GünaydınGünaydın güzel anneler, hepinize mutlu pazarlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım öncelikle inşallah hayırlı olur sağlıkla gelir. Ama doktorun dediği ihtimal doğru ben yaşadım çünkü. Ben ilk gençliğimde kalp atışını hiç duyamadık vajinal duydular 8 haftada. Gittiğim doktor haftaya kalp atışı olmazsa kürtaj dedi başka doktora gittim hemen alanında uzman onda ultrasonda 6 haftalık görünüyordu. O da 2 ihtimalimiz var ya geç döllenme ya da sağlıksız gebelik bebek gelisimi duruyor dedi. 1 hafta daha bekledik. 9. Haftada maalesef tamamen durdu kalbi. Bunu yazmamın nedeni canını sıkmak değil sadece geç döllenme diye her şekilde düşünüp moralini daha cok bozna aksi durumda diye. Ama gec dollenme de tabii ki bi ihyimal. Benim iki ihtimal var bekleyelim diyen doktorum alanında uzmandı . Benim sağlıksız çıktı. Senin inşallah geç dollenmedir allahtan hayırlısını dileBenim sat 21 temmuzdu.Normal hesaba göre 8.haftayi doldurmuş olmam gerekiyordu.Gec döllenme tahminim ancak doktor çok geç döllenme üstünde durmuyor.Gecen hafta keseyi ve yolk kesesini görmüştük.Bugun kalp atışını duymak için gittik ancak duyamadık,doktor bu iyi değil dedi l.ultrason resmini verdi altında 6 hafta 1 günlük görünüyor.Yabi geç döllenme olduğu belli...Şuan kalp atışını duyamamam normal mi,bu tarz bişey yaşayan var mı
Canım içini ferah tut her şey çok güzel olacak i. Benim de yarın ilk muayene doktor keseye bakacak, güzel haberlerle geliriz inşallah.Ya kızlar benim geceden beri taa en başından beri batma giren yere giriyor yine bu haftaiçi hiç olmamıştı lekelenme falan yok çok şükür büyüyordur diye düşünmek istiyorum yarın ilk muayenem olacak inşallah çok güzel geçer
Aynı şekilde alttan muayne etti cnm sadece bebeğin küçük mü yoksa başka neden mi diye doktorum yönlendirdi ama evet 20.haftada yapılan ultrason ama normal muaynedeki gibiydi görüntü bendeDetaylı ultrason nasil. Hani hamileyken 20. Haftada yapilan ultrason gibi mi?bu arada benim sat 29 temmuz. Aslında bizim karından duymamiz lâzımdı
Ben cuma gittim altan kalp atışı duyuldu.
Yarında gidecem bakalim 'ne olacak leke oluyor illaki hafta da 1 -2 nasil olacak bilmiyorum. Arada ağrım oluyor kasiklarimda .
Amin arkadaşım inşallah Benim 15.30da randevumGünaydın
Canım içini ferah tut her şey çok güzel olacak i. Benim de yarın ilk muayene doktor keseye bakacak, güzel haberlerle geliriz inşallah.
Benim de sabah 10.20. Her şey beklediğimizden güzel olsun inşallahAmin arkadaşım inşallah Benim 15.30da randevum
İnşaallahOzaman yakın zamanlarda yaşayacağız herşeyi :)
Birbirimize yakınız de gittiniz mi kese görmeyeBenim de 18 ağustos, hayırlı olsun canım
HızlısınnnnKızlar günaydın nasılsınız bugün ben tartıldım 1 kilo almışım 47dim 48 olmuşum sizde durumlar nasıl
Benim de çok korkuyorum.İnşaallah
Salı günü ilk randevum kese görme
Erken olabilir biraz beklemekte fayda var.4+5 te kese görünür mü? Erken gibi geldi bana.
Geçen hafta bendede vardı kasıklarda hatta adet olacakmışım gibi sürekli bakıyordum kan mı geldi diye. Kan gelmedikten sonra korkma problem olmaz stres yapmaKızlar sol tarafımda kasık ağrım var yumurtalık tarafında çok şiddetli değil ama hissettiriyor kendini. Arka tarafa ds vuruyorlar. Böyle şeyler yaşayan var mı?
Doktor o güne verdi randevu da bakcaz artık. Inşallah görünür l. Beklemek çok zor yaErken olabilir biraz beklemekte fayda var.
Geçen hafta bendede vardı kasıklarda hatta adet olacakmışım gibi sürekli bakıyordum kan mı geldi diye. Kan gelmedikten sonra korkma problem olmaz stres yapma
Yarın gideceğiz ama 4+5 iken görür mü bilmiyorum siz gittiniz miBirbirimize yakınız de gittiniz mi kese görmeye
Birbirimize yakınız canım ben de 4+4 haftalığım ben de yarın gideceğim randevum var anlaşılan yarın burda haberler havada uçuşacak hepsi güzel olsun inşallahh ben de 54 kiloyumBende 4+6 yım yarın randevum var ben keseyi görürüm diye düşünmüştüm. Bu arada kilo hemen alınırmı ya ben hemen eve bi tartı aldım, kiloyu kontrol edeyim diye. Şu an 45.
Bgn 4+5 im cnm yarın 4+6 olacak sadece bir gün var aramızda yarın burda eğlence yapılsın keseler görünsün inşallahBirbirimize yakınız canım ben de 4+4 haftalığım ben de yarın gideceğim randevum var anlaşılan yarın burda haberler havada uçuşacak hepsi güzel olsun inşallahh ben de 54 kiloyum
Canım ben de aynı şekilde kasık ağrıları yaşıyorum inşallah bebeklerimiz yerini yapıyordurKızlar sol tarafımda kasık ağrım var yumurtalık tarafında çok şiddetli değil ama hissettiriyor kendini. Arka tarafa ds vuruyorlar. Böyle şeyler yaşayan var mı?
Hadi inşallah canım pozitif enerjilerimiz birleşsin de hepimiz bu mutluluğu hak ediyoruz heyecanla kendi randevuma giderken sizlerin de haberini merakla bekliyor olacağımBgn 4+5 im cnm yarın 4+6 olacak sadece bir gün var aramızda yarın burda eğlence yapılsın keseler görünsün inşallah