2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Boy ve kilolar ne durumda sizlerde
11,2 kg 75 cm
Uyumasi sorun degil de cok uyaniyor o sıkıntı

Günde 1 öğün veriyorum benim ki de tombikto olmasina rağmen doktor günde 1 öğün ver ortalama 1 çay bardağı ama daha az ya da daha fazla yemek isterse kısıtlama dedi. Bazen yarim çay bardaği yiyor ama yoğurt varsa işin içinde ağlıyor devam istiyor 1 çay bardağından biraz daha fazla yiyor. Ağlatma inat etme yeme konusunda az vereyim çok vereyim yapma kendi karar versin dedi hic katı davranmıyor. Saglik sorunu olusturmayacak konularsa onun mutlu bebek olmasını birinci sıraya koyuyor bu da beni rahatlatiyor deniyoz bakalim

Bak şimdi uyudu açıp biseyler izlemek istiyorum aslinda ama hiç hevesim yok çünkü yarim saatte bir kalkcak bizi de bu bitirdi

Kuzum peki normalde de bu kadar uzun deliksiz uyur mu?

Kuzum peki normalde de bu kadar uzun deliksiz uyur mu?
Ay yok nerdeeeeee?.. bak bu akşam üstü uyku saati kaçmış Ve öğlenden sonra toplamda 1 saat uyumuş. Uyutmaya çalıştık uyumadı. En son arabada uyudu. Eve geldik yatırdık, yarım saat geçmedi kalktı. Tam 1 saattir yine uğraştık uyusun diye. en son ayağımda sadece 30 saniye filan salladım, hemen yatağına yatırdım gözleri açıkken. Şimdi öyle uyudu. Çocuk da haklı. 6 aydır ya memede ya sallanarak ya emzikle uyuyor. Şimdi birden hepsini kesince yoksunluk sendromu gösteriyor resmen yavrucak. O yüzden yavaş yavaş yapmaya çalışıyorum.

En dogrusunu yapıyorsun vallahi tabiki ona da yazık bi yerde bocaliyor aliskanliklari gidiyor. Bensadece memede uyuttum hep,ayakta kucakta sallama yapmadim, eşim uyutursa da emzikle uyuytu. Zaten derin dalınca emzigi cikartiyor. Şu atak haftalari bi geçsin bide 6. Ay aşılarını bi olsun, havalar serinler baslicam bende uykuya dalmayi öğrenmesi lazım. Darısı başıma

İnşallah Sallamayarak en doğrusunu yapmışsın. Bize annem öğretti, aman sallayın uyusun dedi. Açıkçası işimize geldi ama artık dışarıda uyumuyor Ve eşimin de benim de menisküslerimiz yırtıK. Her uykuda sallamaktan helak olduk. Artık kolay kolay da uyumuyor, bakınmak istiyor, uykuya direniyor. Belki böyle uyumayı öğrenir Ama dediğim gibi çok büyük sabır işi. Ben dün geceden beri huniyi takıp çıkartıyorum. Bilmiyorum devam edebilir miyim…

Kızlar verdiğiniz bebe bisküvisi ve labnenin markaları neler acaba?

Benim kizçe 49cm 3135 doğdu 2870e dusmustu dogum sonrasi
6ay 67cm 7.5kg geldi. 3-6 ay arası gece emzirerek destekledim emmek istemedi Sadece anne sütü alıyor. Ek gıdaya yeni geçtim pek başarılı olamadık kaşıkla savaş halindeyiz muzu bile sevmedi

Kızlar verdiğiniz bebe bisküvisi ve labnenin markaları neler acaba?
Ben penelopegurme diye bir siteden alışveriş yaptım ek gıda için. Tarhana, bebe bisküvisi, çorba, puding, muhallebi, ekmek harcı filan var 8 paket. 200 TL tuttu. Tek başına muhallebi, tarhana ve bisküvi denedim sevmedi. Diğerlerini denemedim daha. hiçbirinde şeker tuz yok. Tadınca hakkaten yenecek gibi değil neyse, sonra haşlama sebzelerin için bisküvi kattım 1-2 tane. Öyle yedi. Anne sütü, zeytinyağ, yumurta sarısı, labne filan da ekledim içine. labne de Pınar aldım. Kaşık kaşık yiyor, çok sevdi

Evet uyku eğitimim fos çıktı arkadaşlar bu sabah 6.30’da kalktı yavrum. 3 gündür kaka yapmıyordu. ıkına ıkına kaka yaptırdık. Emzirdim filan. saat 7 buçuktan beri piş piş yapıyorum, asla uyumadı. Kaldır kondur da yaptım işe yaramadı. Zaten artık sallanmak istemiyor, ayağa koyduğum gibi kaldırıyor kendini eşek sıpası. En son çare emzirdim uzunca, orada mayıştı ama tam uyumadı. Hemen kucaklayıp yatağına yatırdım, öyle uyudu. Bilmiyorum doğru mu yapıyorum yanlış mı ama çok zor. Bazen istemeden azarlıyorum çocuğu uyu be oğlum artık diye, çok üzülüyorum sonra kendime kızıyorum. böyle salak bir kısırdöngüye girdim.

Alahim sabır versin inşallah hemen alışkanlık kazanir kuzum

Kesinlikle hepimiz böyleyiz, hic kendini ben kızıyorum diye suçlama. Çocuk bakmak gercekten zormus hemde sabır işi. Rabbim yardımcımız olsun

Penelopegurme sayfasına bakayım bende hemen canım. Teşekkür ederim bişgi verdiğin için

Alahim sabır versin inşallah hemen alışkanlık kazanir kuzum
Yok kazanmayacak gibi az evvel yine uyudu ama memede. 20 dk sonra uyandı, yine memede daldı geri. Isırıyor, çıldırıyor, yatağa koyuyorum kıyamet kopuyor. Anlamıyorum diş mi çıkartıyor yine. O hallerde çünkü. gezdiriyorum, yediriyorum, emziriyorum, hiçbiri fayda etmiyor.

Kesinlikle hepimiz böyleyiz, hic kendini ben kızıyorum diye suçlama. Çocuk bakmak gercekten zormus hemde sabır işi. Rabbim yardımcımız olsun
Çok çok çok zor. Uykusuzluk zor olan aslında. Gece bu kadar kalkmasa, bizler de o rem uykusunu alabilsek bu kadar sabırsız olmayacağız bence. Öyle bakıyorum çocuk uyusun da hemen kafamı yastığa koyayım diye. Sosyal hayatım 0. Sadece işe gidip geliyorum. O da zaten adı üstüne iş.
Penelopegurme sayfasına bakayım bende hemen canım. Teşekkür ederim bişgi verdiğin için
Rica ederim

En azından iş için bile olsa evden çıkıyorsun, otobuse binmek ise gitmek bile sosyallik bana göre. Hiç kötü düşünme.
Uykusuzluk adamı bitiriyor zaten, şöyle deliksiz bi 4/5 saat uyusam geceleri pamuk gibi olacağım. Gün içinde isterse uyumasin ama gece uykusuna cok ihtiyacim oluyor.
Aşı biter diş başlar o biter atak başlar hep birşeyler çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…