2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183

Günaydın, bitki çaylarının bazılarını genelde hamilelikte çok önermiyorlar. Ihlamuru bilmiyorum bir bakmak lazım ya da doktora sormak lazım. Olmazsa biraz ılık su, bal, limon için ben dün gece içecek hiçbir şey bulamadım öyle yaptım içtim. İnşallah ilerlemeden hemen geçer gider

Günaydınnnn, benim de en korktuğum şu ara hastalanmak. Kolonya ile geziyorum kekik çayı diyorlar ama gebelerde olumsuz etkisi var mı araştırmak lazımm

6. Gün 10
8. Gün 39
10. Gün 65
11. Gün 96 çıktı
Herhangibir sıkıntı görmediler
Sanırım %60 gerçekten yeterli ve herkesin yükselişi farklı oluyor
27 sine randevu verildi kese için demek ki ancak yükselir

Evet internette ki doktorlar zararlı değil diyorlar ıhlamur için 2 bardak normalmiş inşallah canım.
Günaydınnnn, benim de en korktuğum şu ara hastalanmak. Kolonya ile geziyorum kekik çayı diyorlar ama gebelerde olumsuz etkisi var mı araştırmak lazımm
Hayırlı olsun gebeliğin mayıs grubunda denk gelmiştim sana mayıs annelerinde yine birlikte olmak varmış kekik rezene adaçayı pek önermiyorlar intertte baktım ıhlamur masummus havalar çok değişken aman dikkat edin sizde

Evet ben de seni hatırlıyorum, çok şükür birkaç gün önce öğrendim ben de

Evet ben de seni hatırlıyorum, çok şükür birkaç gün önce öğrendim ben de
Kaç haftalık oldun? Başladın mı okula ben başladım ama çok tırsıyorum korona falan olmaktan inşallah güzel geçer çocuklar sürekli hasta oluyor nasıl korucaz kendimizi ilaçta içilmiyor sürekli uykum var zor atıyorum kendimi eve

Aslında bat günüm yarın daha, ben biraz erken öğrendim 5 gün kala testte gördüm, 4 gün kala 60 beta 2 gün kala 123 beta oldu birada haftaya cuma gideceğim
İnan ben de çok korkuyorum, aşısızım keşke erkenden olsaydım diyorum. Okulda kolonya yapışık geziyorum ama vakalar da iyice artmaya başladı. Yediğime içtiğime dikkat ediyorum biraz da, 24 hafta olsam da idari izne ayrılsam ama daha çoook var, İnş koruyabiliriz kendimizi

Bir de doktor sabah akşam progesteron hap verdi, sanırım çok uyku yapıyormuş. Gündüz kullanmasam sorun olur mu acaba? Derste uyuklamak istemiyorum

Arkadaşlar merhaba ,İstabul Avrupa yakasında bildiğiniz gittiğiniz bi doktor var mı
Canım benim doktorum florya medical park hüseyin cengiz bayılarak gidiyorum gitmesen bile mutlaka videolarına bak youtube ve instagram kanalında aklımıza gelicek her sorunun cevabı var benim çok işime yarıyor

Bir de doktor sabah akşam progesteron hap verdi, sanırım çok uyku yapıyormuş. Gündüz kullanmasam sorun olur mu acaba? Derste uyuklamak istemiyorum
Ben daha doktora gitmedim bekliyorum kese görünmez dedi ablamlar bide stres olcam iyice haftaya gidicem bilmiyorum hapları daha sende çok erken öğrenmişsin 4 haftaliksin demek 30 mayıs falan oluyo heralde doğum senin

Kekik çayını ben adet söktürücü olarak içiyodum canım gebelikte içiliceğini sanmıyorum o yüzden iyice araştırr mutlaka

Ben daha doktora gitmedim bekliyorum kese görünmez dedi ablamlar bide stres olcam iyice haftaya gidicem bilmiyorum hapları daha sende çok erken öğrenmişsin 4 haftaliksin demek 30 mayıs falan oluyo heralde doğum senin
Evet ucundan yakaladım mayısı keşke ben de gitmeseydim dış gebelik falan dedi moralimi bozdu doktorun birisi. 1 hafta gitmem hiç artık evlilik yıldönümünde çıkar mı acaba diye bir heycan test yaptım çıktı yoksa yapmazdım geçene kadar

Merhaba kızlar ben de öğretmenim 2 sinovac 1 biontech aşım var. 4. dozu da olsaydım keşke diye düşünmüyor değilim, sanırım olacağım. Çünkü okul ortamı beni çok korkutuyor.
Size bir şey soracağım, ben henüz doktorumu seçmedim, sizce özel muayenehanesi olan bir doktor mu yoksa hastane mi daha iyi olur kontoller ve doğum için? Çok kararsızım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…