2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Benim ilk hamileliğimde de geç döllenme olmuştu 6+4 te bizde kalp atışı duymadık ve doktorum gayet normal bir şeklide 3 hafta sonrası için randevu alın bebeğimizin kalbini dinleyelim dedi hastaneden çıktım işte bikaç arkadaşımla görüştüm. Görüşmez olaydım beni aşırı korkuttular, 3 hafta sonra gittiğimizde orda minik minik atıyordu kalbi. Yolk varsa genelde bebekte var demektir sen kendini üzme ve bence bikaç gün sonra başka bir doktora gidip onunla görüş

Karından mı baktı?

Vitamin filanda katiyorlar seruma o zamanlar epey faydasini gormustum 9. Haftadan sonra azaldi ama doguma kadar ara ara hep devam etmisti bulantilar umarim gecer sizinde

Vitamin filanda katiyorlar seruma o zamanlar epey faydasini gormustum 9. Haftadan sonra azaldi ama doguma kadar ara ara hep devam etmisti bulantilar umarim gecer sizinde
Ara ara olsa bilmiyorum belki idare edebilirim bugün Allah razı olsun eşim dışarıda yedirdi ama ona da alışmak iyi değil inşallah dediğin gibi 9 haftadan sonra biter.. metpamid kullan dedi dr dün denedim bi faydası olmadı bana

Birkac farkli ilac denemistim aralarinda metpamid de vardi hic etki etmiyordu en son kemoterapi sonrasi bulantilar icin kullanilan agir bir ilac vermisti zofrandi hatta ismi o tık diye kesiyordu en ust seviyede bulanti mi ama onu da icince hep bebege zarari oluyor gibi hissettigimden cok kullanmiyordum

Tabi bulanti hapları bebeğe ozellikle son aylarda zararliymis prospektüsünde okudum

İnşallah birkaç hafta içinde rahatlarsın kuzumm
İnşallah kuzumm
Sizin benimle aynı sanırım durum benim de 5+4 şu an ama nasıl olacak bilmiyorum
evet tam aynı dönemde başlamış napcaz böyle

Bu arada tam 8 den beri uyuyorum yeni uyandım uyku konusunda da yalnız bırakmıyım sizi bi erik yedim yine midem ayakta. Son saatler berbat geçiyor yani

Aramızda iki gün var benim de 16 ağustostu
Hayırlı olsun

Benim sat 26 temmuz ilk de boş gebelik dediler kurtaj dediler başka doktora gittim embriyoyu gördüm boş gebelik değildi ama kalp atışı yoktu ultrasonda 6+2 çıktı detaylı ultrasona girdim doktor takibe aldı çarşamba tekrar gireceğim
Ama biraz araştırdım embriyo 7mm den küçükse kalp atışı duyulmuyormuş zaten benimki 5.5 mm çıktı bakalım çarşamba inş duyarım sana tavsiyem cnm kötü birsey deseler bile bir kaç doktora kesinlikle görün

Kesinlikle katılıyorum...kendi doktorum Salı gününe çağırdı tekrar ama farklı bir doktordan da cuma gününe randevu aldım...Embriyo küçüktü aslında o da biraz görünüyordu,ama bizim bildiğimizi doktorlarin bilmemesi çok ilginç...Umarım sizinde herşey yolunda gider ve sağlıkla kucağınıza alırsınız

İnş cnm sende sağlıkla kucağına alırsın

Ya kızlar benim geceden beri taa en başından beri batma giren yere giriyor yine bu haftaiçi hiç olmamıştı lekelenme falan yok çok şükür büyüyordur diye düşünmek istiyorum yarın ilk muayenem olacak inşallah çok güzel geçer

Her adet döneminde adet sancılarını hafif hafif bazen ağır ağır yaşıyorsun, birde artık vücudunda yeni bi oluşum var bununda etkisi vardır çok şiddetli sancılar olmadığı sürece sıkıntı olmaz içini ferah tut

Detaylı ultrason nasil. Hani hamileyken 20. Haftada yapilan ultrason gibi mi?bu arada benim sat 29 temmuz. Aslında bizim karından duymamiz lâzımdı
Ben cuma gittim altan kalp atışı duyuldu.
Yarında gidecem bakalim 'ne olacak leke oluyor illaki hafta da 1 -2 nasil olacak bilmiyorum. Arada ağrım oluyor kasiklarimda .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…