Genetik kan pıhtılaşması tahlillerinizi yaptırdınız miKızlar geçen sene mart anneleri grubunda bende vardım. 7+1 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu hikayem yarım kalmıştı..
Şu an pembe lekelenmelerim başladı daha önce 2 düşük yaşadım. Çok korkuyorum yine sevincimiz yarım kalacak diye..
Bu defa kaldiramam lütfen dualarınızı eksik etmeyin
pazar günü reglim gecikeli 2 gün olmuştu beta 830duBeta ve haftanın önemi yok canım. 2 güne bi iki kat artış sağladıysa iyidir
inançlı birisin sen canım benim. Ne gelirse Allah'tan biliyosun. herkesin bi sınavı vardır bunu da biliyosun Allah'a bol bol dua et kalbini beynini serbest bırak olur mu :)Kızlar geçen sene mart anneleri grubunda bende vardım. 7+1 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu hikayem yarım kalmıştı..
Şu an pembe lekelenmelerim başladı daha önce 2 düşük yaşadım. Çok korkuyorum yine sevincimiz yarım kalacak diye..
Gayet güzel pazartesi giderseniz keseyi görebilirsiniz. Keseden sonra betaya gerek yok zatennpazar günü reglim gecikeli 2 gün olmuştu beta 830du
perşembe günü sabah erkenden test verdim beta 3930 du
tam 2 kat artmış gibi :)
Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum+ coraspin.Genetik kan pıhtılaşması tahlillerinizi yaptırdınız mi
Bazen bu ilaçları kullananlarda da kanama olabiliyormuş. Inşallah bir sıkıntı olmaz korkmayın ama kendinizi de yormayin dinlenin..bi de bol avakado yemenizi öneririm. Bebeğin tutunmasına destek olduğu söyleniyorKan sulandırıcı iğne kullanıyorum+ coraspin.
Günde 2 kez de progestan
Amenna öyle tabi. Ama 4 seneyi geçiyor evleneli.. insanların lafları da cabasıinançlı birisin sen canım benim. Ne gelirse Allah'tan biliyosun. herkesin bi sınavı vardır bunu da biliyosun Allah'a bol bol dua et kalbini beynini serbest bırak olur mu :)
Olabilir bilmiyorum. Araştırma hastanesinde kan sulandırıcı kullanmana gerek yok tahliller temiz çıktı denmişti. Doktorum tahlillerin eksik yapıldığını iğneye gerek olduğunu söyleyince kullanmaya başladım. Hastaneye de gitmek istemiyorumBazen bu ilaçları kullananlarda da kanama olabiliyormuş. Inşallah bir sıkıntı olmaz korkmayın ama kendinizi de yormayin dinlenin..bi de bol avakado yemenizi öneririm. Bebeğin tutunmasına destek olduğu söyleniyor
Ultrason resminde 10.17mm yazıyo ama doktora direk sormadım canımhayırlı olsun inş kalp atışı da dyarsınız. Keseniz kaç mm idi
Fitil olarak alırsan hiç bir yan etkisini görmezsin hem daha iyi olduğunu söylüyorlarSabah akşam dedi sadece fitil Karan kullanacaksın demedi. İçtiğimiz hap mı fitil olarak kullanılıyor anlamadım
Ben de çok kötü kalktım sabah boğazları çok şişti hemen doktorumu aradım antibiyotik yazdı ama öncesinde bir tane parol al eğer geçmez kendini kötü hissedersen antibiyotik al dedi.. bende hiçbirini almadım ama nasıl iyileşicez bilmiyorumGünaydın kızlar günümüz güzel geçsin inşallah
Benim bu sabah boğazlarım biraz batıyor henüz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilerlemesini istemiyorum ıhlamur içsem zararlı olur mu sizce?
Dün çok dışarıdaydım çarptı sanırım ya da okulda mı oldu bilmiyorum
Ben de daha gitmedim stres olmamak için inşaAllah salı gününe gidiyorumBen daha doktora gitmedim bekliyorum kese görünmez dedi ablamlar bide stres olcam iyice haftaya gidicem bilmiyorum hapları dahasende çok erken öğrenmişsin 4 haftaliksin demek 30 mayıs falan oluyo heralde doğum senin
Rabbim yar ve yardımcın olsun hem sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorsun bunlar sebeb olabilir kanamaya riskli gebelik doktorları var tahlillerinle birlikte öyle bir doktora görünmeni tavsiye ederimKızlar geçen sene mart anneleri grubunda bende vardım. 7+1 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu hikayem yarım kalmıştı..
Bence riske atmayın yine de gidin sonuçta önlem alınabilir herhangi bir risk varsa daOlabilir bilmiyorum. Araştırma hastanesinde kan sulandırıcı kullanmana gerek yok tahliller temiz çıktı denmişti. Doktorum tahlillerin eksik yapıldığını iğneye gerek olduğunu söyleyince kullanmaya başladım. Hastaneye de gitmek istemiyorum
Canım ben yine yanlış yönlendirmeyim ama internette doktordan dinledim ıhlamur içebiliyormuş ben içtim sabah 1 fincan daha iyi hissediyorum yarın 1 bardak daha icicem sen doktora sorabilirsin ıhlamur iyi geliyor balda koydum ilertme antibiyotik çok ağır yaaFitil olarak alırsan hiç bir yan etkisini görmezsin hem daha iyi olduğunu söylüyorlar
Ben de çok kötü kalktım sabah boğazları çok şişti hemen doktorumu aradım antibiyotik yazdı ama öncesinde bir tane parol al eğer geçmez kendini kötü hissedersen antibiyotik al dedi.. bende hiçbirini almadım ama nasıl iyileşicez bilmiyorum
Kızlar acaba c vitamini şu sulandırılanlardan içebiliyor muyuz
Tecrübeli kardeşler bitkisel neler yapabiliriz kullanabiliriz tavsiyesi olan
Ben de daha gitmedim stres olmamak için inşaAllah salı gününe gidiyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun hem sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorsun bunlar sebeb olabilir kanamaya riskli gebelik doktorları var tahlillerinle birlikte öyle bir doktora görünmeni tavsiye ederim
Ihlamuru deneyeyim c vitamini içtim yok banamısın demiyor bir de benim alerjik astımım var tavan yaptı hepsiCanım ben yine yanlış yönlendirmeyim ama internette doktordan dinledim ıhlamur içebiliyormuş ben içtim sabah 1 fincan daha iyi hissediyorum yarın 1 bardak daha icicem sen doktora sorabilirsin ıhlamur iyi geliyor balda koydum ilertme antibiyotik çok ağır yaa
Şu konuda bire bir gidiyoruzKoku hassasiyeti ve mide bulantısı yüzünden yemek yiyemiyorum Eşim disardan aldı geldi ağlayarak masadan kalktım kokuyor diye
Açım şu içemiyorum psikolojim alt üst oldu
Bende dünden beri yediğimi öğürüyorum resmen açım dünden beri napıcam bilemedimKoku hassasiyeti ve mide bulantısı yüzünden yemek yiyemiyorum Eşim disardan aldı geldi ağlayarak masadan kalktım kokuyor diye
Açım şu içemiyorum psikolojim alt üst oldu
Sağol canım yaŞu konuda bire bir gidiyoruzcanım bana iyi gelen şeyler tarhana çorbası, şehriye çorbası, yayla çorbası. Asla mercimek değil kokuyo. Soğanlı ve ağır şeyler zaten kendinden kokuyo onlara hiç yaklaşmazsın biliyorum makarna haşlasın eşin sade yağsız. Patates haşlasın. Bi süre bunlarla idare edicez. Meyve ye yemesi daha kolay en azından bi iki lokma bi şey geçer boğazından
İnş geçecek bu günler Dr bulantı için ilaç isteyeceğim pazartesiBende dünden beri yediğimi öğürüyorum resmen açım dünden beri napıcam bilemedim
Bende çarşamba iyi haberler alırsam isticem cnmİnş geçecek bu günler Dr bulantı için ilaç isteyeceğim pazartesi
Benim korkum yarın ehliyet yazılı sınavım var İnş bulantisiz atlatirim