- 28 Mart 2021
- 596
- 590
- 28
Biz de iki uyku canim. Sabah 6 da uyaniyor 8-9 gibi ilk uykuyu uyuyor. Öğlen 12-13 gibi ikinci uykuyu uyuyor. Saat 14 gibi butun uykular bitmis oluyor aksam 7ye 8e kadar uyumadan duruyor uykusu geldigi icin hep agliyor gozlerini kaşıyor huysuzlaniyor ama asla uyumuyor.Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum bizim uyku problemimiz hala devam ediyor yaşadığınız her şeyi yaşıyorum eksiksizartık kızımı böyle kabullendim büyüyünce geçer napalım kafaya taktıkça sinir hastası olcam çünkü
Yalnız şöyle bi durum oluştu kızımın gündüz uykusu ikiye düştü. Üçüncü uykuya çok direniyor uyumak istemiyor bi sabah bi öğle uykusu yetiyor gibisizin gündüz uykularınız kaç hala 3 mü yoksa benim gibi 2ye düşen var mı
Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum bizim uyku problemimiz hala devam ediyor yaşadığınız her şeyi yaşıyorum eksiksizartık kızımı böyle kabullendim büyüyünce geçer napalım kafaya taktıkça sinir hastası olcam çünkü
Yalnız şöyle bi durum oluştu kızımın gündüz uykusu ikiye düştü. Üçüncü uykuya çok direniyor uyumak istemiyor bi sabah bi öğle uykusu yetiyor gibisizin gündüz uykularınız kaç hala 3 mü yoksa benim gibi 2ye düşen var mı
Benim ki bazen tek uyku yapiyor.Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum bizim uyku problemimiz hala devam ediyor yaşadığınız her şeyi yaşıyorum eksiksizartık kızımı böyle kabullendim büyüyünce geçer napalım kafaya taktıkça sinir hastası olcam çünkü
Genelde 2 kafasına eserse 3Kızlar merhaba uzun zamandır yazmıyordum bizim uyku problemimiz hala devam ediyor yaşadığınız her şeyi yaşıyorum eksiksizartık kızımı böyle kabullendim büyüyünce geçer napalım kafaya taktıkça sinir hastası olcam çünkü
Bu gece deneyeceğim, banyo sonrası bir çay kaşığıBi ara 2 saatte bir, bir ara Saat başı kalkıyordu
Gece uykuları İçin ben de papatya çayı alsam mıBu gece deneyeceğim, banyo sonrası bir çay kaşığı
Son durumunuz ne kuzum dün de verdin mi uykusu nasıldı
Denenebilir ama uyku mu getirecek deliksiz mi uyutacak ikisinden de umudum yokGece uykuları İçin ben de papatya çayı alsam mı
Çok bilmemekle birlikte isilik gibi duruyor sankiKızlarcım bu alerji miensesinde kızımın, önce saçlarından isilik vs dedim ama alerji sanki ya
İnşallah bol uyku getirenden olurDenenebilir ama uyku mu getirecek deliksiz mi uyutacak ikisinden de umudum yok
Valla bende emin olamadım geçen sayfalarda sanki ense kızarıklığı konuşulmuş gibi okumuştum, kimdi o arkadaş. Var mıdır bilgisi olanÇok bilmemekle birlikte isilik gibi duruyor sanki
Bu gece de verdim, şu An rüya öğünü yapıyorum. Kendisi uyanmadı henüzBu gece deneyeceğim, banyo sonrası bir çay kaşığı
Son durumunuz ne kuzum dün de verdin mi uykusu nasıldı
Günlerdir her saat başı kalkiyorduk deliksiz 3 saate yakın uyuduBu gece de verdim, şu An rüya öğünü yapıyorum. Kendisi uyanmadı henüz
Vücudunun başka bölgelerinde var mı yoksa sadece boynu mu ?kulak arkası çene altına böyle ise alerji olabilir. Yok sadece böyle ise isiliktir. Bizim alerji buna benzemekle beraber daha kırmızı ve daha sivilcemsi farklı bölgelerde oluyorKızlarcım bu alerji miensesinde kızımın, önce saçlarından isilik vs dedim ama alerji sanki ya
Sadece 1 çay kaşığı mı verdin canımGünlerdir her saat başı kalkiyorduk deliksiz 3 saate yakın uyuduo kadar ihtiyacım varmış ki, allah razı olsun senden canım benim.
Kuzum kıyafetten dedi doktor, besin alerjisi olduğunu düşünmüyorum dedi. Bende hava soğuyunca sweatshirt giydirmiştim o yaptı büyük ihtimalVücudunun başka bölgelerinde var mı yoksa sadece boynu mu ?kulak arkası çene altına böyle ise alerji olabilir. Yok sadece böyle ise isiliktir. Bizim alerji buna benzemekle beraber daha kırmızı ve daha sivilcemsi farklı bölgelerde oluyor
Kuzum duş aldırdım emzirme arasında bir çay kaşığı ılık papatya çayı verdim. Emzirmeye devam etti hemen uyumadı gerçi uykusu cok yoktu ama uyuduğunda deliksiz uyuması ya çaydan ya tesadüfSadece 1 çay kaşığı mı verdin canım
Rica ederim, ne mutluGünlerdir her saat başı kalkiyorduk deliksiz 3 saate yakın uyuduo kadar ihtiyacım varmış ki, allah razı olsun senden canım benim.