2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Yaaaa ne demekk 😍😍 hepimiz endişe doluyuz bu yolculukta. Çoğumuzun ilk olduğu için biraz da bilmemezlik var malesef. Öğrendikçe paylaşıyoruz ne güzel. Hepimizin bebişleri sağlıkla gelsin inşallahh daha uzun haftalar birlikte olacağız 💕
Allah'ın izniyle amin insaAllah ☺️🌼🤭

Merhaba kızlar benimde üçüncü gebeliğim 2 kızım var biri 11 diğer 7 yaşında..Battan 3 gun sonra Beta hcg 465 le öğrendim pazartesi akşam dr a gidecegim..Tahmini doğum 20 mayis benide eklerseniz sevinirim..

Merhaba, ben de öğretmenim. Doktorum progestan verdi hap olarak, sabah akşam. Ama çok uyku yapıyor diyorlar, sizde bi sorun yaşadınız mı? Okulda bir sorun yaşar mıyım çok etkili uyku mu getiriyor tırstım 😊
Fitil olarak uyku kesinlikle yapmıyor ilk gün az birşey sadece hap olara İçersen çok uyku yapıyor kafanı bile kaldıramıyorsun
Doktorunuz size nasıl kullanın dedi

Özel hastane daha iyi olur.Özel muayene olabilir .Çok teşekkür ederim☺️
Bakırköy Acıbadem hastanesinde Dr.Alihan Özcan kuzenim de iki çocuğunu onunla takip etti ben de onunla devam etmeyi düşünüyorum.
Bahçelievler MedicalPark hastanesi Suat Süphan Erşahin yine çok iyi bir doktor hatta eşi de Göztepe MedicalPark hastanesinde kadın doğumcu ben MedicalPark hastanesini çok sevemedim o yüzden gitmeyi bıraktım.
Birde çok yakın bir arkadaşımın doktoru var yine Bakırköy incirlide muayenehanesi var Meltem Eğilmez Kalkavan arkadaşım çok memnun kaldı çok sevdi doktorunu. Umarım gönlünüze göre bir doktor bulabilirsiniz doktor ile uyum ve güven çok önemli insanın huzuru açısından ❤️

Arkadaşlar bende araniza yeni katıldım hamile olduğumu bugün öğrendim karmaşık duygular icerisindeyim 3.hamileligim plansız oldu kızım 11 oğlum 6 yaşında 3.çocuğa bakabilirmiyim diye endişeleniyorum varmi aranızda benim gibi 3.çü hamileliği olanlar düşüncelerinizi paylasirmisiniz
Benimde ilk oğlum 12 ikinci oğlum 6 yaşında bende 38 yaşındayım bilerek ve çok isteyerek hamile kaldım:) Şöyle ki nisan ayında zorunlu kürtajım vardı akabinde hemen tekrar hamile kalmak için çalışmalara başlamıştım. Kürtajdan yaklaşık 3 ay sonra tekrar hamile kaldım çok şükür. Biz eşimle anne baba olmayı çok sevdik :) eşim zaten hep çok çocuk olsun istiyordu fakat ben biraz temkinli olduğum için 2 yeterli diyordum. Ama kızı olanları gördükçe hep imreniyordum. Belki kız olur diyerek tabi ki önceliklr rabbim sağlıklısından nasip etsin tekrar bu heyacanları yaşamak istedik :) Hiç pişman değilim rabbim isteyene layıkıyla anne baba olacak herkese nasip etsin inşallah...

Merhaba kızlar benimde üçüncü gebeliğim 2 kızım var biri 11 diğer 7 yaşında..Battan 3 gun sonra Beta hcg 465 le öğrendim pazartesi akşam dr a gidecegim..Tahmini doğum 20 mayis benide eklerseniz sevinirim..
Sizin yaşınızda gerekiyor. Hayırlı olsun bu arada :)

keseye göre hafta belirleme konusunda bence bir standart yok. benim 13.50 mm 6+1 hafta. Size de 4+3 10 mm denilmiş. E zaten günde 1.1 mm büyüyyor ortalama nasıl 12 g,mn fark oluyor 2 bilemedin 3 gün fark olması lazım. Anlatabilmişimdir inş
8.1 mm çok mu küçük 6+4 göre

Merhaba, ben de öğretmenim. Doktorum progestan verdi hap olarak, sabah akşam. Ama çok uyku yapıyor diyorlar, sizde bi sorun yaşadınız mı? Okulda bir sorun yaşar mıyım çok etkili uyku mu getiriyor tırstım 😊
Ben tüp bebek sürecimin başından beri kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım ama gebeliğimi öğrendikten sonra gün geçtikçe uyku isteğim arttı progestandan çok hamilelikten yani bir sorun yaşamazsınız ben de öğretmenim 😊

Ama ben fitil olarak kullandım hep ağızdan alımda yan etkisinin çok olduğunu söylüyorlar

Ben protestondan önce uyumaya başladım:) bazen hiç gözümü açamıyorum. Porgestanida 1 defa gece yatağa girerken alıyorum. Bir ara içtim, bir ara fitil yaptım .

Ben tüp bebek sürecimin başından beri kullanıyorum öyle bir şey yaşamadım ama gebeliğimi öğrendikten sonra gün geçtikçe uyku isteğim arttı progestandan çok hamilelikten yani bir sorun yaşamazsınız ben de öğretmenim 😊
Anladım, çok teşekkür ederim. Beni bu aşamada en çok korkutan mesleğim, çok yoğun programım inşallah güç yettirebiliriz 😊 ayrıca aşısızım maalesef, gittikçe korkmaya başladım çok dikkat ediyorum okul ama stres oluyorum

Anladım, çok teşekkür ederim. Beni bu aşamada en çok korkutan mesleğim, çok yoğun programım inşallah güç yettirebiliriz 😊 ayrıca aşısızım maalesef, gittikçe korkmaya başladım çok dikkat ediyorum okul ama stres oluyorum
Ben de aşısızım dezenfektenle yapışık geziyorum maskemi asla indirmiyorum dikkat etmekten başka çare yok 🤷🏻‍♀️

canlar merhaba aranıza bende katılacağım sanırım beni de eklermisiniz. :)sat 17 ağustos. şu an 4+1 deyiz. beklenen doğum 24 mayıs sanırım. beta takibi yaptm biraz 9. ağustosta 5,11 ile öğrendim. 12 ağustos 73 idi. bugün 15 ağustosta 373. doktorumdan pazartesiye randevu aldım biraz zaman geçsin kese vs görebileyim diye.
Yaaaa tarihlerini yeni gördüm 😍 çok yakınız arada 6 gün falan var ❤️

Günaydın kızlar günümüz güzel geçsin inşallah 🌸🌼🌼

Benim bu sabah boğazlarım biraz batıyor henüz ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ilerlemesini istemiyorum ıhlamur içsem zararlı olur mu sizce?
Dün çok dışarıdaydım çarptı sanırım ya da okulda mı oldu bilmiyorum 🙈

X