- 10 Eylül 2021
- 122
- 159
Allah razı olsun sende pazartesi müjdeli haberler alırsın inşallah canımMerhaba canım hayırlı olsun çok sevindim bende şuanda 5+2 'yim ama doktorum pazartesi ye randevu verdi ,sabırsızlanıyorum açıkçasısat imizda sizinle aynı 19 Mayıs mi dedi doktorunuz doğum tarihi olarak? Birde bebegi gördünüz mü?alttan mi muayene etti doktorunuz ve de
Canım ben hiç idrar yolu enfeksiyonu olmadım ki, günde 3 litreye yakın su içerim. Bu direk rahimde oluyor. Ama 2 gündür geçti şükürCanm eğer vajinada yanma batmaaa varsa bayag yoğun ara ara baskı o idrar yolu enfeksiyonu dan dolayı oluyor malesf bol bol su içip atabilirsin ilaç vermiyor doktorlar gebelik ilk haftalari
Bende gebelik istediğim için çok kararsızdım daha sonra olmaya karar verdim hatta 2. Dozu olduğumda 6 haftalık hamileymişim bilmiyordum başta baya tedirgin oldum ama aşısız olsaydım ve covid geçirseydim daha çok tedirgin olurdum o yüzden içim biraz daha rahat. Karar vermek gerçekten zorKızlar ya bu aşı konusunda cok kararsizim. Açıkçası ileri dönemde nasıl etki edeceğini hiçbirimiz bilmediğimiz için şu ana kadar yaptırmadım. Bu ay yaptırsam diye planladım hamile kaldım. Şimdi diyorum bu kadar zaman kendimi olabilecek riskten korudum bebekle iken aşı yaptırmak ne kadar mantıklı olur. Ya ileri dönemde ona zararı olursa .. ne yapacağım bilemiyorum
Ben de doktorumla bir görüşeceğim ama dediğin gibi karar vermek çok zor. Allah hayırlısını versin inşallah:)Bende gebelik istediğim için çok kararsızdım daha sonra olmaya karar verdim hatta 2. Dozu olduğumda 6 haftalık hamileymişim bilmiyordum başta baya tedirgin oldum ama aşısız olsaydım ve covid geçirseydim daha çok tedirgin olurdum o yüzden içim biraz daha rahat. Karar vermek gerçekten zor
Bende aynı şeyleri düşündüğüm ve önceden covid geçmişi olduğu için biraz beklemeyi düşünüyorum inşallah hastalıksız atlatırızKızlar ya bu aşı konusunda cok kararsizim. Açıkçası ileri dönemde nasıl etki edeceğini hiçbirimiz bilmediğimiz için şu ana kadar yaptırmadım. Bu ay yaptırsam diye planladım hamile kaldım. Şimdi diyorum bu kadar zaman kendimi olabilecek riskten korudum bebekle iken aşı yaptırmak ne kadar mantıklı olur. Ya ileri dönemde ona zararı olursa .. ne yapacağım bilemiyorum
Ben de aralıkta geçirdim ama antikor olduğunu düşünmüyorumBende aynı şeyleri düşündüğüm ve önceden covid geçmişi olduğu için biraz beklemeyi düşünüyorum inşallah hastalıksız atlatırız
tecrübeli anneler daha iyi bilir ben de yeniyim8.1 mm çok mu küçük 6+4 göre
doktorlar ya da tüm sağlık çalışanları aşıyı olmayın diyemiyorlar olun demek zorundalarBenimde 2doz sinovac aşım var. 3.aydan sonra biontech olucam inşallah. Sağlıkçılardan daha çok bilmiyoruz onlar olun diyorlar şahsen onlara güvenip olucam.
Benim doktorum çok kızdı ama. Hiç zorla söylüyor gibi değildi. Kendisi de 4 doz olmuş, bana da bir de gebesin halen soruyor musun diye kızdıdoktorlar ya da tüm sağlık çalışanları aşıyı olmayın diyemiyorlar olun demek zorundalaryasakmış annem diş doktoru asistanı kendi içlerinde aşıya cok karşılar ama gelene ya da soran olursa olun diyorlarmış
hıı sen onu hissettiysen ol tabi :)Benim doktorum çok kızdı ama. Hiç zorla söylüyor gibi değildi. Kendisi de 4 doz olmuş, bana da bir de gebesin halen soruyor musun diye kızdı
hayırlı olsun inş kalp atışı da dyarsınız. Keseniz kaç mm idiAllah razı olsun sende pazartesi müjdeli haberler alırsın inşallah canımsabırsızlık bende de hat safhadaydı bugüne kadar zor dayandım valla Doktor sat tarihine (12 Ağustos) göre şimdilik 19 Mayıs dedi. Bebişimizi gördük evet yaaa minnacık kuzum karından baktı ultrasonla. Ben belki kalp atışı için vajinalde bakar diye düşündüm ama vajinal bakmadı. Haftaya çağırdı kalp atışı için.
stres yapmayın. Allahın izniyle bir şey olmaz inş.Kızlar geçen sene mart anneleri grubunda bende vardım. 7+1 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu hikayem yarım kalmıştı..
Şu an pembe lekelenmelerim başladı daha önce 2 düşük yaşadım. Çok korkuyorum yine sevincimiz yarım kalacak diye..
Bu defa kaldiramam lütfen dualarınızı eksik etmeyin
İstemsizce bir ağlama tuttu beni napicam bilmiyorumstres yapmayın. Allahın izniyle bir şey olmaz inş.
Tecrübeli arkadaşlar ve daha da önemlisi doktora danışın bence
Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah canım. Benim de daha önce kimyasal gebelik olmuştu o bile zor geldi bana hala diken üstündeyim kese görünmesine rağmen. İnşallah herşey yolunda gider hepimiz içinKızlar geçen sene mart anneleri grubunda bende vardım. 7+1 haftalık bebeğimin kalbinin durması sonucu hikayem yarım kalmıştı..
Şu an pembe lekelenmelerim başladı daha önce 2 düşük yaşadım. Çok korkuyorum yine sevincimiz yarım kalacak diye..
Bu defa kaldiramam lütfen dualarınızı eksik etmeyin
Beta ve haftanın önemi yok canım. 2 güne bi iki kat artış sağladıysa iyidirkızlar 5+1 de 4000 beta değerim iyi mi sizce