2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Oğlan sabahtan beri safi bağırıyor, bütün apartman inledi onun çığlıklarıyla Tetagil verdim, calpol verdim, gezdirdim, karnını kaç defa doyurdum hatırlamıyorum, gündüz uykuları 20 dk ya sürdü ya sürmedi. mahvoldum bugün. Ben onun bağırdığı gibi 1 dk bağırsam ses tellerim kopar.

Bel sirt agrisi yapiyor epidural bi de ayaklar daha da bi şişiyor dogumdan hemen sonra ödemden. Benim dizlerime kadar davul gibi şişmişti ayaklarim gecti ama dizlerimdeki odem gecmedi benim pertimi çıkardi. Benim bu 3. Epidural alışımdı öncekilerde bu kadar bisey olmamisti ama bu pert etti

Geçen hafta götürdüm ben 2 dk sürmedi bi ışık tuttu sağa sola yukarı aşağı takip ettirdi bi de mercekli bi şeyle iyice içine baktı göz sinirleri iyi dedi 11-12 gibi yine getirirsin dedi. Aşırı kısa sürdü ama gitmemize çıkmamız bir oldu
Bir söz var anın heyecanını geleceğin endişelerine kurban etme diye :) Maddi kaygınız olmayacaksa bebeğinle doya doya vakit geçir derim naçizane. İleride istediğim gibi bir iş bulamazsam gibi endişelerden arındır kendini o o zamanın konusu olsun. Hatırladığım kadarıyla zor süreçlerden geçmiştin hamilelik öncesi bak şimdi kollarında yavrucun bir daha gelmeyecek zamanların tadını çıkar imkan varken
Bade de kilolu bir bebek değil çünkü çok hareketli doktor bu kadar harekete çok normal dedi. Kendi persentilinin dışına çıkmadığı müddetçe sorun yok. Ya da aniden kilo alımı durmadığı müddetçe. Az da olsa alıyolar kafi onlara
Çok meraklılar etrafı seyretmek istiyolar sürekli Bade de uykuya daldığı an alıyorum memeye ancak o zaman verimli emiyor uyanık ve aktifken çok zor
Bizim gece 12-4 arası aralıksız uyuyor gibi onun dışında nerdeyse saat başı kalkıyor bazen çok gazı oluyor çıkarana kadar uykusu açılıyor bazen de çile tutuyorum ama yine uykusu açılıyor maalesef.
Nerdeyse birebir aynı kabaca 12-4 arası blok uyuyo sonrasında çok sık kalkıyor Bade de

Epeydir giremiyorum çok birikmiş yine sayfalar sonları okuyabildim :) Ek gıdaya geçmeyen pek kimse kalmadı sanırım. Biz de 21 Eylül'de tam 181 günlükken başlayacağız çok heyecanlıyım şimdiden

ek gıdaya başlamayanlar kervanındayız hala heralde 6 ay 1 hafta ve üstü olup başlamayan kalmamıştır

diyet zıkkımıyla cnaım çok sıkkın pek uğrayamıyorum buralara herkes iyi mi

bizim oğlanın anüs içi de ciğer gibi olmuş öyle böyle kızarık değil son gittiğim doktor gösterdi kolit mi neymiş öyle tanı koydu

kanlar devam ama azaldı gibi ek gıdaya ne zaman başlayacağız çok meçhul çocuğum yazık ilaçları ek gıda sanıyo ahahha

Nasıl ya başlamadınız mı siz hala? Düzeltilmiş tarihi de geçti. Alerjik olunca geç mi başlanıyomuş?

Canım dıs belırtılerınde ıkı tanesı harıc hepsı var asm ye goturdum hemsıre de dr da baktı ıkısı de aynı kanıda dıs etınden diş çıkarıyor diyo gunduz cokk uzun aradan sonra 2 saati geckın uyudu hatta belkı ılk defa bole uyudu bakalım bu gece de uyumazsak calpol verecem tam ölcek olmasa da her gun vermem tabiki de

Epeydir giremiyorum çok birikmiş yine sayfalar sonları okuyabildim :) Ek gıdaya geçmeyen pek kimse kalmadı sanırım. Biz de 21 Eylül'de tam 181 günlükken başlayacağız çok heyecanlıyım şimdiden
Yakisiklim hoşgeldin. Bitmez biz de sayfalar.

kakada kan bitmediği sürece yokmuşş
bu sefer benim yediğimden mi urazın yediğinden mi ne nasıl dokunacak karışırmış bağırsakları rahatlayacakmış önce falanfilan
Ne çektin be anacim

Akşam 20’de yatan oğlum önce 21’de sonra düzenli olarak 23-1-3-5 olarak kalktı. Her seferinde de maşallah 15-20 dK emdi. Gebermiş durumdayım uykusuzluktan.

Akşam 20’de yatan oğlum önce 21’de sonra düzenli olarak 23-1-3-5 olarak kalktı. Her seferinde de maşallah 15-20 dK emdi. Gebermiş durumdayım uykusuzluktan.
35 dkda bir kalktı ağlaya ağlaya otuz beeş inanılmaz ya her gece daha kötü oluyo yarın darısı 20 dakikaya hiç uyumadım sonuç olarak dhdjs

Doğduğundan beri dün ilk defa bu kadar güzel uyuduuu 20.30 da uyudu 23.30 ve 3.30da beslenmek icin kalkti baska da hic uyanmadi sabah 7 de az once uyanışı yaptı. Bişeyi mi var diye gece başında bekledim bi yarım saat, e alışık değiliz nasıl oldu da böyle oldu diyorum farklılıkları düşünüyorum tek fark dun 2 kez ek gida verdim ilkinde az yedi gibi diye ondan mi acaba
10.30 gibi 2 yk tatli patates püresi
15.00 gibi çeyrekten biraz fazla elmayla 2 yk yoğurt karışımı
20.00 gibi biberon mamasinın içine mama ölçeğiyle 1 ölçek kaşık maması

Kaşık mamasını biberona ilk kez koydum bikac gun once de tadımlık yemişti ilk defa. Bu işin sırrı ne acaba yaa gunduz kabak yiyorsa bağırsakları cok calisiyor uyuyamiyor sabah ustuste 2 kez kaka yapıyor kabağa ara vericem. Şu uyku düzeni şu şekilde otursa hepimiz çiçek olucazzz çiçek

Bizde de benzer oldu 19:30 da uyudu 23:30 gibi kıpırdadı uyanmadan aldım memeye sabah 4 gibi tekrar kıpırdandı yine uyanmadan aldım. 06:50 de uyandı 8:15 de birlikte uyuduk 10'a kadar Uyanmadan memeye alınca uykuları açılmıyo daha uzun uyuyolar.

İshal olmuş yavrum ya sarı sulu kaka yapıyor fışkırtarak

Kiyamaaam gecmis olsun ona ragmen uyumuş yazik artik diş atak filan disinda boyle uyusalar ne guzel olur dinlendiğimi anladim enerjik ve mutluyum hic halim olmuyordu normalde. Bugun yine az az 2 ögün deneyeceğim faydasi olur umarim

Kızlar bugün 4 defa fışkırtarak kaka yaptı sarı ve sulu. D vitamini ocean dan newvit e geçtim o yapabilir mi acaba? Şimdi üstünü okudum 4-10 yaş için diyor Doktoru bugün takip edelim devam ederse yarın getirirsin dedi. Ateşi yok enerjisi iyi uykusu da iyi ama neden oldu anlamadım

Eklentiler

• IMG_20220906_133417.jpg
    59,7 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20220906_133355.jpg
    53,3 KB · Görüntüleme: 30
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…