2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Benim de uyku egitiminde direncimi kıran egitimin her hastalik aşı diş vs de komple başa dönecek olmasi. Onu da kendimi de o kadar yorup habire baştan egitim vermek zorunda olmak mantikli gelmedi. Pışpışlayarak uzun ugraslar sonucunda uyutabilmemizin sebebi bence uyuyana kadar çok yoruluyorlar ondan uzun sürüyor gibi. 3. günde biraktim eğitimi ben. Şimdi ayakta sallatsa ona bile razıyım ne rahatmış. Sadece kucakta gezdirirken uyuyor emerken uykuya geçemiyor sallayinca cok agliyor filan. Zor yani. Çok zor...

Kesinlikle hepimiz böyleyiz, hic kendini ben kızıyorum diye suçlama. Çocuk bakmak gercekten zormus hemde sabır işi. Rabbim yardımcımız olsun
Hamileyken ne kadar pembiş hayaller kuruyorduk ne alsak ne etsek ne okusak. Aşırı zor biseymis cocuk bakmak gercekten. Benim sabrımı bitiren hala uyutup gidip yemek bile yiyememek. 1 saat ayakta gezdirip uyutuyorum sonra yanina yatip uzaniyorum benle bir devam ediyor ama ben kalkinca 2 dk icinde kesinlikle uyaniyor. Dokunmadan uzaginda bile yatsam uyuyor ama odadan cikarsam nasil hissediyor bilmiyorum. Kendime ayirabilecegim gunde yarim saatim olsa balkonda otursam bi nefes alsam ya da tv izlesem bisey yapsam boyle olmucam. Aksamlari hep evde ışıklar kapalı tv zaten hep kapalı öyle basinda bekliyoruz o uyaniyor biz uyutuyoruz. Odasinda uyusun biz gelelim salona oturalim hiç omanadi kac kere denedik. Hic enerjim yok ruh gibiyim iki gundur iyice

Anne olmak böyle birsey işte. Cok güzel ama
Artık hayatin bitiyor.
Kim ne derse desin öyle. Özel Hayat diye birsey kalmıyor.
O yüzden bence önce insanın kendisi büyümesi lazım.

Tv ses kapalı altyazili varsa film iyi gunuyse ve uyursa inşallah öyle izlenir ama asla tam saatinde bitmez, 5 saatte de izleyebiliriz ama önemli olan güya sosyallesmek annelik vicdan işi, yatirip yan odada ayağımı uzatsam napiyor diye gidip yanina kivriliyorum. Kendimizden biraz fazla mi veriyoruz anlamadim ki, eşim daha rahat ya. Saatlerce işte, sosyal hayat desen var bilemiyorum

Of hastalık olmasın da varsın uyumasınlar ablamız Anaokuluna gidiyor 2 gündür burnunu çekiyordu
Şimdi ufaklık hırıltılı burnu akıyor
Bakalım nasıl süper bir gece bizi bekliyor

Bizim 6.aydan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmadı eskiden gecede 2 kez uyanırdı ek gidaya gecince azalır diye düşünüyordum ama tam tersi oldu . Hele bir de diş girdi araya tam bir felaket oldu . 20 günde bir diş çıkar mı ya şimdi ikincisi geliyor o da 20 gün sürerse artık benim ruh halim ne olur bilmiyorum . Bir yandan okulda başladı aslında iyi oluyor kafam dağılıyor ama uykusuzluk çok kötü vuruyor

Evet kendimizden çok veriyoruz ama bu günler geri gelmeyecek o yüzden çok sevmekten, çok vermekten pişman değilim hiç. Annem de mesela her seferinde çok yüz veriyosun patronun sen olduğunu bilmesi lazım diyor. Ama ben buyum ben böyle bi anne olucam ve o daha bebek. Evet benimki de hiç uyumuyo gündüzleri özellikle çok az uyuyo. Geceleri çok kalkıyo ama napalım yani öyle değil mi? Ağlayınca evet hemen koşup kucagıma alıyorum çünkü o benim canım. Annesinin onu çok sevdiğini hep bilsin. Ben annemden hep korkardım küçükken çünkü çok baskındı ben öyle olmak istemiyorum.

Kızlar tadım olarak yumurta sarısı veriyorum oğluma ama bir türlü yemek istemiyor. Nasıl yedirebilirim sizce. Doktorum 1 tam yunurta sarısını yiyor olması gerekiyor bir sonraki kontrolümüzde dedi

Kızlar tadım olarak yumurta sarısı veriyorum oğluma ama bir türlü yemek istemiyor. Nasıl yedirebilirim sizce. Doktorum 1 tam yunurta sarısını yiyor olması gerekiyor bir sonraki kontrolümüzde dedi
Labneyle dene canım ya da alışana kadar sevdiği başka birşeyin içine karıştır birkaç gün bakalım

Labneyle dene canım ya da alışana kadar sevdiği başka birşeyin içine karıştır birkaç gün bakalım
Biz yemek yerken çok istekli görünüyor sofraya atılıyor. Ama ben kaşıkla verince gönülsüz yiyor. Üzülüyorum ek gıda başlangıçları ne zormuş ya. Başaramayacakmışım gibi hissediyorum. Ne vereceğimi bilmiyorum. Mesela haftaya 6 ayı doldurcaz yoğurt çorbası falan versem olur mu öğlenleri ya da akşam üzeri falan

Yoğurda alerjisi yoksa verebilirsin

Labne az tereyağ yada zeytinyağ
Biraz anne sütü
Az pekmez olabilir
Ben bugun avocado aldım onu de ezip karıştıracağım yarın kahvaltıya inşallah
Macun kıvamında başlayabilirsin sevdirmek için
Benim ilk çocuğum da baya öğürüyordu yumurta verince
Hala da sevmez mesela

Biz daha dün gece döndük tatilden. Bugün oğluşuma kabak havuç vs alıp başlıcam ek gıdaya inşallah. Ay herkes başladı kendimi çok geç kalmış hissediyorum

Yumurta sarısının içine mi labne zeytinyağı falan ekleyeyim canım.
Sen avokado ile yumurtayı mı karıştırıp vereceksin

Yumurta sarısının içine mi labne zeytinyağı falan ekleyeyim canım.
Sen avokado ile yumurtayı mı karıştırıp vereceksin
Evet bugun denedim çok sevdi
Yumurta sarısı labne zeytinyağ ve avokado karıştırdım bayıldı
Azcık sütünle kıvam verip açabilirsin kıvamını ilk yemede
Avocado tadı olmadığı İçin ya kahvaltıda yumurtayla yada öğlen elma muz ve meyveyle karıştırınca güzel oluyor

Bende kabakla başlıcam bugün. Anne olmak ne değişik ya çocuğuma kabak yedircem diye heyecanlanıyorum
Öyle oluyor.
Biz de kabak la başladık.
Kabak, bal kabagi, capya biber,
Havuç, patates, Armut, Erik, üzüm,
Denedik.
Çay kasigindan fazla ileriye gidemedim

Benimki daha destekliyi bırak desteksiz oturamıyor. Emeklemeye emek veriyor ama yapamayıca bağırıp totosunu dikiyor. Babıldamıyor kitap mı anormal bebek mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…