- 11 Haziran 2021
- 1.058
- 1.162
- 63
- 31
Bu ay kızım ne yaptı ettiNerden neyi aldıkları hiçç belli olmuyor ki. Hem aslında daha nokta kadarken doğacakları kilo belliymiş diyorlar yediklerimiz belki de pek etkilemiyordurGerçi kilo aldıran yiyecekleri tüketenleri bebekleri toparlayabiliyorda.
Yetişirler yetişirler siz hiç merak etmeyin belki de geçerler bilene olduysa bu ay oldu zaten
canım benm çalışanilir raporu ile işe başlayacağım o yüzden aynı olmayacak dilekçemizKadindiyorki canım sen doğum izni dilekçeni ne şekilde yazdın bugün onu halledeceğim de Allah razı olsun idari izni senin attığın şekilde yazmıştım
Bana doktorun asistanı çalışacak mısın diyince ne münasebet demişimBu ay kızım ne yaptı ettialsın kiloları. 29 martı iple çekiyorum. Görüş günü
canım benm çalışanilir raporu ile işe başlayacağım o yüzden aynı olmayacak dilekçemiz
Benim ara ara oluyor canim dediğin gibi eşim masaj yapıyor anca düzeliyor. Magnezyum eksikliği dedi ama doktorum.Kızlar dün kontrolden sonra toplamda 2.5 saat falan yolculuk yapip arkadasma gittim 1 gece yattim bgun dondum evime forumada cok giremedim herkeste bi bacak problemi olmus sabah oyle bir kaval kemigi krampiyla uyandim anlatamam 6 7 dk surdu ölüm gibiydi ne pozisyona soksam olmadı esim ovdu etti duzeldi varmi boyle kramp yasayan ayagim ice ice döndı resmen kramp esnasinda ama agrinin krampin esas yeri kaval kemigiydi suandada orda hafif agrim basladi gebelik pskolojisimidir nedir pihti falan mi atcak diye ödüm koptu kan sulandiriciyi birakali 3 gun olmusken bu sorun beni cok korkuttuvarmi kramp giren ayaklarina sizinde
Benimde öyledir ozaman insallahBenim ara ara oluyor canim dediğin gibi eşim masaj yapıyor anca düzeliyor. Magnezyum eksikliği dedi ama doktorum.
Bizim de 29 martBu ay kızım ne yaptı ettialsın kiloları. 29 martı iple çekiyorum. Görüş günü
canım benm çalışanilir raporu ile işe başlayacağım o yüzden aynı olmayacak dilekçemiz
Benm doktorum çalış diyor.Bana doktorun asistanı çalışacak mısın diyince ne münasebet demişimoğlum da çalışmıştım gayet valla .Bunda hayal edemiyorum.Bunlar hep yaşlılıktan, ama şu da var, öğretmen olduğum için doğum haftasını doğum sonuna ertlesemde yaz tatiline denk gelecek, onunda psikolojik etkisi muhakkak vardır ama gene de yok valla yapamam
Ben de mutlaka her gün kaşar yiyorumValla bebişler neyle kilo alır orası muamma ama anneler kaşarla kesin aliyor.10 gün tost yedim nerdeyse 3 kilo aldımdaha doğuma kadar eve kaşar almayı yasaklıyorum ,sinirim bozuldu 40 dakika yürüdüm geldim.Hemen bir ayar çekmem lazım, bakalım, Ela hanımın kontrolüne de cok var ,göreceğiz ne çıkacak
Günaydın canımGünaydın minnoş anneler herkesler iyidir umarım
Mutlu haftalar hepimizeeeee
Bgn abla geldi temizliğim var evde bi bayram havası
Günaydın canım
Oohh her yer miss kokcakk temizlik bitene kadar zor da bittikten sonrası şahanee
Bizim de dün bitti çok şükür.
İnsan keşke hep böyle kalsa diyor
Ben de mutlaka her gün kaşar yiyorumallahtan seviyorum da bıkmadım bence kaşardan ziyade tostla birlikte tüketmek kilo yapmış olabilir kilo bir kenara kalsiyum kaynağı ve kemikler için önemli ben o yüzden tüketiyorum.
Aslinda cok dogru beni en çok uzak tutan devamli kusmamdı, bir de öğrenciler asla covid tedbirlerine uymuyordu, yoksa ben de cok ama cok bunaldımBenm doktorum çalış diyor.
Benide zaten evde olmak çok etkiledi psikolojik olarak ben biraz işkolik bir insanım. İdari izindeyken bile beş altı kere işe gittm tlfnm zaten hergün iş için çaldı. İşe gitmek bana iyi gelecekZaten bedenen yapılan bir işim yok. Tamamen
Tabiki ,tost ekmeği de olsa her gün 2 dilim yedim tabi ,kaşarınıda bol koydumBen de mutlaka her gün kaşar yiyorumallahtan seviyorum da bıkmadım bence kaşardan ziyade tostla birlikte tüketmek kilo yapmış olabilir kilo bir kenara kalsiyum kaynağı ve kemikler için önemli ben o yüzden tüketiyorum.
Snn oğlun var en azndan evdeAslinda cok dogru beni en çok uzak tutan devamli kusmamdı, bir de öğrenciler asla covid tedbirlerine uymuyordu, yoksa ben de cok ama cok bunaldım
Benim oglumda sabah 8 de evden çıkıyor ,5 te geliyor.Annem diyor ki cocuk 2 yaşından beri memur hayatı yaşıyorSnn oğlun var en azndan evdeben tek. Eşimde yılbaşından beri çok yoğun çalışıyor. Birde evimizin inşaatına gidiyor iş çıkışları geliyor yemekten iki saat snra bayılıyor. Çalışmazsam ona saracağım tek yemek bile yiyemem normalde ben. Yine bebişin zoruna yiyiorm.
Oyyyy maşallah yakışıklı tosbiğimeHepsi önde ama birbirinden farklılar
Mesela 32+6da gittik ama kafası 36+1
Boyu 34+6, karın çevresi 34+4.
Tahmini doğum tarihi 4 mayıstı ama ölçümlere göre bu sefer 18 nisan çıktı oda 35+1e denk oluyormuş.
Ay kolay doğurabilcek kadar kiloları olsun yeter
10 gün tosta 3 kg gayet normalValla bebişler neyle kilo alır orası muamma ama anneler kaşarla kesin aliyor.10 gün tost yedim nerdeyse 3 kilo aldımdaha doğuma kadar eve kaşar almayı yasaklıyorum ,sinirim bozuldu 40 dakika yürüdüm geldim.Hemen bir ayar çekmem lazım, bakalım, Ela hanımın kontrolüne de cok var ,göreceğiz ne çıkacak
benim 24ündeeBizim de 29 martneyse ki 1 hafta kaldı
Biz normalde ekmek tüketmiyoruz ,o bir paket tost ekmeği yaktı beni demek ,hain ekmekOyyyy maşallah yakışıklı tosbiğime
Sen zaten Nisanda doğurcaksın gibime geliyo, ama yağıztoş tembellik ederse anca gününü beklerse o zaman bilemiiiciiiiiğim
10 gün tosta 3 kg gayet normalpeynirden daha faydalı olduğu için ben yumurtayla tüketiyorım genelde ya da avokadoyla. Ekmek zaten çok sevmem, tostu da sucuklu severdim de sarımsaktan tiksindiğim için ona da bye bye dedik bence gerçekten kesin aldırıyo bi de ceviz, tahin pekmez falan
benim 24ündeegeçen de yüzünü göstermeyince bi hüzünlendim inş bu sefer gösterir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?