Aynen 38 42 derece arası ilitmak yeterli. Ben benmari usulü istiyorum hattaKızlar pastorize gunluk sutle yogurt yaparken kaynatmamak lazimmis zaten pastorize edilirken icindeki tum zararlı bakteriler öldürüğü için kaynatinca vitaminleri gidiyormuş. Ben kaynataraj yapiyordum ama doğru artik sadece ılıtıyorum
Kuzum bir poşet yeterli mi yoksa ayni andan birden cok mu vermeli?Tetagilgünde 6 defaya kadar kullanılabiliyor. Ben o kadar sık vermedim ama sanki verdikten sonra rahatlıyor. Mesela normalde aaaaaaaaa diye çığlık atıyorsa tetagil sonrası bir müddet o çığlığı atmıyor. bir de diş kaşıyıcı var şeffaf, parmağa geçirilen, fırçalı. Onunla sürekli dişlerini kaşı. Ben ilk 2 dişini onunla patlatmıştım. Şimdi köpek dişleri geliyor, onlara da aynı şekilde fırça yapıyorum.
Kuzum ayni makine bendeki, daha denemedim hic yapmayı. Hangi süt hangi maya nasıl yaptın yazar mısın sana zahmet. Yazdıysan da kaçırdım k bakma diş yüzünden hic kafam yerinde değil, şimdiden teşekkürlerKızlar yoğurtçu geldi tam tutmuş bu sefer geçen sefer ssiviydi derece ile baktım 42 buçuk mayaladim
Bir annenin ilk yoğurt yedirme heyecanı yoğurdun iyi tutması mutluluğu
Siteden bir yerlere ayrılmayın sık sık uğrayın eskiden daha aktifti
Kuzu sütü tencerede kaynattim soğuyunca biraz elime manuel derece aldım içine sokup sokup baktım 42 buçuk derece görünce hemen kavanozlara döktümKuzum bir poşet yeterli mi yoksa ayni andan birden cok mu vermeli?
Nöbetçi eczane arıyoruz gidip alacak eşim birazdan. Valla günlerdir öldük
Kuzum ayni makine bendeki, daha denemedim hic yapmayı. Hangi süt hangi maya nasıl yaptın yazar mısın sana zahmet. Yazdıysan da kaçırdım k bakma diş yüzünden hic kafam yerinde değil, şimdiden teşekkürler
Peki süt?Kuzu sütü tencerede kaynattim soğuyunca biraz elime manuel derece aldım içine sokup sokup baktım 42 buçuk derece görünce hemen kavanozlara döktüm
activa yoğurt mayasına biraz süt ekledim cirptim tahta bir kaşık aldım eşit miktarda hepsine dağıttım mayayı
kavanozlara kapak konmuyor mayalarken kapağı kapadım 12 saate ayarladım sabah 5 de sinyal sesi vermiş bitti yani 6 da ben kapaklarını kapattım dolaba koydum
Soracagin başka birşey olursa sor kızda yedi bugün sevdi şükür
Doktor probiyotik yoğurt çok faydalı onunla mayala deyince market market gezdim
Daha önce eve de birkez mayaladim büyük kutusunda çok güzel hazir yemiyorum artık
1 poşet canım. ağzına Dök Laps diye, zaten çocuk emer gibi hareket ediyor erirken. ardından hemen diş fırçası ile fırçalıyorum.Kuzum bir poşet yeterli mi yoksa ayni andan birden cok mu vermeli?
Nöbetçi eczane arıyoruz gidip alacak eşim birazdan. Valla günlerdir öldük
Normal yiyeceğin türden activa sadePeki süt?
Bu activia maya olarak mi geçiyor yoksa normal açıp yiyebileceğin türden mi? Meyveli falan var ya hatta öyle mi ayrı birşey mi bu
İdeal ısıya getirmen lazjmBen yogurt makinesinde yaparken hic ısıtmıyorum ki süt ü zaten makinenin amacı ne ben mi yanlış yapıyorum
Hiç ısıtmadan mayalanması nasıl iyi tutuyor mu yoğurt ve de öyle yapayım olursaBen yogurt makinesinde yaparken hic ısıtmıyorum ki süt ü zaten makinenin amacı ne ben mi yanlış yapıyorummi
Canım kılavuza baktım ısıtmak lazım yazıyorBen yogurt makinesinde yaparken hic ısıtmıyorum ki süt ü zaten makinenin amacı ne ben mi yanlış yapıyorummi
Yaa doktora yazdim da ben önermiyorum dedi, eşim de bekleyelim biraz daha diyince almadik arada kaldim resmen. Diş kaşıyıcı aldim jel dolaba koyulandan diş fırçası aldım dediğinden. Bakalım calpol vermeden bu gece nasil geçecek1 poşet canım. ağzına Dök Laps diye, zaten çocuk emer gibi hareket ediyor erirken. ardından hemen diş fırçası ile fırçalıyorum.
Kuzum peki bitince yeniden m mayalamak için maya mi kullaniyorsun bir onceki yogurttan mi koyuyorsunNormal yiyeceğin türden activa sade
Süt günlük süt cam şişede içimin var Sütaş var hangisini alirsan
Activa 4 li aldım o yüzden bir dahakine yeni bir paket maya kullanırım kıza yaptığım içinKuzum peki bitince yeniden m mayalamak için maya mi kullaniyorsun bir onceki yogurttan mi koyuyorsun
Canım bizim bebiste te bazen oluyor.
Gayet tutuyo vala bi de onu ideal ısıya getiremem yaniHiç ısıtmadan mayalanması nasıl iyi tutuyor mu yoğurt ve de öyle yapayım olursa