2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ya kızlar benim beneğim sabah erkenfe kalksa geçte kalksa gündüz uyusada uyumasada 11-12 yi bulmadan asla uyumuyor gece. Napmam lazım büyümedi boyu filan bence bu yüzden. 3 aylıktan beri böyle

Ya kızlar benim beneğim sabah erkenfe kalksa geçte kalksa gündüz uyusada uyumasada 11-12 yi bulmadan asla uyumuyor gece. Napmam lazım büyümedi boyu filan bence bu yüzden. 3 aylıktan beri böyle
Yavaş yavaş geriye çekmeye calis. Asel de öyleydi 11den önce uyumuyordu. Yatak odasına her gün 30dk erken girmeye başladık. Bir de gündüzleri çok yoruyorum. Hava serinleyince dışarı çıkın, ırmak kenarında yürüyün 30dk falam

Tetagil günde 6 defaya kadar kullanılabiliyor. Ben o kadar sık vermedim ama sanki verdikten sonra rahatlıyor. Mesela normalde aaaaaaaaa diye çığlık atıyorsa tetagil sonrası bir müddet o çığlığı atmıyor. bir de diş kaşıyıcı var şeffaf, parmağa geçirilen, fırçalı. Onunla sürekli dişlerini kaşı. Ben ilk 2 dişini onunla patlatmıştım. Şimdi köpek dişleri geliyor, onlara da aynı şekilde fırça yapıyorum.

Kızlar geri baby nin kavoboz mamaları indirimde çağrı markette İstanbul için diyorum
4+yazandan iki tane aldım binalardan alip koyan var mı

Birde merak ettiğim günde kaç kere ek gıda veriyorsunuz ve miktarı ne kadar oluyor bizim kiza versem elmayı bir küçük kavanoz yer kabak hariç hepsini yer
Kabagida havuçla irmikle karıştırıp nasıl yapsam versem bilenler bir yazsın bana lutfen

Ben günde 1 kere veriyorum hala. Çünkü tadimdayiz daha. Muz ve yoğurt yedik bugün. Muzu çok sevdi. Yoğurdu bardaktan iciyoruz :)
Arkasından da su veriyorum. Ben kavanoz mama almayı düşünmüyorum şahsen.

Mide kapasiteleri bir çay bardağı kadar . O yüzden ben çay bardağına göre hazırlayıp veriyorum

Kabak tatlı patates haslayip blendırdan gecirip az zeytin yagı güzel oluyor. Capya biber sarimsakda arada ekliyorum. Günde 1 öğünde verdiğim oldu 3 öğünde hic vermedigimde bu ara hasta zaten 7. Ayda duzene giricez abileri bi okula yollayalim herseyimiz düzensiz.

Kavanoz mama disari icin iyi. Ama yusra meyveleri sevmedi.

Yoğurdu ne zaman yedirsem ciddi birsekilde kusuyor verniyorum artik.

Kızlar bende aklıma gelmişken size bişey sormak istiyorum. Bebeğinizin tabağını bardağını ne bileyim kaşığını hangi deterjanla yıkıyosunuz? Biz şimdilik sadece alıştırma bardağını kullanıyoruz ara ara. Kaynatıyorum kullanmadan ama sünger ve deterjanla nasıl yıkıyosunuz? Hangi marka deterjan kullaniyosunuz?

Öylede deneyeceğim inşallah. Bebek arabasında yatmıyorki tek yorulan ben oluyorum Birde adıyla seslenince hala bakmıyor normal mi bu hatta seslenince bakmıyor.

Öylede deneyeceğim inşallah. Bebek arabasında yatmıyorki tek yorulan ben oluyorum Birde adıyla seslenince hala bakmıyor normal mi bu hatta seslenince bakmıyor.
Kiz normal. Adını bilmiyor daha. 6.aydan sonra öğreniyor. Hastanede kağıt vermediler mi sana?

Dur atayım ben sana kuşum.

Ben saat 19 dan sonra yatak odasından cikartmiyorum.
Karanlık oluyor.
Konuşmuyorum. Sadece pışpışliyorum.

Canım 6 aylıktan itibaren bulaşık makinesi ne de qrabilirsiniz.
İçiniz rahat etmiyorsa kullanmadan kaynar su döküp içine bekleyebilirsiniz.

Canım 6 aylıktan itibaren bulaşık makinesi ne de qrabilirsiniz.
İçiniz rahat etmiyorsa kullanmadan kaynar su döküp içine bekleyebilirsiniz.
Oioiler makinede yikanmiuormus ya

Kizlar benim bebeğim elinde bir şey tutup kendisi yemeği daha çok seviyor.
Bugün pideyi zor elinden aldım.
Çığlık atınca babasi geri verdi.

Kizlar benim bebeğim elinde bir şey tutup kendisi yemeği daha çok seviyor.
Bugün pideyi zor elinden aldım.
Çığlık atınca babasi geri verdi.
Ay ne güzel ya.masallah. bizimki de tutuyor ama ağzına götürmüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…