4 haftalıkken karından usg ile kese gözükmüyor diye biliyorum. 5 haftalık olunca karından gözüküyor.Canım teşekkür ederim ama ben de 4 haftalık olduğunu düşünmüyorum. Doktor hem tekrar kendisi çağırdı hem de suratı Bi asıldı. Geçiştirici cevaplar verdi hep
Salı günü gittim karından baktı keseyi gördü bu gün yine karından baktı. Bende anladım hatta tekrar sordum 4 haftalık mı diye Bi terslendi bende ben 5. Hafta bitiyor diye hesapladım dedim yok böyle görünüyor dedi bende anlamadım.4 haftalıkken karından usg ile kese gözükmüyor diye biliyorum. 5 haftalık olunca karından gözüküyor.
Benim de kimyasal gebelik vs deilse düşmez ise niyetim 7 haftalikken dra gitmek. Oceans mummy var 2 kutu folik asit d vit vs baya birsey var icerisinde gebeler icin bir vitamin ona başladım.
Bende perşembe gittim kese 5mm 'di.Ama beta 1500lerde olunca 5haftalik dedi.Erken dollenme dedi dr.Canım teşekkür ederim ama ben de 4 haftalık olduğunu düşünmüyorum. Doktor hem tekrar kendisi çağırdı hem de suratı Bi asıldı. Geçiştirici cevaplar verdi hep
Beta değerin kaçtı en son cnmbatırdın mıKızlar ben bugün doktora gittim. Kese çapı 0.53 cm 4 haftalık dedi benim tahminime göre 5 haftalık olması gerekiyordu. Çok şaşırdım.
Bat ne zamandı sizin?Bende perşembe gittim kese 5mm 'di.Ama beta 1500lerde olunca 5haftalik dedi.Erken dollenme dedi dr.
Geçen hafta cuma 269 Du. Salı günü doktora gittim keseyi görünce gerek yok betaya bakmaya dedi.Beta değerin kaçtı en son cnmbatırdın mı
31mayisti.Bat ne zamandı sizin?
Hayırlı sağlıklı ilerlesin inş darısı bizlereevet gerçekten 14 betanın hiçbir şeyini ciddiye alamıyorumkaset testte koyulaşmasını bekliyorum anca ahahha d daha onda bile koyulaşmadıı 1-2 hafta geçse yanacak buralarrr eminim temmuz grubundan da çok kişi burada olacakk
Ya cok guzel olur.Hem birbirimizi de daha iyi taniriz.Ocak anneleri ne güzel tablo yapmış keşke bizimde tablomuz olsa
Nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bilen varsa yapalım valla çok güzel olurYa cok guzel olur.Hem birbirimizi de daha iyi taniriz.
Bende bilmiyorum ya.Nasıl yapılıyor hiç bilmiyorum bilen varsa yapalım valla çok güzel olur
merhaba gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucagına al. kaç çıktı değerinSelamun aleykum kızlar bende evde test yaptım ikinci çizgi silik çıktı erken gebelik olduğu için, kantahlili yaptırdım takriben 3 haftalık hesaplamalara ve çıkan sonuca göre…hayırlısı bakalım… rabbim isteyen ve gerçekten anne baba olabilecek vasıflarda olan herkese nasip etsin
Çok teşekkür ederimhayırlı olsunnben de dün kan tahlili yaptırdım ama doktor randevum 5 gün sonra. hafta hesabı ne şekilde yapılıyor son adet tarihinin ilk gününe göre mi yoksa beta hcg değerine göre mi oluyor?
benim döngüm çok düzenli değil o yüzden kafamı karıştırdı. son adet tarihimin ilk günü 30 mayıs ama 20. 21. gün yumurtlama 22.gün çatlama gördüm yani bat 5 temmuzdu. kan tahlilim 2 temmuzda yapıldı değer 62,2Çok teşekkür ederimSon adet başlangıç gününü baz alıyorlar bildiğim kadarıyla yani yumurtlamanın oldugu zamanı. Kan sonucunuz ne çıktı acaba beta hcg de çıkan sonuçlar az çok hafta tahmini veriyor
Çok teşekkür ederim 336.9 perşembe günü yaptırmıştım 3 haftalık hesap etmiştim zaten öyle görünüyormerhaba gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucagına al. kaç çıktı değerin
Bitiş tarihini değil başlangıcı baz alıyor hekim 4 ay önce düşük yaşadım o zmn doktora ama 10 sürüyor mümkün değil 7 haftalık olması felan aklım karışmıştı meğer yanlış biliyormuşum kendimce tez geliştirmişim doktor bana başlangıç gününden itibaren hafta hesabı yapılır demiştibenim döngüm çok düzenli değil o yüzden kafamı karıştırdı. son adet tarihimin ilk günü 30 mayıs ama 20. 21. gün yumurtlama 22.gün çatlama gördüm yani bat 5 temmuzdu. kan tahlilim 2 temmuzda yapıldı değer 62,2
62.2 bebiş var demek sağlıkla sıhhatle güzel haberleri alırsın inşallahbenim döngüm çok düzenli değil o yüzden kafamı karıştırdı. son adet tarihimin ilk günü 30 mayıs ama 20. 21. gün yumurtlama 22.gün çatlama gördüm yani bat 5 temmuzdu. kan tahlilim 2 temmuzda yapıldı değer 62,2