- 10 Mart 2015
- 1.122
- 1.117
- 37
Benim ilk hamileliğimde de geç döllenme olmuştu 6+4 te bizde kalp atışı duymadık ve doktorum gayet normal bir şeklide 3 hafta sonrası için randevu alın bebeğimizin kalbini dinleyelim dedi hastaneden çıktım işte bikaç arkadaşımla görüştüm. Görüşmez olaydım beni aşırı korkuttular, 3 hafta sonra gittiğimizde orda minik minik atıyordu kalbi. Yolk varsa genelde bebekte var demektir sen kendini üzme ve bence bikaç gün sonra başka bir doktora gidip onunla görüşBenim sat 21 temmuzdu.Normal hesaba göre 8.haftayi doldurmuş olmam gerekiyordu.Gec döllenme tahminim ancak doktor çok geç döllenme üstünde durmuyor.Gecen hafta keseyi ve yolk kesesini görmüştük.Bugun kalp atışını duymak için gittik ancak duyamadık,doktor bu iyi değil dedi l.ultrason resmini verdi altında 6 hafta 1 günlük görünüyor.Yabi geç döllenme olduğu belli...Şuan kalp atışını duyamamam normal mi,bu tarz bişey yaşayan var mı
Teşekkür ederim Amin inşallah hepimize hayırlı olsun :)Sizin içinde şimdiden hayırlı olsun...Güzel haberlerle burada deneyimlerinizi paylaşmanız dileğiyle
Karından mı baktı?Benim sat 21 temmuzdu.Normal hesaba göre 8.haftayi doldurmuş olmam gerekiyordu.Gec döllenme tahminim ancak doktor çok geç döllenme üstünde durmuyor.Gecen hafta keseyi ve yolk kesesini görmüştük.Bugun kalp atışını duymak için gittik ancak duyamadık,doktor bu iyi değil dedi l.ultrason resmini verdi altında 6 hafta 1 günlük görünüyor.Yabi geç döllenme olduğu belli...Şuan kalp atışını duyamamam normal mi,bu tarz bişey yaşayan var mı
Vitamin filanda katiyorlar seruma o zamanlar epey faydasini gormustum 9. Haftadan sonra azaldi ama doguma kadar ara ara hep devam etmisti bulantilar umarim gecer sizindeŞuan ben de aşırı bulanti var bana erken diyorlar ne bileyim elimde olsa hiç olmasın bulantı derim..bugün 6+4 son 10 gündür midem ağzımda serum olayını düşünüyorum bazen iyice o ortam midemi bulandırmaz mı
Ara ara olsa bilmiyorum belki idare edebilirim bugün Allah razı olsun eşim dışarıda yedirdi ama ona da alışmak iyi değil inşallah dediğin gibi 9 haftadan sonra biter.. metpamid kullan dedi dr dün denedim bi faydası olmadı banaVitamin filanda katiyorlar seruma o zamanlar epey faydasini gormustum 9. Haftadan sonra azaldi ama doguma kadar ara ara hep devam etmisti bulantilar umarim gecer sizinde
Birkac farkli ilac denemistim aralarinda metpamid de vardi hic etki etmiyordu en son kemoterapi sonrasi bulantilar icin kullanilan agir bir ilac vermisti zofrandi hatta ismi o tık diye kesiyordu en ust seviyede bulanti mi ama onu da icince hep bebege zarari oluyor gibi hissettigimden cok kullanmiyordumAra ara olsa bilmiyorum belki idare edebilirim bugün Allah razı olsun eşim dışarıda yedirdi ama ona da alışmak iyi değil inşallah dediğin gibi 9 haftadan sonra biter.. metpamid kullan dedi dr dün denedim bi faydası olmadı bana
Tabi bulanti hapları bebeğe ozellikle son aylarda zararliymis prospektüsünde okudumBirkac farkli ilac denemistim aralarinda metpamid de vardi hic etki etmiyordu en son kemoterapi sonrasi bulantilar icin kullanilan agir bir ilac vermisti zofrandi hatta ismi o tık diye kesiyordu en ust seviyede bulanti mi ama onu da icince hep bebege zarari oluyor gibi hissettigimden cok kullanmiyordum
İnşallah kuzummİnşallah birkaç hafta içinde rahatlarsın kuzumm
evet tam aynı dönemde başlamış napcaz böyleSizin benimle aynı sanırım durumbenim de 5+4 şu an ama nasıl olacak bilmiyorum
Aramızda iki gün var benim de 16 ağustostuMerhaba arkadaşlar :) bayaaa uzunca bir zamandan sonra kadınlar kulübüne tekrar girmek güzel oldu. Benim son adet günüm 18 Ağustostu 2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı. Daha kan testi yaptırmadım pazartesi günü sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum 8. Haftada da doktora gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Biraz okudum mesajları gerçek güzel bir maceraya tekrardan merhaba demek çok güzel. Hepimiz sağlıcakla alırız inşallah kuzularımızı kucağımıza
Önce karından baktı,kalp atışını duyamayinca vajinal ultrason ile baktı...her ikisinde de kalp atışını duyamadi..Karından mı baktı?
Ozaman yakın zamanlarda yaşayacağız herşeyi :)Aramızda iki gün var benim de 16 ağustostu
Hayırlı olsun
Benim sat 26 temmuz ilk de boş gebelik dediler kurtaj dediler başka doktora gittim embriyoyu gördüm boş gebelik değildi ama kalp atışı yoktu ultrasonda 6+2 çıktı detaylı ultrasona girdim doktor takibe aldı çarşamba tekrar gireceğimBenim sat 21 temmuzdu.Normal hesaba göre 8.haftayi doldurmuş olmam gerekiyordu.Gec döllenme tahminim ancak doktor çok geç döllenme üstünde durmuyor.Gecen hafta keseyi ve yolk kesesini görmüştük.Bugun kalp atışını duymak için gittik ancak duyamadık,doktor bu iyi değil dedi l.ultrason resmini verdi altında 6 hafta 1 günlük görünüyor.Yabi geç döllenme olduğu belli...Şuan kalp atışını duyamamam normal mi,bu tarz bişey yaşayan var mı
Kesinlikle katılıyorum...kendi doktorum Salı gününe çağırdı tekrar ama farklı bir doktordan da cuma gününe randevu aldım...Embriyo küçüktü aslında o da biraz görünüyordu,ama bizim bildiğimizi doktorlarin bilmemesi çok ilginç...Umarım sizinde herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağınıza alırsınızBenim sat 26 temmuz ilk de boş gebelik dediler kurtaj dediler başka doktora gittim embriyoyu gördüm boş gebelik değildi ama kalp atışı yoktu ultrasonda 6+2 çıktı detaylı ultrasona girdim doktor takibe aldı çarşamba tekrar gireceğim
Ama biraz araştırdım embriyo 7mm den küçükse kalp atışı duyulmuyormuş zaten benimki 5.5 mm çıktı bakalım çarşamba inş duyarım sana tavsiyem cnm kötü birsey deseler bile bir kaç doktora kesinlikle görün
İnş cnm sende sağlıkla kucağına alırsınKesinlikle katılıyorum...kendi doktorum Salı gününe çağırdı tekrar ama farklı bir doktordan da cuma gününe randevu aldım...Embriyo küçüktü aslında o da biraz görünüyordu,ama bizim bildiğimizi doktorlarin bilmemesi çok ilginç...Umarım sizinde herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağınıza alırsınız
Her adet döneminde adet sancılarını hafif hafif bazen ağır ağır yaşıyorsun, birde artık vücudunda yeni bi oluşum var bununda etkisi vardır çok şiddetli sancılar olmadığı sürece sıkıntı olmaz içini ferah tutYa kızlar benim geceden beri taa en başından beri batma giren yere giriyor yine bu haftaiçi hiç olmamıştı lekelenme falan yok çok şükür büyüyordur diye düşünmek istiyorum yarın ilk muayenem olacak inşallah çok güzel geçer
Detaylı ultrason nasil. Hani hamileyken 20. Haftada yapilan ultrason gibi mi?bu arada benim sat 29 temmuz. Aslında bizim karından duymamiz lâzımdıBenim sat 26 temmuz ilk de boş gebelik dediler kurtaj dediler başka doktora gittim embriyoyu gördüm boş gebelik değildi ama kalp atışı yoktu ultrasonda 6+2 çıktı detaylı ultrasona girdim doktor takibe aldı çarşamba tekrar gireceğim
Ama biraz araştırdım embriyo 7mm den küçükse kalp atışı duyulmuyormuş zaten benimki 5.5 mm çıktı bakalım çarşamba inş duyarım sana tavsiyem cnm kötü birsey deseler bile bir kaç doktora kesinlikle görün
Benim de 18 ağustos, hayırlı olsun canımOzaman yakın zamanlarda yaşayacağız herşeyi :)