2022 Mayıs Anneleri ve Bebekleri

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Kız

OY: 82 44,8%
  • Erkek

OY: 92 50,3%
  • İkiz/Kız

OY: 3 1,6%
  • İkiz/Erkek

OY: 0 0,0%
  • İkiz/Kız-Erkek

OY: 5 2,7%
  • Üçüz/Çoğul

OY: 1 0,5%

• Ankete Katılan
    183
Merhaba kızlar, 15 eylülde pozitifi görüp 16 Eylül Çarşamba doktora gitmiş 60 beta değeriyle girdiğim ultrasonda doktor dış gebelik olabilir demişti ve çok üzülmüştüm.

Bugün daha tecrübeli bir doktora gittim, durumu anlattım. 60 değerle hiçbir şey görülemeyeceğini söyledi ve tekrar kan istedi. Ultrasonda bakmadı bile. Az önce 60 olan değerim 123 olmuş yani iki kat artmış. Bu sorun yok demek değil mi? Birazdan tekrar doktora gidicem ama sizlere de sormak istedim
Sorun yok diyemeyiz çünkü kalp atışına kadar ilerleyen beslediğimiz süreçler var. Ama artış konusunda gayet iyi bir sıkıntı yok. 2000 li değerleri geçince kese için ultrasona o zaman görün öncesinde gerek yok. :)

Merhaba kızlar, 15 eylülde pozitifi görüp 16 Eylül Çarşamba doktora gitmiş 60 beta değeriyle girdiğim ultrasonda doktor dış gebelik olabilir demişti ve çok üzülmüştüm.

Bugün daha tecrübeli bir doktora gittim, durumu anlattım. 60 değerle hiçbir şey görülemeyeceğini söyledi ve tekrar kan istedi. Ultrasonda bakmadı bile. Az önce 60 olan değerim 123 olmuş yani iki kat artmış. Bu sorun yok demek değil mi? Birazdan tekrar doktora gidicem ama sizlere de sormak istedim
Sorun yok diyemeyiz çünkü kalp atışına kadar ilerleyen beslediğimiz süreçler var. Ama artış konusunda gayet iyi bir sıkıntı yok. 2000 li değerleri geçince kese için ultrasona o zaman görün öncesinde gerek yok.

Bir avukat olarak durumu izah edeyim. Sıkıyosa bahane bulup çıkarsınlar. Yargıtay çatır çatır işçiden yana kararlar veriyor. Ama tabi sizde işe gitmemezlik, işyerinin disiplinini bozma gibi eylemlerde bulunmayın. Siz ellerine geçerli sebep vermedikten sonra tazminatınızı vermeden çıkaramazlar
ya zaten direk hamilesin çık demez kimse ama işte mobbing, yıldırma politikaları vs. hamileyken sinirler laçka zaten kendiniz çıkın diye uğraşabilirler. Ya da uzun süredir çalışmıyorsanız tazminat çok bir şey olmuyor. işveren verip geçer yani. ama hamileliği problem etmeyen yerlerde var. nasıl bir yerle çalışıyorsunuz bilmiyorum :)

ya zaten direk hamilesin çık demez kimse ama işte mobbing, yıldırma politikaları vs. hamileyken sinirler laçka zaten kendiniz çıkın diye uğraşabilirler. Ya da uzun süredir çalışmıyorsanız tazminat çok bir şey olmuyor. işveren verip geçer yani. ama hamileliği problem etmeyen yerlerde var. nasıl bir yerle çalışıyorsunuz bilmiyorum :)
ne oluyosa olsun ya bebeğimden kıymetli değil :) cok tesekkür ederim ilgin için

ne düşüğü 7000 küsür diyosun daha 5 hafta bile değil :) benim 4. hafta başında 830du
Aslında artış hızını kastediyorum. Her 48 saatte iki katına çıkması gerekiyormuş . 10 Eylül 1133
Bir hafta sonra yani 17 Eylül 7955.. bir tık az artmış sankio_O

Aslında artış hızını kastediyorum. Her 48 saatte iki katına çıkması gerekiyormuş . 10 Eylül 1133
Bir hafta sonra yani 17 Eylül 7955.. bir tık az artmış sankio_O
yok yok her seye takılmamamız lazım her gebelik kendine özel diye boşuna demiyolar sabretmemiz lazım :) zor olsa da

Kızlar sağ kasığıma ağrılar oluyor aniden giriyor ve geçiyor çok muayne oldum bu hafta ama doktora gitmelimiyim
Benim de özellikle çok yorulduğum zaman kasıklarım ve sırtım ağrıyor ama onun orada olduğunu hissediyorum, doktorum da kanama olmadıktan sonra ağrılar sıkıntı olmaz demişti 🥰

Kızlar sonucu doktora gösterdim, sonuç gayet iyi dedi. gyno ferro sanol verdi demir ilacı, progestan günde 2 kere verdi birde proluton iğne gerdi 4 günde bir yapacaksınız dedi. Bu ilaçları kullanan var mı? Demir ilacının içinde folik asitte varmış. Diofol kullanıyorum folik asit olarak devam etmeli miyim sormadım? 😊

X