Uykuyu doktorumun önerisiyle sabah erken kaldırıp uyku belirtilerini iyi izleyip ilk 2 uykuya düşürüp sonra 3 uykuya çıkararak çözmek üzereyim. Sonrada desteksiz uyku eğitimine başlayacağım inşallah. Boy 64 kilo 6200 baş 42 küçüğüz biz minnağızBoy ve kilolar ne durumda sizlerde
Ayy ilk kabak deneyimimiz çok komik oldu ya. Anlayamadım yedi mi yemedi mi. Sürekli ağzından çıkarıp durdu. Sonra eliyle oynadı falan yalan oldu yaniÖyle oluyor.
Biz de kabak la başladık.
Kabak, bal kabagi, capya biber,
Havuç, patates, Armut, Erik, üzüm,
Denedik.
Çay kasigindan fazla ileriye gidemedim
Bunların hepsini bir öğünde mi yiyo canım? Ayy ben çeyrek kabak haşladım verdim de 1 çay kaşığı yedi yemedi anlayamadım bileNe veriyosun ne kadar veriyosun birbirimize soruyoruz fikir için bizden bi örnek menü gelsinyumurtaya da başladık 1 haftada tam yiyecek şekilde hergün arttır dedi doktoru. Akşamüstü de meyve emziğine muz koyarım bugünlük böyle
Bu çok değil mi canım? Benim toplam porsiyonum tabaktaki balkabağı kadar oluyorNe veriyosun ne kadar veriyosun birbirimize soruyoruz fikir için bizden bi örnek menü gelsinyumurtaya da başladık 1 haftada tam yiyecek şekilde hergün arttır dedi doktoru. Akşamüstü de meyve emziğine muz koyarım bugünlük böyle
D doakolik Yok kizlar ya burda çeyrek avokado, 2 yemek kaşığı balkabağı filan var 1 tatlı kaşığı da labne, çeyreğin yarısı yumurta. Fotoda mi büyük çıktı acabaBu çok değil mi canım? Benim toplam porsiyonum tabaktaki balkabağı kadar oluyor
Allah kolaylık versin inşallah.Günaydın kızlar, bizim atak haftaları yüzünden malum bide zona yüzünden günlerimiz kötü geçiyordu. Annemden döndük prenseslik bitti anlayacağınız, orda da huniliydim gerci amadün tadimlara başladık yoğurt ile. Bugunde aynen devam, su ve yoğurt veriyorum artık. Birde iki gündür gündüzleri kendi odasinda yatiriyordum, dun gece de oraya yatirdim. İlk defa artık ne olursa olsun orda yatircam inşallah, yine uyandik kac kere ama havalarin da serinlemesiyle odasinda klima yok çünkü Bismillah dedik bakalım
Kızlar merhaba cuma günü 7. Ay ilk doz bexero aşısını yaptırcaz oğluma size sorum yaptıran anneler aşı yapılmadan önce mi calpol verdiniz yoksa sonra mı bu aşı biraz beni korkutuyor ateş yüzünden
Iyiki bir doktorumuz var.Ben ateş takibi yaptım. 12. saatinde 1 kez 38 i gördüm o zaman calpol verdim. 2.dozunda hiç ateş olmadı zaten 37.6 lardaydı. Öncesinde calpol vermek gibi bir uygulama rutin tıpta yok. Ancak nadir genetik, metabolik hastalığı vardır ve düşük ateşlerde bile nçbet falan geçiriyordur çocuk o zaman verilir ancak. Yoksa çocuklar erişkinlerden daha dayanıklıdır ateşe.
Çok teşekkür ederim aydınlanmış oldukBen ateş takibi yaptım. 12. saatinde 1 kez 38 i gördüm o zaman calpol verdim. 2.dozunda hiç ateş olmadı zaten 37.6 lardaydı. Öncesinde calpol vermek gibi bir uygulama rutin tıpta yok. Ancak nadir genetik, metabolik hastalığı vardır ve düşük ateşlerde bile nçbet falan geçiriyordur çocuk o zaman verilir ancak. Yoksa çocuklar erişkinlerden daha dayanıklıdır ateşe.
Ben 6. Ay aşıları ile birlikte nimenrix yaptırdım, yapan ebe “ateş, ağrı yapar; calpol ver” dedi. Eve geldik, çok huysuzdu oğlan. Ağrısı olmasın diye 2 kez calpol verdim. Baktım ateşi yoK, devam etmedim.Kızlar merhaba cuma günü 7. Ay ilk doz bexero aşısını yaptırcaz oğluma size sorum yaptıran anneler aşı yapılmadan önce mi calpol verdiniz yoksa sonra mı bu aşı biraz beni korkutuyor ateş yüzünden
Hipokrat‘ın gözü yaşlıBen ateş takibi yaptım. 12. saatinde 1 kez 38 i gördüm o zaman calpol verdim. 2.dozunda hiç ateş olmadı zaten 37.6 lardaydı. Öncesinde calpol vermek gibi bir uygulama rutin tıpta yok. Ancak nadir genetik, metabolik hastalığı vardır ve düşük ateşlerde bile nçbet falan geçiriyordur çocuk o zaman verilir ancak. Yoksa çocuklar erişkinlerden daha dayanıklıdır ateşe.
Teşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız içinBen 6. Ay aşıları ile birlikte nimenrix yaptırdım, yapan ebe “ateş, ağrı yapar; calpol ver” dedi. Eve geldik, çok huysuzdu oğlan. Ağrısı olmasın diye 2 kez calpol verdim. Baktım ateşi yoK, devam etmedim.
Hipokrat‘ın gözü yaşlı
Rica ederimTeşekkür ederim tecrübelerinizi paylaştığınız için
Amiin inşallah,odalarimiz cok yakin, sesi aninda duyuyoruz. Sadece besige sigmiyor ve donemiyor en azindan kendi yataginda done done uyur diye düşündük. Gece biz kendi yatagimizdayiz, bakalim bu gece nasjl olacakAllah kolaylık versin inşallah.
Odasında kalması iyi.
Ama geceleri yalnız bırakma bir yaşına kadar.
yok, çok açıklayıcı anlatmışsın ya hani, Hipokrat görse duygulanır anlamında yazdımYok yahu niye yanlış anlayayımcalpol aynı zamanda ağrı kesici etki de yapıyor. Hemşire onun düşünüp söylemiş olabilir ama çocuklarda maalesef ağrı değerlendirilemiyor ve böyle ağrıların doğal olduğu düşünülüyor. Mesela atak döneminde huysuz oluyor ya bizimkiler, o kadar hızlı büyüyorlar ki ağrıdan huysuz oluyor diyen de var. Ama tüm ilaçların yan etkisi olduğundan ve kesin gerekli diye düşünüp kullanılmasının daha doğru olduğu düşünüldüğünden daha çok ateşe odaklanılıyor.
Biz de atak dönemindeyiz. Sabah 2 kez 30 dakika uyuyoruz sadede. Gece her saat bile uyanabiliyoruz22.5 -26.5 hafta atak dönemini hissederek sonuna kadar geçiren annelergerçekten günü gelince herşey eskiye dönüyor mü? Yoksa bu şekilde devam mı? Umutlanmali mıyım ya