- 29 Ekim 2017
- 2.374
- 2.080
Snnki güzel ilerliyor ya sağlıkla gelsinOoo kessinnn görünürrr ben 4+2 de gittim 2,4 mm di düşünradar gibiyim
Evet ya bitki çaylarının bile çoğu zararlı, çay kahve sınırlı ne yapcaz bizAmanınbütün doğal çözümler gebelere karşı.. Sen aşı oldun mu?
4. doz için geç kaldım malesef. Keşke ben de olsaydımKuzular ben sağlık çalışanıyım. İki sinovac oldum. Ocak ayında. Temmuzda biontech birinci dozu oldum. Sonra yurtdışı yada riskli durumlar için 2.Doz tanımlandı. Doktoruma sordm gebe kalmadan dozunu tamamla dedi. Ağustos 17 de regl oldum 20 sinde aşu oldum ve hamile kaldım. 4 aşı olmş biri olarak artık bebiş açısından çok endişem kalmadıve bende hala çalışıyorum bu arada. Pandemidede hiç aralıksız çalıştım. Gebeyken corona olursam die germiyorm kendimi, strese sokmamaya çalışıyorum.
Zaten şu kadar aşıya covid senden korksun balımmKuzular ben sağlık çalışanıyım. İki sinovac oldum. Ocak ayında. Temmuzda biontech birinci dozu oldum. Sonra yurtdışı yada riskli durumlar için 2.Doz tanımlandı. Doktoruma sordm gebe kalmadan dozunu tamamla dedi. Ağustos 17 de regl oldum 20 sinde aşu oldum ve hamile kaldım. 4 aşı olmş biri olarak artık bebiş açısından çok endişem kalmadıve bende hala çalışıyorum bu arada. Pandemidede hiç aralıksız çalıştım. Gebeyken corona olursam die germiyorm kendimi, strese sokmamaya çalışıyorum.
Ben de çok korkuyorum hastalıktan da aşının yan etkisinden de offf offffEvet ya bitki çaylarının bile çoğu zararlı, çay kahve sınırlı ne yapcaz bizbenim 1 doz biontech aşım var 1 de covid geçmişim. Sağlık bakanlığı tek doz aşı öneriyor hastalığı geçirenlere ama ben doktorumun da önerisiyle 12. Haftadan sonra olucam 2.dozumu da. Covidden çok korkuyorum
Canım bence kanamam vs olmazsa bekle biraz bu bazı doktorlar yeni gebelere saçma sapan şeyler söylüyor kendileride göremedikleri için emin olamıyorlar zaten gitsende bekle haftaya gel diyor en iyisi bu süreçte güzel bi doktor araştırıp beklemek sanırımEvet ucundan yakaladım mayısıkeşke ben de gitmeseydim dış gebelik falan dedi moralimi bozdu doktorun birisi. 1 hafta gitmem hiç artık evlilik yıldönümünde çıkar mı acaba diye bir heycan test yaptım çıktı yoksa yapmazdım geçene kadar
Kesinlikle, 60 değerle tüpte bir şey gördüm dedi kadın resmen. Bunlar nasıl tıp okuyup uzmanlık alıyor anlamıyorum sırf moral bozuyorlar.Canım bence kanamam vs olmazsa bekle biraz bu bazı doktorlar yeni gebelere saçma sapan şeyler söylüyor kendileride göremedikleri için emin olamıyorlar zaten gitsende bekle haftaya gel diyor en iyisi bu süreçte güzel bi doktor araştırıp beklemek sanırım
4000 geçmesi lazımKesinlikle, 60 değerle tüpte bir şey gördüm dedi kadın resmen. Bunlar nasıl tıp okuyup uzmanlık alıyor anlamıyorum sırf moral bozuyorlar.
KIZLAR KAÇ DEĞERLE KESE GÖRÜNÜYOR KARINDAN BİLEN VAR MI?
2417 ile vajinal göründü. Kese 2,4mmdi. 4 gün sonra gittiğimde karından göründü kese 9,4 olmuştu. beta kaçtı bilmiyorum amaKesinlikle, 60 değerle tüpte bir şey gördüm dedi kadın resmen. Bunlar nasıl tıp okuyup uzmanlık alıyor anlamıyorum sırf moral bozuyorlar.
1000-3000 arasında değerlerde görünüyor deniliyor ama gebeliğe göre değişkenlik gösteriyor sanırım geç döllenme vs. Burdaki arkadaşların mesajlarına baktığımda 900lerde gören de var. Ben 2289 la gitmiştim karından görünmedi vajinal ultrasonda küçücük bişey göründü.Kesinlikle, 60 değerle tüpte bir şey gördüm dedi kadın resmen. Bunlar nasıl tıp okuyup uzmanlık alıyor anlamıyorum sırf moral bozuyorlar.
Vajinal ultrasondan çok korkuyorum1000-3000 arasında değerlerde görünüyor deniliyor ama gebeliğe göre değişkenlik gösteriyor sanırım geç döllenme vs. Burdaki arkadaşların mesajlarına baktığımda 900lerde gören de var. Ben 2289 la gitmiştim karından görünmedi vajinal ultrasonda küçücük bişey göründü.
1460 ken gittim göründü. 3mm dedi.Kesinlikle, 60 değerle tüpte bir şey gördüm dedi kadın resmen. Bunlar nasıl tıp okuyup uzmanlık alıyor anlamıyorum sırf moral bozuyorlar.
Düşük tehlikesinden dolayı korkuyorsanız zaten böyle bir ihtimal olsaydı hiç bir doktor böyle bir riski göze almazdı. Ağrı sızı vs. olmuyor. Biraz da doktora bağlı tabi. Bu işlemi yaparken sizi rahatlatması gerekiyor.Vajinal ultrasondan çok korkuyorum
Ya 12 haftayı tamamla diyen doktorlar da var. Olablrsn sakınca yok diyenlerde var. Benim doktorum her zaman olunabilir diyor. Riski olan aşı değil gebeyken covid olmak diyor. 1 dozla 2. Doz arasında belli bir haftayo geçmemesi gerekiyor aslında ama sen istersen 12 haftayo beklersn için rahat eder. Bu arada ablamda pandemi servisinde doktor o da gebelerin covidi çok ağır atlattğnı söylüyor aşı olmam konusunda baya bi o da söylemişti. Kişisel fikrim Ben gebeykende aşı olurdum. Beklemezdim. Ama bilinmeyen çok araştırma yapılmamış bir mevzu herkesim kararı kendine.4. doz için geç kaldım malesef. Keşke ben de olsaydımSağlık çalışanıysanız bilirsiniz. Gebeler ne zaman vuruluyor? Ben 1 aylık hamileyim, 1 ay önce 3. dozu oldum.
Kuzum ben ocak ayında sinovac olduktan snra antikor baktırdım, doktor bu sana anca bi ay yeter demişti, öyle düşüktü yaniZaten şu kadar aşıya covid senden korksun balımmben de kendimi germemek için 2. Dozumu olayım kurtulayım diyorum. Geçen aralıkta covid olmuştum temmuzda da 1. Doz aşımı oldum çok antikorumun olduğunu düşünmüyorum o yüzden.
Hiç korkulacak bir şey değil zaten çokta ileriye gitmiyor. En nette ordan gözüküyor benim karından çok az gözüküyordu vajinal baktığında daha net göründü 5+4tü sanırsamVajinal ultrasondan çok korkuyorum
Canm eğer vajinada yanma batmaaa varsa bayag yoğun ara ara baskı o idrar yolu enfeksiyonu dan dolayı oluyor malesf bol bol su içip atabilirsin ilaç vermiyor doktorlar gebelik ilk haftalariKızlar birşey sorucam. Benim şu an 4. Haftam bitti ama rahimde bacağa vuran ağrı ve yanma oluyor ara ara. Bunu yaşayan varmı yoksa hiçbirşey hissetmemek mi lazım bu süreçte?
Merhaba canım hayırlı olsun çok sevindim bende şuanda 5+2 'yim ama doktorum pazartesi ye randevu verdi ,sabırsızlanıyorum açıkçasıKızlar şimdi kontrolden geldim çok şükür keseyi de bebişimizi de gördükHaftaya kalp atışı için gidicez inşallah duyarız
Fatos3458 beni de listeye ekleyebilirsiniz artık. Yaş 33, Beklenen doğum 19.05.2022, Allah kısmet ederse birinci çocuk, kese görme 5+2, kalp atışı kısmetse haftaya