2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
D doakolik deterjanı ayrı bu cif olanı birde baby me alıyorum e bebekten o bitti bu marketten almıştım
Yoğurt mayaladim bugün mayası da doktor istedi activa
Sütü günlük süt aldım isittim dereceyle baktım ben 42 buçuk hemen mayaladim

Eklentiler

• IMG_20220903_211617.jpg
    73,9 KB · Görüntüleme: 48
  • IMG_20220903_211442.jpg
    79,3 KB · Görüntüleme: 43
  • IMG_20220903_211429.jpg
    86,9 KB · Görüntüleme: 51
Bizim burda günlük süt satılmıyor ya. Gelmiyormus. Ben de mecburen uht sütten yapıyorum.

Biz de aynı şekil gece her iki saate bir uyanıyoruz.
Gece uykusu 19 30 gibi başlıyoruz sabah 6 ya kadar iki saat bir memedeyiz.
Biz de gece uykusu 19:30-20 gibi başlıyoruz ama gece 11 e kadar devamlı tekrar uyutmaya çalışmakla geçtiği için bence gece uykumuz 23:00
Geceler de haram oldu diş midir nedir anasını satayım belim ağrıyor emzirmekten ayakta sallamaktan

Bende maya olarak Activia kullanıyorum. Günlük sütü bi taşım kaynatiyorum sonra 20 25 dakika içinde ılıyor. Mayalayip fırına koyuyorum. Fırını fanli 75 derecede 5 dakika çalıştırıp kapatiyorum 6 saat fırında bekliyor sonra dolaba alıyorum. Çok iyi oluyor

O ne demek ya migros falan büyük market yok mu kuzum oralarda vardır
Varmış şimdi baktım, yarın incelicem

Ay bizimki de 2dk yatağa bıraktım, çıldırdı.

Ebebek marka kullanıyorum ben 5 aydır. çok memnunum Ama 6. Aydan itibaren normal deterjan kullanabiliyoruz diye biliyorum. o yüzden çok kasmicam ek gıdaya başlayınca. ebebek marka biberon yıkama sabunumdan 2 şişe almıştım, onlar bitsin -ki 5 aydır 1 şişesi bitmedi ama ek gıdada tabak çanak daha çok yıkanacak daha kısa sürede biter- normal deterjana geçicem.

Varmış şimdi baktım, yarın incelicem

Ay bizimki de 2dk yatağa bıraktım, çıldırdı.
Ben 20 Eylül aşıları sonrası pışpışlayarak emzirerek uyutma tekniğini deneyeceğim
Bu ne canına yandığım
Uyutma teknikleri deneyen sonuç alan
Denemek isteyen ama denemeyen
Denemek isterken vazgeçen
Aman denesem nolur denemesem nolur diyen herkesin tecrübelerine açığım

Aynen yiyiyorsa çıkarmayayım
Balkona çıkıp oturmuşluğum var sustu diye
Aynen aynen bu ara bide bağırıyor bağırıyor sinirleniyor. Ben daha akşamları bebek uyudu hafi tv bakalım ev işi göreyim çay içeyim dediğimi hatırlamıyorum. Zira uyumuyor. O uyuyana kadar da benim uykum geliyor

Ben memede uyutuyorum. Su an ütü yapıyorum

Canım ben 40 gunluk bıle ollmadan ayagıma aldım sallamaya zira aglamakla zaman gecırıyor asla uyumuyordu yaz sıcakları ıyıce bastırınca ana kucagı da artık kucuk gelmeye baslayınca besıkte sallamaya devamama uyusa da kısa bı sure aonra uyanıyordu salla die ben de gecen gun ınstagramdan takıp ettıgım birinden egıtım için yazdım suanlık sallanmayı cok ıstedıgı ıcın cok aglamasın dıe ön hazırlık 3 dk salla 1 dk dur yontemı zaten bır dk duruyorsa 1.5 2 bebegıne baglı her gun bı dk artırdım cok aglarsa emzırıyorum ya da gazı var mı dıe kontroll ediyorum bı daha besık bugun 3. Yada 4. Gunum sankı bıraz sallamadan durma durumları uzadı ama sabır ıstıo tabykı pazartesı bebegın durumuna gore gunduz uykularını artırmayı konusacagız 3 gun wp destegı ıle yola devam edeceğiz bakalım nasıl olacak bılmem

15-20 gün öncesine kadar hayatım çok kolaymış uyuyordu emzirip yatağına atıyordum
Gece de 1 yada 2 kere emzirip koyuyordum yatağına
Şimdi gece 300-500 kere uyanıyor

Hayırlısı olsun inşallah güzel sonuç alırsın
Benimki de sallanıyor ama 2-3 yaşına gelmiş hala ayakta sallanan bebeler gördüm korkuyorum açıkçası
Bıraktırmaya çalışacağım yavaş yavaş azaltarak inşallah amin çok

En yakın arkadaşımın kızı öyle. 3 yaşında uykusu geldiğinde anne salla diyo direk kendisi uyuyamıyo. Bende böyle olmicam diyodum hep. Ayakta hic sallamadım ama bazen uykuya çok direnince ana kucağında falan salladığım oldu bazen gündüz uykularında hala istiyo bunu. Eger hic halim yoksa uyutmak icin yapıyorum vala yalan yok. Çünkü tüm gün uyumamış oluyo ben yüzümü yıkıyamıyorum bazen yeter ki uyusun da nasıl uyuduğu önemli değil moduna giriyorum allah affetsin

Piş pişle pat patla uyumuyo bizimki. Belki de benim ona dayanacak kadar direncim olmuyo. Hemen herşey olsun istiyorum beklemeye tahammülüm yok o yüzden de bu uyku eğitimleri pek bana göre değil. Bende takip ediyorum ama memede uyumaları bile destek olarak görüyorlar. Ama çocuğu en rahat öyle uyutabiliyorum napiyim yani uyutmiyim mi bilmiyorum ya

Ben de sabırsız olabiliyorum ama zamanla alışırız belki kimbilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…