2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Sağol canım ya 😔makarna suyu koydu hemen zaten yeşil elma iyi geliyor çok afedersin içim dışıma çıktı sadece öğürtu bisey yokki midede çıksın 😑
En sinir olduğum bu zaten bi şey kalmadığında neden öğürmeye devam ediyoruz.... prilam beni biraz toparladı ama mide bulantısı hiç geçmiyor. En azından kusmuyorum diyorum ama sanki midem ağzımda ö desem çıkıcak. Hep açım 1 lokma yemek yicek iştah yok 😒

Kızlar mide bulantısı ne zaman başlıyor? Bende hiç bir belirti yok 😆 standart ben. Bi ilk öğrendiğimde belim ağrıyordu inanılmaz bata kadar geçti o da.
Ben de aynı şekil mide bulantısı ne zaman başlayacak diye kara kara düşünüyorum 😅
5. Hafta 5 günlükken ilk kusma tecrübesi gerçekleşti 😂 ondan önce bi tuhaflık vardı midemde iştahsızlık gibi. Dua edin gelmesin, normal hayatım nasıldı unuttum her an açım her an midem bulanıyo 😒

Koku hassasiyeti ve mide bulantısı yüzünden yemek yiyemiyorum Eşim disardan aldı geldi ağlayarak masadan kalktım kokuyor diye
Açım şu içemiyorum psikolojim alt üst oldu 😭
Bende aynıydım🥺1 haftada 1,5 kilo vermişim. Sürekli evde yatıp bulantının geçmesini beklemekte iyi gelmiyor birşeyler yiyebildiğiniz bir an biraz çıkıp hava almayı deneyin minik bir yürüyüş bana iyi geliyor çubuk kraker, haşlanmış patates, galete labne peyniri ve meyveler birde naneli şeker deneyebilirsiniz birşeyler yiyebildikçe biraz daha iyi oluyor sanki. Sizinde bir nebzede olsa hafifler umarım🙏🏻 Sürekli bulantı ve birşey yiyememek gerçekten çok yıpratıcı😔

5. Hafta 5 günlükken ilk kusma tecrübesi gerçekleşti 😂 ondan önce bi tuhaflık vardı midemde iştahsızlık gibi. Dua edin gelmesin, normal hayatım nasıldı unuttum her an açım her an midem bulanıyo 😒
Sizin benimle aynı sanırım durum🥲 benim de 5+4 şu an ama nasıl olacak bilmiyorum

Mide bulantısı mı o nasıl birşey ola ki😜 ben ve kocam dört gözle mide bulantısı bekliyoruz 😃
Zordur belki de çok zordur ama özel durumlar kızlar Rabbim işinizi kolaylaştırsın 🌺

Merhaba kizlar bende bulantilar son surat ilk hamileligimde 7 kilo kaybwtiigimden hastanede yatmistim 3 gun serumla beslemislerdi agizdan beslenemiyorum diye sanirim benden kotusu olmamistir hic denk gelmedim 😁 bulantisi cok olan arkadaslar en kotu ihtimal damardan besleniyorsunuz caninizi sıkmayin o donem oyle geciyor. Bulantinin yaninda surekli uyukluyorum bu daha once bu kadar olmamisti bir sey eksikligi mi var acaba sizde de surekli yatma uyuma istegi var mi?

Kızlar merhaba
Adetımden 1 hafta önce hamile olduğmu öğrendim normal kaset testle.
Hemen kan verdim 230 çikti
İki gün sonra tekrar verdim 680 çikti.
Normalde bugün adet günüm olmadım adet .
Perşembe günü doktorda randevum var.
Çok mu erken gidiyorum doktora , perşembe günü son adet tarihime göre 5 haftalık olcam.
Bence erken döllenme oldu daha ileride olabilirmiyim?
Çok korkuyorum 1 düşük ve kimyasal yaşadım. Erkenden doktora gitmek daha mı iyi
Canım bilinen bir rahatsızlığın yoksa zaten doktora gitsen de kese görünecek mi diye bakacaklar . Eğer beta degerin 4000 lerdeyse kese görünür.

Merhaba kizlar bende bulantilar son surat ilk hamileligimde 7 kilo kaybwtiigimden hastanede yatmistim 3 gun serumla beslemislerdi agizdan beslenemiyorum diye sanirim benden kotusu olmamistir hic denk gelmedim 😁 bulantisi cok olan arkadaslar en kotu ihtimal damardan besleniyorsunuz caninizi sıkmayin o donem oyle geciyor. Bulantinin yaninda surekli uyukluyorum bu daha once bu kadar olmamisti bir sey eksikligi mi var acaba sizde de surekli yatma uyuma istegi var mi?
Bende çok uyuyorum canım sürekli uyukluyorum

Yaa bende de aynısı oldu hastanede yattım su kaybından dolayı 😅 ama hamileliğin tadını hiç alamıyorsun o şekilde Allah kimseye yaşatmasın çok zor benim boğazım yara olurdu kusmaktan 😢

Şuan ben de aşırı bulanti var bana erken diyorlar ne bileyim elimde olsa hiç olmasın bulantı derim..bugün 6+4 son 10 gündür midem ağzımda serum olayını düşünüyorum bazen iyice o ortam midemi bulandırmaz mı

Kızlar sivilcelenmeniz arttı mı yaa benim baya çıkar oldu
Benim de sivilcelerim çıktı ya sanki dersin bu yaşımda ergenliğe gireceğim 😄 normalde çok iştahsız biriyimdir akşama kadar aç durabilen tiplerdenim, şimdi daha kuvvetli beslediğim için olduğunu düşündüm şahsen ama bu konuda bir kaynağım da yok yani tamamen benim varsayımım 😄

Bulantı falan değil de ben yorgunluktan muzdaribim ya normalde saatlerce yürüyebilen ben şu bi haftadır çok çabuk yoruluyorum hele yokuş falan olmaya görsün nefes nefese kalıyorum :)

Merhaba arkadaşlar :) bayaaa uzunca bir zamandan sonra kadınlar kulübüne tekrar girmek güzel oldu. Benim son adet günüm 18 Ağustostu 2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı. Daha kan testi yaptırmadım pazartesi günü sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum 8. Haftada da doktora gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Biraz okudum mesajları gerçek güzel bir maceraya tekrardan merhaba demek çok güzel. Hepimiz sağlıcakla alırız inşallah kuzularımızı kucağımıza

Benim sat 21 temmuzdu.Normal hesaba göre 8.haftayi doldurmuş olmam gerekiyordu.Gec döllenme tahminim ancak doktor çok geç döllenme üstünde durmuyor.Gecen hafta keseyi ve yolk kesesini görmüştük.Bugun kalp atışını duymak için gittik ancak duyamadık,doktor bu iyi değil dedi l.ultrason resmini verdi altında 6 hafta 1 günlük görünüyor.Yabi geç döllenme olduğu belli...Şuan kalp atışını duyamamam normal mi,bu tarz bişey yaşayan var mı

Merhaba arkadaşlar :) bayaaa uzunca bir zamandan sonra kadınlar kulübüne tekrar girmek güzel oldu. Benim son adet günüm 18 Ağustostu 2 gün önce evde test yaptım pozitif çıktı. Daha kan testi yaptırmadım pazartesi günü sağlık ocağına gidip yaptırayım diyorum 8. Haftada da doktora gitmeyi düşünüyorum. İnşallah herşey yolunda gider. Biraz okudum mesajları gerçek güzel bir maceraya tekrardan merhaba demek çok güzel. Hepimiz sağlıcakla alırız inşallah kuzularımızı kucağımıza
Sizin içinde şimdiden hayırlı olsun...Güzel haberlerle burada deneyimlerinizi paylaşmanız dileğiyle ❤️🧿

Benim sat 21 temmuzdu.Normal hesaba göre 8.haftayi doldurmuş olmam gerekiyordu.Gec döllenme tahminim ancak doktor çok geç döllenme üstünde durmuyor.Gecen hafta keseyi ve yolk kesesini görmüştük.Bugun kalp atışını duymak için gittik ancak duyamadık,doktor bu iyi değil dedi l.ultrason resmini verdi altında 6 hafta 1 günlük görünüyor.Yabi geç döllenme olduğu belli...Şuan kalp atışını duyamamam normal mi,bu tarz bişey yaşayan var mı
Benimde Sat 20temmuzdu normalde 8+5olmam gerekiyor ama bende erken döllenme yaşadığım için 1 hafta önde gidiyorum o yüzden takvimimi ultrasona göre güncelledim 9+5 olarak devam ediyorum. Önemli olan kesenizin düzgün bir şekilde oluşmuş olması. Geç döllenme ise tabi ki kalp atışlarınıda geç duyacaksınız :) İnşallah güzel haberlerle dönersin bir daha ki randevundan...

X