- 6 Ağustos 2021
- 436
- 176
- 29
evet ben zaten bebişimle ilgilenmek istiyorum yaa kocam baksın artıkkÇıkartsalar bile işe iade davası açarsın. Dava sonuçlanıncaya kadar da bebişinle evde doya doya rahatça ilgilenmiş olursun. Zaten dava kesinleşinceye kadar birkaç yıl da geçmiş olur
Yasak tabiki de kimse hamilelik nedeniyle isten cikaramaz. Cikarirsa haksiz fesih olur ve tazminatlarini catir catir alirsinbenim sorular bitmiyor ama bir şey daha sorucam inşallah bilen vardır hamileyken işte çıkarabiliyorlar mı ? yoksa yasak mı
Aa bakım teşekkür ederimPhilips in hamilelik+ diye Bi appi var öneririm
önceden sordum mu bilmiyorum ama bebeği ve kalp atışı kese kaç mm iken duydunuz ve de karından mı vajinal mı
Folactive kullanıyorum uzun zamandır, memnunumKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz? Bende folbiol var ama olumsuz yorum okudum bir sürü. Değiştirmek istiyorum...
Belirli sureli yapmalari bi seyi degistirmiyo. Isin niteligi geregi belirli sureli yapilabilmesi lazim isin. Muhasebenin belirli sureli olamayacagi zaten acik bu yuzden is mahkeme asamasina geldigi zaman zaten belirli sureli is soz. Olarak kabul edilmiyo o is sozlesmleri. Isverenlerin uyanikliklari kabul gormuyo mahkemede merak etmeyin. Onlar cikarir belki ama dava surecine gelince her turlu hakkinizi alirsiniz.yok uyumluyuz aslında da benim sıkıntım şu. devam etmeyecek artık anlaşıldı çıkaralım demeleri. ben otelde muhasebeye bakıyorum ve işe başlarken belirli süreli yapmıştık zaten covid yüzünden işten cıkarmak yasak oldugu için iş yerleri akıllılık edip belirli süreli yaptı ki istediği zaman cıkarabilsin. onun dışında daha geçen ay senle devamlı sezon dışına da calısırız memnunuz diye diler getirdiler. hamile oldugumu söyledim şimdi bay bay diyebilirler
karından ve vajinal olarak kese kaç mm idi.Ben doktordayım karında yine ses yok vajinal muayene olacam. Sanirim bebek yok ya doktor gelosebilir 9 a ladr bekleriz dedi.
keseniz kaç mm çıktı. Bbeği görmek de nasip olur inşEvet gördük ama bebeği göremedik henüz erken dedi dr
Keseyi gördükten sonra beta artışının bir önemi yok canım inşallah sağlıkla devam etsin bundan sonraHanımlar,bugün Dr gittim 4+6 haftalık dedi .
Kan verdim beta hcg 7955 çıktı.
10.09.2021 de beta 1133tü. Nasıl iyi mi artmış sizce? Dr gösteremedik sonucu.
Ben folidoce kullanıyodum b12 var içinde hala da ona devam ediyorum doktorumun önerisiyle canım değiştirmedikKızlar hangi folik asiti kullanıyorsunuz? Bende folbiol var ama olumsuz yorum okudum bir sürü. Değiştirmek istiyorum...
Bana da şuan ki doktorum onu önerdi. Daha önce gebelik planlarken başka doktor 3 kutu yazmış folbiol onu içiyordum 2 aydır. Okuduklarım kafamı çok karıştırdı evde de daha bir sürü var. İsraf olmasın diyordum ama artık içmek istemiyorum. Günde 1 içiyorsunuz değil mi? Folbiol haftada 2 içiliyo dozu baya yüksekmiş...Ben folidoce kullanıyodum b12 var içinde hala da ona devam ediyorum doktorumun önerisiyle canım değiştirmedik
Folbiol doz olarak biraz tehlikeli sanırım ya kullanmasan daha iyi olur bencede. Genelde yarım içiyorlardı günlük ama o bile fazla geliyo demekki. Evet folidoce günlük 1 içiliyor 28 tane var kutudaBana da şuan ki doktorum onu önerdi. Daha önce gebelik planlarken başka doktor 3 kutu yazmış folbiol onu içiyordum 2 aydır. Okuduklarım kafamı çok karıştırdı evde de daha bir sürü var. İsraf olmasın diyordum ama artık içmek istemiyorum. Günde 1 içiyorsunuz değil mi? Folbiol haftada 2 içiliyo dozu baya yüksekmiş...
Sağol canım aldırayım da ona geçeyim içim rahat etsin...Folbiol doz olarak biraz tehlikeli sanırım ya kullanmasan daha iyi olur bencede. Genelde yarım içiyorlardı günlük ama o bile fazla geliyo demekki. Evet folidoce günlük 1 içiliyor 28 tane var kutuda
Bu vajinal olan kac mm bilmiyorum pazartesi gidincd sorarim.karından ve vajinal olarak kese kaç mm idi.
Bu mu acaba ?karından ve vajinal olarak kese kaç mm idi.
hayır bu bbeeğin baş popo mesafesi :)Bu mu acaba ?
belki de ölçmedi doktor bebek görüldüğü içinBu mu acaba ?