2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Genetik kan pıhtılaşması tahlillerinizi yaptırdınız mi

inançlı birisin sen canım benim. Ne gelirse Allah'tan biliyosun. herkesin bi sınavı vardır bunu da biliyosun Allah'a bol bol dua et kalbini beynini serbest bırak olur mu :)

Kan sulandırıcı iğne kullanıyorum+ coraspin.
Günde 2 kez de progestan
Bazen bu ilaçları kullananlarda da kanama olabiliyormuş. Inşallah bir sıkıntı olmaz korkmayın ama kendinizi de yormayin dinlenin..bi de bol avakado yemenizi öneririm. Bebeğin tutunmasına destek olduğu söyleniyor

inançlı birisin sen canım benim. Ne gelirse Allah'tan biliyosun. herkesin bi sınavı vardır bunu da biliyosun Allah'a bol bol dua et kalbini beynini serbest bırak olur mu :)
Amenna öyle tabi. Ama 4 seneyi geçiyor evleneli.. insanların lafları da cabası
Çok istiyorduk, çok mutlu olmuştuk.
Rabbim bize merhamet eder de bu defa sevincimiz yarım kalmaz insaAllah

Bazen bu ilaçları kullananlarda da kanama olabiliyormuş. Inşallah bir sıkıntı olmaz korkmayın ama kendinizi de yormayin dinlenin..bi de bol avakado yemenizi öneririm. Bebeğin tutunmasına destek olduğu söyleniyor
Olabilir bilmiyorum. Araştırma hastanesinde kan sulandırıcı kullanmana gerek yok tahliller temiz çıktı denmişti. Doktorum tahlillerin eksik yapıldığını iğneye gerek olduğunu söyleyince kullanmaya başladım. Hastaneye de gitmek istemiyorum

Sabah akşam dedi sadece fitil Karan kullanacaksın demedi. İçtiğimiz hap mı fitil olarak kullanılıyor anlamadım
Fitil olarak alırsan hiç bir yan etkisini görmezsin hem daha iyi olduğunu söylüyorlar
Ben de çok kötü kalktım sabah boğazları çok şişti hemen doktorumu aradım antibiyotik yazdı ama öncesinde bir tane parol al eğer geçmez kendini kötü hissedersen antibiyotik al dedi.. bende hiçbirini almadım ama nasıl iyileşicez bilmiyorum

Kızlar acaba c vitamini şu sulandırılanlardan içebiliyor muyuz
Tecrübeli kardeşler bitkisel neler yapabiliriz kullanabiliriz tavsiyesi olan
Ben daha doktora gitmedim bekliyorum kese görünmez dedi ablamlar bide stres olcam iyice haftaya gidicem bilmiyorum hapları daha sende çok erken öğrenmişsin 4 haftaliksin demek 30 mayıs falan oluyo heralde doğum senin
Ben de daha gitmedim stres olmamak için inşaAllah salı gününe gidiyorum
Rabbim yar ve yardımcın olsun hem sulandırıcı iğne hemde hap kullanıyorsun bunlar sebeb olabilir kanamaya riskli gebelik doktorları var tahlillerinle birlikte öyle bir doktora görünmeni tavsiye ederim

Bence riske atmayın yine de gidin sonuçta önlem alınabilir herhangi bir risk varsa da

Canım ben yine yanlış yönlendirmeyim ama internette doktordan dinledim ıhlamur içebiliyormuş ben içtim sabah 1 fincan daha iyi hissediyorum yarın 1 bardak daha icicem sen doktora sorabilirsin ıhlamur iyi geliyor balda koydum ilertme antibiyotik çok ağır yaa

Ihlamuru deneyeyim c vitamini içtim yok banamısın demiyor bir de benim alerjik astımım var tavan yaptı hepsi

Kızlar merhaba
Adetımden 1 hafta önce hamile olduğmu öğrendim normal kaset testle.
Hemen kan verdim 230 çikti
İki gün sonra tekrar verdim 680 çikti.
Normalde bugün adet günüm olmadım adet .
Perşembe günü doktorda randevum var.
Çok mu erken gidiyorum doktora , perşembe günü son adet tarihime göre 5 haftalık olcam.
Bence erken döllenme oldu daha ileride olabilirmiyim?
Çok korkuyorum 1 düşük ve kimyasal yaşadım. Erkenden doktora gitmek daha mı iyi

Koku hassasiyeti ve mide bulantısı yüzünden yemek yiyemiyorum Eşim disardan aldı geldi ağlayarak masadan kalktım kokuyor diye
Açım şu içemiyorum psikolojim alt üst oldu

Koku hassasiyeti ve mide bulantısı yüzünden yemek yiyemiyorum Eşim disardan aldı geldi ağlayarak masadan kalktım kokuyor diye
Açım şu içemiyorum psikolojim alt üst oldu
Şu konuda bire bir gidiyoruz canım bana iyi gelen şeyler tarhana çorbası, şehriye çorbası, yayla çorbası. Asla mercimek değil kokuyo. Soğanlı ve ağır şeyler zaten kendinden kokuyo onlara hiç yaklaşmazsın biliyorum makarna haşlasın eşin sade yağsız. Patates haşlasın. Bi süre bunlarla idare edicez. Meyve ye yemesi daha kolay en azından bi iki lokma bi şey geçer boğazından

Sağol canım ya makarna suyu koydu hemen zaten yeşil elma iyi geliyor çok afedersin içim dışıma çıktı sadece öğürtu bisey yokki midede çıksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…