2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Canım teşekkür ederim ama ben de 4 haftalık olduğunu düşünmüyorum. Doktor hem tekrar kendisi çağırdı hem de suratı Bi asıldı. Geçiştirici cevaplar verdi hep
4 haftalıkken karından usg ile kese gözükmüyor diye biliyorum. 5 haftalık olunca karından gözüküyor.
Benim de kimyasal gebelik vs deilse düşmez ise niyetim 7 haftalikken dra gitmek. Oceans mummy var 2 kutu folik asit d vit vs baya birsey var icerisinde gebeler icin bir vitamin ona başladım.

Salı günü gittim karından baktı keseyi gördü bu gün yine karından baktı. Bende anladım hatta tekrar sordum 4 haftalık mı diye Bi terslendi bende ben 5. Hafta bitiyor diye hesapladım dedim yok böyle görünüyor dedi bende anlamadım.

Canım teşekkür ederim ama ben de 4 haftalık olduğunu düşünmüyorum. Doktor hem tekrar kendisi çağırdı hem de suratı Bi asıldı. Geçiştirici cevaplar verdi hep
Bende perşembe gittim kese 5mm 'di.Ama beta 1500lerde olunca 5haftalik dedi.Erken dollenme dedi dr.

benim betam dün 5500 Dü kese bugun 0,70 cm ölçtü dr herhangi olumsuz bir sey soylemedi

Hayırlı sağlıklı ilerlesin inş darısı bizlere *

merhaba gebeliğin hayırlı olsun sağlıkla kucagına al. kaç çıktı değerin

hayırlı olsunn ben de dün kan tahlili yaptırdım ama doktor randevum 5 gün sonra. hafta hesabı ne şekilde yapılıyor son adet tarihinin ilk gününe göre mi yoksa beta hcg değerine göre mi oluyor?
Çok teşekkür ederim Son adet başlangıç gününü baz alıyorlar bildiğim kadarıyla yani yumurtlamanın oldugu zamanı. Kan sonucunuz ne çıktı acaba beta hcg de çıkan sonuçlar az çok hafta tahmini veriyor

benim döngüm çok düzenli değil o yüzden kafamı karıştırdı. son adet tarihimin ilk günü 30 mayıs ama 20. 21. gün yumurtlama 22.gün çatlama gördüm yani bat 5 temmuzdu. kan tahlilim 2 temmuzda yapıldı değer 62,2

Bitiş tarihini değil başlangıcı baz alıyor hekim 4 ay önce düşük yaşadım o zmn doktora ama 10 sürüyor mümkün değil 7 haftalık olması felan aklım karışmıştı meğer yanlış biliyormuşum kendimce tez geliştirmişim doktor bana başlangıç gününden itibaren hafta hesabı yapılır demişti

62.2 bebiş var demek sağlıkla sıhhatle güzel haberleri alırsın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…