçi arkadan gelenler olcak🥲
Ben almadım karar veremediğim için🙈🙈
Nasıl bir şey istediğimide bilmiyorum💆🏻‍♀️💆🏻‍♀️
Evet ben de kıyafet olarak yazlık giysiler alacağım yine en azından az az olur da gözümde büyümez işler 😂 isim olarak deniz ve Rodin ismi var iki seçenek arasında sıkışıp kaldık Rodin ışığın müjdeleyicisi, pozitif enerji veren demekmiş kararsızız 😂 terlik de süslü tüylü bir şey istemediğim eminim sadece 😂😂
Kadın geliyor allahtan cam kapı vs onlara ben evlendiğimden beri hiç elimi sürmedim. Ama o tekrar gelinceye kadar ortalık batıyor mecbur kendimde yapıyorum genelde hep robotla😄😄 banyo tuvalet

lızum pembe crocs giyeceğim ben😋
Evet en mantıklı seçenek crocs gibii daha gecelik almadığım için rengi belirsiz inşallah doğurmadan bir karar veririm 😄

Evet ben de kıyafet olarak yazlık giysiler alacağım yine en azından az az olur da gözümde büyümez işler 😂 isim olarak deniz ve Rodin ismi var iki seçenek arasında sıkışıp kaldık Rodin ışığın müjdeleyicisi, pozitif enerji veren demekmiş kararsızız 😂 terlik de süslü tüylü bir şey istemediğim eminim sadece 😂😂

Evet en mantıklı seçenek crocs gibii daha gecelik almadığım için rengi belirsiz inşallah doğurmadan bir karar veririm 😄
Rodinde güzelmiş ama ben oyumu denizden yana kullanıyorum😍😍

Anladım canım sen çalışacaksın yani 🧿
Evet cnm💪🏼🙏🏻 Plansız bir durum oluşmazsa çalışırım.

Yeğenimin ismi deniz🧿 bayılıyorum deniz ismine.

Hahahahahaha ben de küçük boy valiz alcaktım sonra dedimki laricim sen buna sığabilir misin?? 🤣 ben tatile bile 80 kıyafet koyup gidiyorum ya orta boy valizle gidicem valla gülen güler artık napalım 😂😂
Ben şimdiden 2 pijama 2 sabahlıklı gecelik 1 de çekim geceliği koymayı planladım bile :KK70:her şeyi dürüm gibi sarıp koycam o zaman kırışmıyo da çok yer de kaplamıyo

Bana küçüüğü gösteriyo zaten bunu alırsın diye benim göz büyükte haberi yok😂😂 tatillerde tüm gardırobu yükleyip götürmemden halbuki anlaması lazımdı😆
5 takımla 2 gün hastaneye gidiyosun hiiiii sen benden betermişşin bacım okdr üst değişmeye halin olcakmı acaba ilk üstümüze giydiğimizle çıkmayız hastaneden inşallah😂😂

Back