Yavaş yavaş geriye çekmeye calis. Asel de öyleydi 11den önce uyumuyordu. Yatak odasına her gün 30dk erken girmeye başladık. Bir de gündüzleri çok yoruyorum. Hava serinleyince dışarı çıkın, ırmak kenarında yürüyün 30dk falamYa kızlar benim beneğim sabah erkenfe kalksa geçte kalksa gündüz uyusada uyumasada 11-12 yi bulmadan asla uyumuyor gece. Napmam lazımbüyümedi boyu filan bence bu yüzden. 3 aylıktan beri böyle
Bu ara biz gercekten çok zorluyor beni. Ya sarilik tabiki gibi sürekli iki saatte bir saatte bir ayni seyleri yaşıyoruz. Eller ağızda agrisi var ikidir calpol veriyorum diş geliyor sanırım ağrısı dinsin inlemesi kesilsin diye yok, yat uyu iste yavrum ne güzel. Yok. Anamiz agliyor ya
TetagilKızlar bu bir kaç gündür diş ağrısı yaşadığını düşünüyorum kızın, calpol verdim hatta iki gece rahatladi sesi kesildi dinlendi biraz sonra devam. Ne yapmam lazim surekli calpol veremem ya, ne zaman patlar patlayinca duracak mi sizlanmasi? Bir agrisi var ve ben anlamiyorum diye cok icleniyorum
Ben günde 1 kere veriyorum hala. Çünkü tadimdayiz daha. Muz ve yoğurt yedik bugün. Muzu çok sevdi. Yoğurdu bardaktan iciyoruz :)Birde merak ettiğim günde kaç kere ek gıda veriyorsunuz ve miktarı ne kadar oluyor bizim kiza versem elmayı bir küçük kavanoz yer kabak hariç hepsini yer
Kabagida havuçla irmikle karıştırıp nasıl yapsam versem bilenler bir yazsın bana lutfen
Mide kapasiteleri bir çay bardağı kadar . O yüzden ben çay bardağına göre hazırlayıp veriyorumBirde merak ettiğim günde kaç kere ek gıda veriyorsunuz ve miktarı ne kadar oluyor bizim kiza versem elmayı bir küçük kavanoz yer kabak hariç hepsini yer
Kabagida havuçla irmikle karıştırıp nasıl yapsam versem bilenler bir yazsın bana lutfen
Kabak tatlı patates haslayip blendırdan gecirip az zeytin yagı güzel oluyor. Capya biber sarimsakda arada ekliyorum. Günde 1 öğünde verdiğim oldu 3 öğünde hic vermedigimde bu ara hasta zaten 7. Ayda duzene giricez abileri bi okula yollayalim herseyimiz düzensiz.Birde merak ettiğim günde kaç kere ek gıda veriyorsunuz ve miktarı ne kadar oluyor bizim kiza versem elmayı bir küçük kavanoz yer kabak hariç hepsini yer
Aynen cok yiyemiyorlar anca okadar hatta bazen onu bile yemiyor.Mide kapasiteleri bir çay bardağı kadar . O yüzden ben çay bardağına göre hazırlayıp veriyorum
Öylede deneyeceğim inşallah. Bebek arabasında yatmıyorki tek yorulan ben oluyorumYavaş yavaş geriye çekmeye calis. Asel de öyleydi 11den önce uyumuyordu. Yatak odasına her gün 30dk erken girmeye başladık. Bir de gündüzleri çok yoruyorum. Hava serinleyince dışarı çıkın, ırmak kenarında yürüyün 30dk falam
Kiz normal. Adını bilmiyor daha. 6.aydan sonra öğreniyor. Hastanede kağıt vermediler mi sana?Öylede deneyeceğim inşallah. Bebek arabasında yatmıyorki tek yorulan ben oluyorumBirde adıyla seslenince hala bakmıyor normal mi bu hatta seslenince bakmıyor.
Dur atayım ben sana kuşum.Kızlar bende aklıma gelmişken size bişey sormak istiyorum. Bebeğinizin tabağını bardağını ne bileyim kaşığını hangi deterjanla yıkıyosunuz? Biz şimdilik sadece alıştırma bardağını kullanıyoruz ara ara. Kaynatıyorum kullanmadan ama sünger ve deterjanla nasıl yıkıyosunuz? Hangi marka deterjan kullaniyosunuz?
Ben saat 19 dan sonra yatak odasından cikartmiyorum.Ya kızlar benim beneğim sabah erkenfe kalksa geçte kalksa gündüz uyusada uyumasada 11-12 yi bulmadan asla uyumuyor gece. Napmam lazımbüyümedi boyu filan bence bu yüzden. 3 aylıktan beri böyle
Canım 6 aylıktan itibaren bulaşık makinesi ne de qrabilirsiniz.Kızlar bende aklıma gelmişken size bişey sormak istiyorum. Bebeğinizin tabağını bardağını ne bileyim kaşığını hangi deterjanla yıkıyosunuz? Biz şimdilik sadece alıştırma bardağını kullanıyoruz ara ara. Kaynatıyorum kullanmadan ama sünger ve deterjanla nasıl yıkıyosunuz? Hangi marka deterjan kullaniyosunuz?
Oioiler makinede yikanmiuormus yaCanım 6 aylıktan itibaren bulaşık makinesi ne de qrabilirsiniz.
İçiniz rahat etmiyorsa kullanmadan kaynar su döküp içine bekleyebilirsiniz.
Ay ne güzel ya.masallah. bizimki de tutuyor ama ağzına götürmüyorKizlar benim bebeğim elinde bir şey tutup kendisi yemeği daha çok seviyor.
Bugün pideyi zor elinden aldım.
Çığlık atınca babasi geri verdi.
Maşallah ona yaa iştahlı bebiskoKizlar benim bebeğim elinde bir şey tutup kendisi yemeği daha çok seviyor.
Bugün pideyi zor elinden aldım.
Çığlık atınca babasi geri verdi.