- 19 Ekim 2016
- 3.047
- 7.266
Ya biz iyiyi düşünelim iyi olsunKomşunun 20 aylık kızı hala gecede saat başı kalkıyormuş
AmiiiinnnnYa biz iyiyi düşünelim iyi olsun
Genelde 1 yaşa gelmeden oturmuş oluyor uykuları
İlk çocuğumda da öyleydi
Bunda da öyle olmasını umut ediyorum hepimiz için amin
Onlar diğer mecradalar sanırım
neresi kız orası?Onlar diğer mecradalar sanırım
Doğru bir düşünce ama benimki bir müddet daha artmalı zira alerjiden dolayı sıkıntılı geçiyor ek gıda sürecimiz vsBen çoktandır süt arttırıcı içmiyorum. vücudun bir yerde sütü azaltması gerekiyor diye düşünüyorum. sonuçta bebekler ek gıdaya geçtiler, evet daha birkaç ay anne sütü ana öğünleri olacak ama böyle böyle de sütümüzün azalması gerekmez mi? Yani vücudun normal işleyişine bi yerde dönmeai için sütün yavaş yavaş azalması gerekiyor, bilmiyoeum düşüncelerim yanlış mı?..
W.....pneresi kız orası?
Ek gıda çok almıyorlar 7 aydayız 2 ögun ve meyve süt ihdiyacıda büyüdüğü icin artiyor bence . Benim kiz suda icmiyor su olarakda sut iciyor. Ama bu aydada ek gida cerez bizim kiza sut anagıdası halaBen çoktandır süt arttırıcı içmiyorum. vücudun bir yerde sütü azaltması gerekiyor diye düşünüyorum. sonuçta bebekler ek gıdaya geçtiler, evet daha birkaç ay anne sütü ana öğünleri olacak ama böyle böyle de sütümüzün azalması gerekmez mi? Yani vücudun normal işleyişine bi yerde dönmeai için sütün yavaş yavaş azalması gerekiyor, bilmiyoeum düşüncelerim yanlış mı?..
Geçmiş olsun inşallahDoğru bir düşünce ama benimki bir müddet daha artmalı zira alerjiden dolayı sıkıntılı geçiyor ek gıda sürecimiz vs
HaaaaaW.....p
evet evet, dedim ya daha birkaç ay (sanırım 9’a kadardı) ana öğün anne sütü ama ilk aylardaki gibi de çok süt üretmemeli vücut bence. Demek istediğim biz çocuklar süt içsin diye süt yapıcı şeyler içtikçe doğal döngüyü bozuyoruz sanki. ilk 3 aydaki süt üretimi ile 12. Aydaki süt üretiminin aynı olmaması lazım. tabii S Samsai nin dediği gibi tıbbi bir zorunluluk varsa bebek beslenmesi için o zaman süt arttırıcı kullanılabilir bence.Ek gıda çok almıyorlar 7 aydayız 2 ögun ve meyve süt ihdiyacıda büyüdüğü icin artiyor bence . Benim kiz suda icmiyor su olarakda sut iciyor. Ama bu aydada ek gida cerez bizim kiza sut anagıdası hala
Zaten 9. Aya kadar öyle olmalı diye biliyorum 9 dan sonra yarı yarıya 12 den sonra süt azalıyor ek gıda artıyorEk gıda çok almıyorlar 7 aydayız 2 ögun ve meyve süt ihdiyacıda büyüdüğü icin artiyor bence . Benim kiz suda icmiyor su olarakda sut iciyor. Ama bu aydada ek gida cerez bizim kiza sut anagıdası hala
Bu cocuk bunlarin hepsini yiyo mu ya allah askinaOğlan sürekli ekmek kemirmek isteyince bugün ilk kez pankek yaptimsirf hamur hamur olmasin diye muz dilimleyip ustune cok az yogurt-yumurta sarısı-tam bugday unu karisimina buladim. İcleri sırf muz, tabi tabagin hepsini vermedim. Tutup tutup yedi çok sevdi ama bu tarif bizim için elendi muz yanaklarina alerji yapiyor deyen yerler kizariyor buna emin oldum. Belki baska zaman elmayla denerim. Yanina 1 cay kasigi pekmez karistirilmis su içti. Size fikir olsun ben de instagramda görmüştüm
1 yumurta sarısı
1,5 tatlı kaşığı yoğurt
2 tatli kasigi tam bugday unu
Muz dilimlerine cok az bulayip en kısık ateşte tavada pisirdim
Yok kuzum hepsini yemedi tabiki versem yer amaBu cocuk bunlarin hepsini yiyo mu ya allah askinayiyosa masallah yanlis anlama benimkine 2 kaşık bişey yedirmek icin canim cikiyo da ondan sordum
Maşallah kuzuyaYok kuzum hepsini yemedi tabiki versem yer amacok gelir 1 muz. Yarisina yakinini yedi ama. Ek gıdaya geçeli 1 ay oldu anca alisti tabi
Bizim kide bir şey yemiyor.Maşallah kuzuyainsallah bizde 1 ay olunca istahlanırız
Ya bizim doktor salcali yemek vs verme dedigi icin ben o riske giremedim. Hepsi salçalı çünkü nerdeyse. Ekmek ici verdim onu yiyo yiye yiyeBebisleri yemeyen arkadaşlar kendi yaptıklarından yedirmeyi denesinler bir de . Benim oğlumda hiç yemek istemiyordu meğerse çocuk büyümüş püre filan kesmiyormuş. Artık patates yemeği kuzu eti filan veriyorum ben .
Bende salçalı vermedim hiç canım. Onun yiyebilecegi şeyleri yapıyorum geneldeYa bizim doktor salcali yemek vs verme dedigi icin ben o riske giremedim. Hepsi salçalı çünkü nerdeyse. Ekmek ici verdim onu yiyo yiye yiye