2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Bu arada ek gıda işi cidden sabır işi çok zor ya da ben çok zorlanıyorum. Kaşıkla yemek istemiyo. Eline verince güzelce kemiriyo emiyo. Ya da şu meyve süzgeçleri varya onla yemek istiyo. Ama kaşık asla noooo

Ay düzenli kesintisiz uykuları olsun inşallah

Papatya çayı ikinci gün, tam bir felaket. Ne durdu ne uyudu Allah'ım o kadar kötüydü ki yataktan çıkınca ağladım halime. Gerçekten çok bunaldık bi uykusuzluk beni benden alıyor
Yaaaa çok üzüldüm. BiziM 2 gecedir düğünümüz var. Oğlanın uykusu, yemesi her şeyi şaştı. yine de papatya çayı içirdim akşam 8 gibi. bi Ara düğünde uyudu bi 1 saat kadar, eve geldim emzirip düğüne geri döndüm ben. anneme bıraktım. Dedim nasılsa uyur ama nerde, 23.50’de uyumuş. Sonra 4.30’a kadar uyudu. Bu akşam çay vermemeyi deneyeceğim bakalım ne olacak

Papatya çayı ikinci gün, tam bir felaket. Ne durdu ne uyudu Allah'ım o kadar kötüydü ki yataktan çıkınca ağladım halime. Gerçekten çok bunaldık bi uykusuzluk beni benden alıyor
Aynen aynennnn saat başı kalkmak ne ya kipir kipir uyusa bile kipirtisindan uyuyamıyorum uykusuzluktan şaşkına döndüm artık ağlamaya bile halim yok

Kızlar hepimiz aynı durumdayız bence kabullenmek en güzeli. Belki 2 aydır geceleri çok sık kalkıyo benim oğlusumda. Ama ben artık alıştım konusunu bile açmıyorum biri sorduğunda vs. Eninde sonunda ogrenecekler uyumayı. Kafaya taktıkça herşey daha da çekilmez bir hal alıyor bence. Tabiki bu benim fikrim. Bi de ben uykusuzluğa karşı dayanabilen bir yapıdayım ondan da kaynaklı olabilir. Mesela gün içinde uyumayinca ve ben yemek yiyemeyip hiçbir işimi yapamayınca daha sinirli oluyorum. Kafamdaki şeyleri yapmam gerekiyo çünkü. Hep plan program ilerlemeyi seviyorum hayatımda. Ama artık bebisim olduğunu kabul etmem gerekiyo daha geçen gün en yakın arkadaşımla bulustuk. 3.5 yaşında kızı nerdeyse. Hala gece 1-2 kere mutlaka kalkıyo yanımıza geliyo dedi. Onu duyduktan sonra iyice saldım çayıra

Evet canım haklısın ama hem çalışıp hem uykusuz kalmak çok zor . Üstelik yardımcı olan hiç kimse yok . Aksine babaanne dede geldi sözde torun bakmak için ben okuldan gelene kadar bakıp sonra cekiliyorlar odalarına. Ben olmasam doğru dürüst yemek yapan yok . Her şeyi geçtim bi çamaşır bile katlamaktan acizler . O kadar yoruldum ki bende salmak istiyorum ama salsan nereye salacan

7. Ayda et yemeye başlıcakmışız hazırlık yaptim kizlar 1 kg kuzu incik lime lime pişti kilitli poşetlere birer yemeklik ayırdım 17 porsiyon çıktı suyunu çorbalar için ayırdım etleri de makarnalara pilavlara omletlere filan koyarım fikir olsun paylaşayım yoksa her defasında minnacık et haşla zor iş ben hergün yumurta haşlamaya bile zaman bulamiyorum organik tavuk bulabilirsem aynı işlemi bi de ona yapcam

Eklentiler

• 20220926_222832.jpg
    127,5 KB · Görüntüleme: 67
Oh miss. Bizimki köfte tavuk et seviyor yiyor. Kücük bölüp veriyorum. Kıymalı tarhanayıda seviyor. Palamutta yedi sevdi. Abileri kasık mama karisık kahvaltı filan severdi bu yemiyor. Bizler gibi yiyor

Kasık mama hip aptamil hero baby denedim sevmedi. Karışik kahvalti bir cok cesidini denedim sevmedi. Tek tek yiyor cok uzun suruyor yumurta peynir vs. Yulaf unu sevmedi. Meyve corba et kofte sebze puresi yiyoruz. Su kesinlikle icmiyor tokda olsa emiyor sanırım su olarak beni kullanıyor.
Uykuda 7.5 aylik 3 kez uyuyor gündüz
30 dk ile 1 saat arası değisiyor. 9.30 10 gibi yatıyor akşam. sabah 7 8 gibi kalkiyor. Sık sık emiyo gece tabiki en az 5 6 kereekiyor. Sabah uyandiginda 1 saat sonra emip tekrar uyuyor. Sonra 12. Gibi 2. Kez daha uyuyor sonra 5 6 gibi de 3. Günduz uykusunu uyuyor.

Okuyorum yazamiyorum cok bizden haberler boyle. Yerde donerek geziyor yuruteclede geziyor yurutecde 2 ayak ustunde dik duruyo.

Bininci kez uyandı dicem ama uyudu mu bilmiyorum ki. Son 3 gecemiz berbat. Hiç böyle olmazdı neden oldu bilmiyorum, artık neden aramayı da bıraktım. Çok zorlanıyorum, sırtımı bile dayanamıyorum bi yere aşırı ağrıyor zona. Dinlenmeyince geçmiyor, gecmeyince ağrıyor... Allah'ım sabrını ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…