benim keseyi gördük önlem amaçlı progestana başlattı kuzu daha yeni bıraktık 15+1 im hatta ağrın oldukça al dedi bir zararı yokk olsa vermezdi doktorlarrrKızlar selam nasılsınız? İki gün önce betam 60 çıktı, iki gün sonra 120 oldu. Doktor artış iyi dedi, progesteron 19,8 çıktı.
Bugün doktor progestan hap ve proluton iğne verdi. Bir kanama vs şikayetim yok. Klomen ovitralle tedavisinden sonra ara verince normal yollarla oldu . Sizce kullanmalı mıyım ikisini birden? Prospektüste risk yoksa kullanılmamalıdır yazıyor. Doktor ultrasonla bile bakmadı. Sizce ne yapayım
L Larissa Z zahrada
Yaaaa ne demekkYaa iyi ki varsınız gerçekten, siz olmasanız kafayı sıyırcam sıkıntıdan Allah razı olsun,bebişlerimiz sağlıkla gelsin
Canım benim 4. Haftanın sonunda 1 günlük lekelenmem oldu onun için bile progestan verdi bana leke duralı çok oldu ama doktorum başladığın için devam edelim dedi. Bi zararı olsa vermezler tutunmaya yardımcı oluyor galiba o yüzden kullan. Kullanmayan yok gibi bi şeyKızlar selam nasılsınız? İki gün önce betam 60 çıktı, iki gün sonra 120 oldu. Doktor artış iyi dedi, progesteron 19,8 çıktı.
Bugün doktor progestan hap ve proluton iğne verdi. Bir kanama vs şikayetim yok. Klomen ovitralle tedavisinden sonra ara verince normal yollarla oldu . Sizce kullanmalı mıyım ikisini birden? Prospektüste risk yoksa kullanılmamalıdır yazıyor. Doktor ultrasonla bile bakmadı. Sizce ne yapayım
L Larissa Z zahrada
Benim son adete göre 7+2 ama karından görülmedi kalp atışı, benim oğlumda 7 haftalıkken gitmiştim ilk Muayeneye duyulmuştu. Benim asil randevum pazartesi ama ben bugün basma doktora gittim devlete, o dedi istersen 10 gün sonra gel , istersen vajinal muayne edeyim.vajinal edince görünce cıktı. Ben neden böyle deyince olabilir dedi. Cok takilma dedi.Benim ultrasonda 6 haftalık çıktı son adete göre 7 haftalıktı ama keseyi gördük embriyoyu gördük kalp atışı için bekliyorum haftaya çarşamba detaylı ultrasona giricem yine beni hep alttan muayne ettilerçoğu kişi erken diyor ama inş erkendirde duymamışımdır
Yüzde 60 en az yeterli diyorlar canım çok büyük bir fark yok. Bi sıkıntı olmaz allahın izniylesizce her 48 saatte bir 2 kat artış zorunlu mu beta hcg de
%60 lık bir artış yeterli olabilir mi özellikle gebeliğin ilk zamanlarında
8eylülde transfer oldum
Transferin 6. Günü 10,8
8. Günü 39,6
10. Günü 65,8
Cevap yazabilirseniz çok mutlu olurum
Yüzde 60 en az yeterli diyorlar canım çok büyük bir fark yok. Bi sıkıntı olmaz allahın izniylya
Folidoce aldım artık Bi kutu. Bende multivitamin sormuştum öyle toplu takviye olsun diye ama doktor 3. aydan sonra dedi. Sebebini de sormadım açıkcası...Ben decavit kullanıyorum folik asit dışında içinde vitaminlerde var çok yönlü bir ilaç
Gönlünce olsun inşallahUmarım olmaz,çok umutlandım çünküyarında doktorun istediği test günü,yarın tüp bebek merkezinde testi yaptıracağım,umarım artış gösterir
Çok saolunGönlünce olsun inşallah
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al inşallah
Günaydın kızlar güzel bi gün olsun hepimiz için bol dinlenmeli bol yemeli bulantısız ağrısız
Şuan için iyi görünüyor katlanarak artsın sağlıklı gebeliklerin olsun inşallahsizce her 48 saatte bir 2 kat artış zorunlu mu beta hcg de
%60 lık bir artış yeterli olabilir mi özellikle gebeliğin ilk zamanlarında
8eylülde transfer oldum
Transferin 6. Günü 10,8
8. Günü 39,6
10. Günü 65,8
Cevap yazabilirseniz çok mutlu olurum
Ben hem hapını hemde iğnesini kullanıyorum progrstanın fazlalığı zararı olmaz demişti doktorum her transferimde de fitili kendi yerleştirmiştiKızlar selam nasılsınız? İki gün önce betam 60 çıktı, iki gün sonra 120 oldu. Doktor artış iyi dedi, progesteron 19,8 çıktı.
L Larissa Z zahrada
keseye göre hafta belirleme konusunda bence bir standart yok. benim 13.50 mm 6+1 hafta. Size de 4+3 10 mm denilmiş. E zaten günde 1.1 mm büyüyyor ortalama nasıl 12 g,mn fark oluyor 2 bilemedin 3 gün fark olması lazım. Anlatabilmişimdir inşAmin Allah razı olsun,hep birlikte insaAllah
Doktor pek ilgilenmedi ultrason resmi vermedi, ultrason bakınca 4+6 dedi .2 dk sonra sorduğumda kese boyutu 10mm 4+3 dedi anlamadim valla
Bende anlamıyorum ilk gebeliğim pek bilgim yok. Doktor bilgilendirmedi , özelde ki doktorumda devam edeceğim insaAllahkeseye göre hafta belirleme konusunda bence bir standart yok. benim 13.50 mm 6+1 hafta. Size de 4+3 10 mm denilmiş. E zaten günde 1.1 mm büyüyyor ortalama nasıl 12 g,mn fark oluyor 2 bilemedin 3 gün fark olması lazım. Anlatabilmişimdir inş
Fatoş kardeşimiz 3. Gebeliği olması lazım. hayırlı olsun Rabbim kolaylığını da verecektirArkadaşlar bende araniza yeni katıldım hamile olduğumu bugün öğrendim karmaşık duygular icerisindeyim 3.hamileligim plansız oldu kızım 11 oğlum 6 yaşında 3.çocuğa bakabilirmiyim diye endişeleniyorum varmi aranızda benim gibi 3.çü hamileliği olanlar düşüncelerinizi paylasirmisiniz
InsallahFatoş kardeşimiz 3. Gebeliği olması lazım. hayırlı olsun Rabbim kolaylığını da verecektir
Merhaba, ben de öğretmenim. Doktorum progestan verdi hap olarak, sabah akşam. Ama çok uyku yapıyor diyorlar, sizde bi sorun yaşadınız mı? Okulda bir sorun yaşar mıyım çok etkili uyku mu getiriyor tırstımAmin sürekli dezenfektanla geziyorum zaten ellerim tahriş oldu ama ilkokul olunca çocuklarla sürekli içli dışlıyız maalesef