2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
haftadan önce bebeğin kalp atışı Bunu bende çok merak ediyorum çünkü kalp atışını duyamadım
7-8 haftadan önce kalp atışı pek duyulmuyor. ancak zayıflarda falan karından bazen duyuluyor. ben pazartesi gittim kese gördüm, önümüzdeki çarşamba kalp atışına gidicez.

7-8 haftadan önce kalp atışı pek duyulmuyor. ancak zayıflarda falan karından bazen duyuluyor. ben pazartesi gittim kese gördüm, önümüzdeki çarşamba kalp atışına gidicez.
Benim ultrasonda 6 haftalık çıktı son adete göre 7 haftalıktı ama keseyi gördük embriyoyu gördük kalp atışı için bekliyorum haftaya çarşamba detaylı ultrasona giricem yine beni hep alttan muayne ettiler çoğu kişi erken diyor ama inş erkendirde duymamışımdır

ya 6-7 haftalık gebeliklerde kese boyuyla falan hafta tayin etmenin anlamı yok bence. daha çoooook başı hamileliklerin. bebek bile yok küçücük embriyolar var. özel doktora mı gidiyosun devlete mi? vajinal muayene de pek tercih edilmez kolay kolay. embriyo da varsa kalbi atar.

Özele gidiyorum cnm

folid plus kullanıyorum ben
canımcım folibol çok yüksek dozmuş, ben doktora gitmeden önce almştım doktorum hemen kestirtti. şimdi folic iod 12 ve elevit kullanıyorum.
Teşekkürler kızlar bugün değiştireceğim hemen. Niye yazıyorlar madem hiç anlamadım 11 günlük doz var diyolar tek tablette. Neye dayanarak bana 3 kutu yazıp içirdi bu doktor 2 aydır hiç anlamadım ki değerlerime baktım referans aralığı dışında olan Bi şeyim de yok. Çook düşük Bi şeyler olsa anlayacağım ama 1 tane bile sıkıntılı değer çıkmamışken ne düşünüp içirdi Bi de başta gün aşırı içirdi ben kendim içini okuyunca haftada 2 olduğunu öğrendim dozunun. Doktor da olsa sorgulayacağız demek ki sürekli özellikle gebelik sürecinde...

Kızlar ben folik asit olarak pregnacare original kullanıyorum içinde Diğer vitaminlerde var. 3.ncü kutudayım hamile kaldım herhalde devam ettirir doktor.

keseniz kaç mm çıktı. Bbeği görmek de nasip olur inş
Keseyi gördükten sonra beta artışının bir önemi yok canım inşallah sağlıkla devam etsin bundan sonra
Amin Allah razı olsun,hep birlikte insaAllah
Doktor pek ilgilenmedi ultrason resmi vermedi, ultrason bakınca 4+6 dedi .2 dk sonra sorduğumda kese boyutu 10mm 4+3 dedi anlamadim valla

Amin Allah razı olsun,hep birlikte insaAllah
Doktor pek ilgilenmedi ultrason resmi vermedi, ultrason bakınca 4+6 dedi .2 dk sonra sorduğumda kese boyutu 10mm 4+3 dedi anlamadim valla
İçinde bebek olmadan hafta tahmininin önemi yokmuş canım doğru olmuyomuş yani. Bebiş olunca onun boyuna göre tahmin yapıyolar hiç takılma bunlara

İçinde bebek olmadan hafta tahmininin önemi yokmuş canım doğru olmuyomuş yani. Bebiş olunca onun boyuna göre tahmin yapıyolar hiç takılma bunlara
Yaa iyi ki varsınız gerçekten, siz olmasanız kafayı sıyırcam sıkıntıdan Allah razı olsun,bebişlerimiz sağlıkla gelsin

Kızlar selam nasılsınız? İki gün önce betam 60 çıktı, iki gün sonra 120 oldu. Doktor artış iyi dedi, progesteron 19,8 çıktı.

Bugün doktor progestan hap ve proluton iğne verdi. Bir kanama vs şikayetim yok. Klomen ovitralle tedavisinden sonra ara verince normal yollarla oldu . Sizce kullanmalı mıyım ikisini birden? Prospektüste risk yoksa kullanılmamalıdır yazıyor. Doktor ultrasonla bile bakmadı. Sizce ne yapayım

L Larissa Z zahrada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…