Günaydın kızlar günümüz güzel geçsin inşallah
Benim bu sabah boğazlarım biraz batıyor henüz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilerlemesini istemiyorum ıhlamur içsem zararlı olur mu sizce?
Dün çok dışarıdaydım çarptı sanırım ya da okulda mı oldu bilmiyorum
Günaydınnnn, benim de en korktuğum şu ara hastalanmak. Kolonya ile geziyorumGünaydın kızlar günümüz güzel geçsin inşallah
Benim bu sabah boğazlarım biraz batıyor henüz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilerlemesini istemiyorum ıhlamur içsem zararlı olur mu sizce?
Dün çok dışarıdaydım çarptı sanırım ya da okulda mı oldu bilmiyorum
Yüzde 60 en az yeterli diyorlar canım çok büyük bir fark yok. Bi sıkıntı olmaz allahın izniyle
Yüzde 60 en az yeterli diyorlar canım çok büyük bir fark yok. Bi sıkıntı olmaz allahın izniy
Evet internette ki doktorlar zararlı değil diyorlar ıhlamur için 2 bardak normalmiş inşallah canım.Günaydın, bitki çaylarının bazılarını genelde hamilelikte çok önermiyorlar. Ihlamuru bilmiyorum bir bakmak lazım ya da doktora sormak lazım. Olmazsa biraz ılık su, bal, limon için ben dün gece içecek hiçbir şey bulamadım öyle yaptım içtim. İnşallah ilerlemeden hemen geçer gider
Hayırlı olsun gebeliğin mayıs grubunda denk gelmiştim sana mayıs annelerinde yine birlikte olmak varmışGünaydınnnn, benim de en korktuğum şu ara hastalanmak. Kolonya ile geziyorumkekik çayı diyorlar ama gebelerde olumsuz etkisi var mı araştırmak lazımm
Evet ben de seni hatırlıyorum, çok şükür birkaç gün önce öğrendim ben deEvet internette ki doktorlar zararlı değil diyorlar ıhlamur için 2 bardak normalmiş inşallah canım.
Hayırlı olsun gebeliğin mayıs grubunda denk gelmiştim sana mayıs annelerinde yine birlikte olmak varmışkekik rezene adaçayı pek önermiyorlar intertte baktım ıhlamur masummus havalar çok değişken aman dikkat edin sizde
Kaç haftalık oldun? Başladın mı okula ben başladım ama çok tırsıyorum korona falan olmaktan inşallah güzel geçer çocuklar sürekli hasta oluyor nasıl korucaz kendimizi ilaçta içilmiyorEvet ben de seni hatırlıyorum, çok şükür birkaç gün önce öğrendim ben de
Aslında bat günüm yarın daha, ben biraz erken öğrendimKaç haftalık oldun? Başladın mı okula ben başladım ama çok tırsıyorum korona falan olmaktan inşallah güzel geçer çocuklar sürekli hasta oluyor nasıl korucaz kendimizi ilaçta içilmiyorsürekli uykum var zor atıyorum kendimi eve
Bir de doktor sabah akşam progesteron hap verdi, sanırım çok uyku yapıyormuş. Gündüz kullanmasam sorun olur mu acaba? Derste uyuklamak istemiyorumKaç haftalık oldun? Başladın mı okula ben başladım ama çok tırsıyorum korona falan olmaktan inşallah güzel geçer çocuklar sürekli hasta oluyor nasıl korucaz kendimizi ilaçta içilmiyorsürekli uykum var zor atıyorum kendimi eve
Canım benim doktorum florya medical park hüseyin cengiz bayılarak gidiyorumArkadaşlar merhaba ,İstabul Avrupa yakasında bildiğiniz gittiğiniz bi doktor var mı
Ooo kessinnn görünürrr ben 4+2 de gittim 2,4 mm di düşünCanım pazartesi sabahı ilk randevu benim sat a göre 4+6 görünür inşallah
Ben daha doktora gitmedim bekliyorum kese görünmez dedi ablamlar bide stres olcam iyice haftaya gidicem bilmiyorum hapları dahaBir de doktor sabah akşam progesteron hap verdi, sanırım çok uyku yapıyormuş. Gündüz kullanmasam sorun olur mu acaba? Derste uyuklamak istemiyorum
Kekik çayını ben adet söktürücü olarak içiyodum canım gebelikte içiliceğini sanmıyorum o yüzdenGünaydınnnn, benim de en korktuğum şu ara hastalanmak. Kolonya ile geziyorumkekik çayı diyorlar ama gebelerde olumsuz etkisi var mı araştırmak lazımm
Bende hiç yok sadece göğüsler sis acıyor bide uyku felaket daha çok baştayız heralde değişicek belirtilerKızlar sivilcelenmeniz arttı mı yaa benim baya çıkar oldu
Evet ucundan yakaladım mayısıBen daha doktora gitmedim bekliyorum kese görünmez dedi ablamlar bide stres olcam iyice haftaya gidicem bilmiyorum hapları dahasende çok erken öğrenmişsin 4 haftaliksin demek 30 mayıs falan oluyo heralde doğum senin
AmanınKekik çayını ben adet söktürücü olarak içiyodum canım gebelikte içiliceğini sanmıyorum o yüzdeniyice araştırr mutlaka
Evet çok yeni minnoşlarYaaaa tarihlerini yeni gördümçok yakınız arada 6 gün falan var