2022 Mayıs Anneleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    92
Kadindiyorki canım sen doğum izni dilekçeni ne şekilde yazdın bugün onu halledeceğim de Allah razı olsun idari izni senin attığın şekilde yazmıştım

Bu ay kızım ne yaptı etti alsın kiloları. 29 martı iple çekiyorum. Görüş günü
Kadindiyorki canım sen doğum izni dilekçeni ne şekilde yazdın bugün onu halledeceğim de Allah razı olsun idari izni senin attığın şekilde yazmıştım
canım benm çalışanilir raporu ile işe başlayacağım o yüzden aynı olmayacak dilekçemiz

Valla bebişler neyle kilo alır orası muamma ama anneler kaşarla kesin aliyor.10 gün tost yedim nerdeyse 3 kilo aldım daha doğuma kadar eve kaşar almayı yasaklıyorum ,sinirim bozuldu 40 dakika yürüdüm geldim.Hemen bir ayar çekmem lazım, bakalım, Ela hanımın kontrolüne de cok var ,göreceğiz ne çıkacak

Bu ay kızım ne yaptı etti alsın kiloları. 29 martı iple çekiyorum. Görüş günü

canım benm çalışanilir raporu ile işe başlayacağım o yüzden aynı olmayacak dilekçemiz
Bana doktorun asistanı çalışacak mısın diyince ne münasebet demişim oğlum da çalışmıştım gayet valla .Bunda hayal edemiyorum.Bunlar hep yaşlılıktan, ama şu da var, öğretmen olduğum için doğum haftasını doğum sonuna ertlesemde yaz tatiline denk gelecek, onunda psikolojik etkisi muhakkak vardır ama gene de yok valla yapamam

Benim ara ara oluyor canim dediğin gibi eşim masaj yapıyor anca düzeliyor. Magnezyum eksikliği dedi ama doktorum.

Günaydın minnoş anneler herkesler iyidir umarım
Mutlu haftalar hepimizeeeee
Bgn abla geldi temizliğim var evde bi bayram havası

Benm doktorum çalış diyor.
Benide zaten evde olmak çok etkiledi psikolojik olarak ben biraz işkolik bir insanım. İdari izindeyken bile beş altı kere işe gittm tlfnm zaten hergün iş için çaldı. İşe gitmek bana iyi gelecek Zaten bedenen yapılan bir işim yok. Tamamen

Ben de mutlaka her gün kaşar yiyorum allahtan seviyorum da bıkmadım bence kaşardan ziyade tostla birlikte tüketmek kilo yapmış olabilir kilo bir kenara kalsiyum kaynağı ve kemikler için önemli ben o yüzden tüketiyorum.

Günaydın minnoş anneler herkesler iyidir umarım
Mutlu haftalar hepimizeeeee
Bgn abla geldi temizliğim var evde bi bayram havası
Günaydın canım
Oohh her yer miss kokcakk temizlik bitene kadar zor da bittikten sonrası şahanee
Bizim de dün bitti çok şükür.
İnsan keşke hep böyle kalsa diyor

Günaydın canım
Oohh her yer miss kokcakk temizlik bitene kadar zor da bittikten sonrası şahanee
Bizim de dün bitti çok şükür.
İnsan keşke hep böyle kalsa diyor

Ah keşke kuzumm bikaç güne batıyor yine maalesef ama hiç degilse bi dip köşe girildiğini bilmek bile huzur

Kızlar taze kaşar mı yiyosunuz yoksa eski mi farkediyormu bebişe kg aldıran hamgisiymiş

Aslinda cok dogru beni en çok uzak tutan devamli kusmamdı, bir de öğrenciler asla covid tedbirlerine uymuyordu, yoksa ben de cok ama cok bunaldım

Tabiki ,tost ekmeği de olsa her gün 2 dilim yedim tabi ,kaşarınıda bol koydum

Aslinda cok dogru beni en çok uzak tutan devamli kusmamdı, bir de öğrenciler asla covid tedbirlerine uymuyordu, yoksa ben de cok ama cok bunaldım
Snn oğlun var en azndan evde ben tek. Eşimde yılbaşından beri çok yoğun çalışıyor. Birde evimizin inşaatına gidiyor iş çıkışları geliyor yemekten iki saat snra bayılıyor. Çalışmazsam ona saracağım tek yemek bile yiyemem normalde ben. Yine bebişin zoruna yiyiorm.

Benim oglumda sabah 8 de evden çıkıyor ,5 te geliyor.Annem diyor ki cocuk 2 yaşından beri memur hayatı yaşıyor Eşim desen cok yoğun çalışıyor, gerçekten çok sıkıcı.Çalışmaya alışan bir insan için böyle çok evde durmak gerçekten çok sıkıcı. Ha covid olmasaydı biraz dışarıda takilabilseydim belki zevkli olurdu ama hep evde olunca iyice sinir bozucu oldu.Covid korkusuna oturdum evde ama oğlum gene covid getirdi o da ayrı mesele.Simdi kusmalarim gunde 1 ya da 2 günde 1 e düştü şükür daha bir haftadır. Ama gerçekten çalışabilecek gibi de değildim. Neyseki bu haftalara aylara geldik çok şükür

Oyyyy maşallah yakışıklı tosbiğime
Sen zaten Nisanda doğurcaksın gibime geliyo, ama yağıztoş tembellik ederse anca gününü beklerse o zaman bilemiiiciiiiiğim
10 gün tosta 3 kg gayet normal peynirden daha faydalı olduğu için ben yumurtayla tüketiyorım genelde ya da avokadoyla. Ekmek zaten çok sevmem, tostu da sucuklu severdim de sarımsaktan tiksindiğim için ona da bye bye dedik bence gerçekten kesin aldırıyo bi de ceviz, tahin pekmez falan
Bizim de 29 mart neyse ki 1 hafta kaldı
benim 24ündee geçen de yüzünü göstermeyince bi hüzünlendim inş bu sefer gösterir

Biz normalde ekmek tüketmiyoruz ,o bir paket tost ekmeği yaktı beni demek ,hain ekmek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…