2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Amanın bütün doğal çözümler gebelere karşı.. Sen aşı oldun mu?
Evet ya bitki çaylarının bile çoğu zararlı, çay kahve sınırlı ne yapcaz biz benim 1 doz biontech aşım var 1 de covid geçmişim. Sağlık bakanlığı tek doz aşı öneriyor hastalığı geçirenlere ama ben doktorumun da önerisiyle 12. Haftadan sonra olucam 2.dozumu da. Covidden çok korkuyorum

Kuzular ben sağlık çalışanıyım. İki sinovac oldum. Ocak ayında. Temmuzda biontech birinci dozu oldum. Sonra yurtdışı yada riskli durumlar için 2.Doz tanımlandı. Doktoruma sordm gebe kalmadan dozunu tamamla dedi. Ağustos 17 de regl oldum 20 sinde aşu oldum ve hamile kaldım. 4 aşı olmş biri olarak artık bebiş açısından çok endişem kalmadı ve bende hala çalışıyorum bu arada. Pandemidede hiç aralıksız çalıştım. Gebeyken corona olursam die germiyorm kendimi, strese sokmamaya çalışıyorum.

4. doz için geç kaldım malesef. Keşke ben de olsaydım Sağlık çalışanıysanız bilirsiniz. Gebeler ne zaman vuruluyor? Ben 1 aylık hamileyim, 1 ay önce 3. dozu oldum.

Zaten şu kadar aşıya covid senden korksun balımm ben de kendimi germemek için 2. Dozumu olayım kurtulayım diyorum. Geçen aralıkta covid olmuştum temmuzda da 1. Doz aşımı oldum çok antikorumun olduğunu düşünmüyorum o yüzden.

Ben de çok korkuyorum hastalıktan da aşının yan etkisinden de offf offff

Canım bence kanamam vs olmazsa bekle biraz bu bazı doktorlar yeni gebelere saçma sapan şeyler söylüyor kendileride göremedikleri için emin olamıyorlar zaten gitsende bekle haftaya gel diyor en iyisi bu süreçte güzel bi doktor araştırıp beklemek sanırım

Kesinlikle, 60 değerle tüpte bir şey gördüm dedi kadın resmen. Bunlar nasıl tıp okuyup uzmanlık alıyor anlamıyorum sırf moral bozuyorlar.

KIZLAR KAÇ DEĞERLE KESE GÖRÜNÜYOR KARINDAN BİLEN VAR MI?

Kesinlikle, 60 değerle tüpte bir şey gördüm dedi kadın resmen. Bunlar nasıl tıp okuyup uzmanlık alıyor anlamıyorum sırf moral bozuyorlar.

2417 ile vajinal göründü. Kese 2,4mmdi. 4 gün sonra gittiğimde karından göründü kese 9,4 olmuştu. beta kaçtı bilmiyorum ama

1000-3000 arasında değerlerde görünüyor deniliyor ama gebeliğe göre değişkenlik gösteriyor sanırım geç döllenme vs. Burdaki arkadaşların mesajlarına baktığımda 900lerde gören de var. Ben 2289 la gitmiştim karından görünmedi vajinal ultrasonda küçücük bişey göründü.

Vajinal ultrasondan çok korkuyorum

Vajinal ultrasondan çok korkuyorum
Düşük tehlikesinden dolayı korkuyorsanız zaten böyle bir ihtimal olsaydı hiç bir doktor böyle bir riski göze almazdı. Ağrı sızı vs. olmuyor. Biraz da doktora bağlı tabi. Bu işlemi yaparken sizi rahatlatması gerekiyor.

4. doz için geç kaldım malesef. Keşke ben de olsaydım Sağlık çalışanıysanız bilirsiniz. Gebeler ne zaman vuruluyor? Ben 1 aylık hamileyim, 1 ay önce 3. dozu oldum.
Ya 12 haftayı tamamla diyen doktorlar da var. Olablrsn sakınca yok diyenlerde var. Benim doktorum her zaman olunabilir diyor. Riski olan aşı değil gebeyken covid olmak diyor. 1 dozla 2. Doz arasında belli bir haftayo geçmemesi gerekiyor aslında ama sen istersen 12 haftayo beklersn için rahat eder. Bu arada ablamda pandemi servisinde doktor o da gebelerin covidi çok ağır atlattğnı söylüyor aşı olmam konusunda baya bi o da söylemişti. Kişisel fikrim Ben gebeykende aşı olurdum. Beklemezdim. Ama bilinmeyen çok araştırma yapılmamış bir mevzu herkesim kararı kendine.

Kuzum ben ocak ayında sinovac olduktan snra antikor baktırdım, doktor bu sana anca bi ay yeter demişti, öyle düşüktü yani

Kızlar birşey sorucam. Benim şu an 4. Haftam bitti ama rahimde bacağa vuran ağrı ve yanma oluyor ara ara. Bunu yaşayan varmı yoksa hiçbirşey hissetmemek mi lazım bu süreçte?
Canm eğer vajinada yanma batmaaa varsa bayag yoğun ara ara baskı o idrar yolu enfeksiyonu dan dolayı oluyor malesf bol bol su içip atabilirsin ilaç vermiyor doktorlar gebelik ilk haftalari

Merhaba canım hayırlı olsun çok sevindim bende şuanda 5+2 'yim ama doktorum pazartesi ye randevu verdi ,sabırsızlanıyorum açıkçası sat imizda sizinle aynı 19 Mayıs mi dedi doktorunuz doğum tarihi olarak? Birde bebegi gördünüz mü?alttan mi muayene etti doktorunuz ve de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…