- 18 Şubat 2018
- 1.058
- 1.444
Aaa benim de sat 31 mayıs bugün değerim 1420 çıktıHerkese merhabalar.Rabbim herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dun kontrole gittik.Beta 1500 çıkınca keseyi vajinal de olsa gördük.Sat 31mayis benimde.Tahminj doğum 7mart görünüyor.
Merhaba benim yumurta 13 gün çatladı ovulasyon testi pozitif çıktı öyle değerlendirdim oldu şükür
Pazartesi görünebilir.2000civarinda olur.2hafta sonra dedi bakalım.Yarın acilde bakıtcam. Pazartesi günü de 2000 üstüne çıkar inşallah, belki görünür karından. Kalp atışı için ne zaman çağırdı
Maşallah canım ne güzel.Ikiz falanmı?Selam kızlar bende dün kan vermiştim 2827 çıktı sonucum çok şükür güzel yükselmiş inş 13 temmuzda doktora gidecem kalp atışınıda duyarım
Canım benimkide karından görülmedi.Vajinal.bakti.Yoksa karından olsa haftaya görülürdü ancak.Aaa benim de sat 31 mayıs bugün değerim 1420 çıktıama bakmadı doktor haftaya cuma dedi neyse sağlık olsun diyelim
Cok gecmis olsun sanada.Benimde eylülde düşük oldu.Pihtilasma falan varmıydı sende canım?Teşekkür ederim doktor kürtaj sonrası en az 6 ay bekle dedi bizim 9 ay geçti bişey tavsiye etmedi ovulasyon testiyle takip yaparak hamile kaldım
Ben de kara kara düşünüyorumBen oğlumda aşırı rahattım çok azdı.Ve iştahım da yerindeydi.Bunda daha şimdi böyleyse 6.haftadan sonra nolur acaba??
O belli olmaz ki kişiden kişiye değişir.Ben oğlumda bulantı olmadı evet ama arkadaşım kızında hiç olmadı oğlunda bulantidan hiç bisey yiyemezdi.Ben de kara kara düşünüyorumkız da bulantı olur erkek de olmaz diyorlar . Ben pek inanmam böyle şeylere ama bugun arkadaşım da kızımda bulandı oğlumda hiç bulantım olmadı dedi
Yok cnm sanmam pazar günü 600 e yakındı artış normal yaniMaşallah canım ne güzel.Ikiz falanmı?
5.haftadan itibaren artış daha hızlı oluyormuş canım.2katindan daha fazla yani.Yok cnm sanmam pazar günü 600 e yakındı artış normal yani
Aynen değişiyor cnm benimde 2016 ekim doğumlu kızım var hiç bulantı olmadıO belli olmaz ki kişiden kişiye değişir.Ben oğlumda bulantı olmadı evet ama arkadaşım kızında hiç olmadı oğlunda bulantidan hiç bisey yiyemezdi.
Benim 2 oğlum var ikisindede midem çok bulandı hemde 4 5 ay. Tiksinmede çok oldu.Ben de kara kara düşünüyorumkız da bulantı olur erkek de olmaz diyorlar . Ben pek inanmam böyle şeylere ama bugun arkadaşım da kızımda bulandı oğlumda hiç bulantım olmadı dedi
Demek ki hiç belli olmuyor . Aynı annede her gebelik farklı dedikleri bu plsa gerekO belli olmaz ki kişiden kişiye değişir.Ben oğlumda bulantı olmadı evet ama arkadaşım kızında hiç olmadı oğlunda bulantidan hiç bisey yiyemezdi.
Bu tezi çürüttük demektir o zamanBenim 2 oğlum var ikisindede midem çok bulandı hemde 4 5 ay. Tiksinmede çok oldu.
Aslinda hamilelik hormonlarina vucutun nasil tepki verdiğiyle alakalı bu.Kiminin hamileliği zor kiminin ki çok kolay geçiyor.Demek ki hiç belli olmuyor . Aynı annede her gebelik farklı dedikleri bu plsa gerek
Teşekkür ederim hayır olmadıCok gecmis olsun sanada.Benimde eylülde düşük oldu.Pihtilasma falan varmıydı sende canım?
Adetin 13 günüAdetin 13 günü mü? Ayın 13 ünde mi? Doğum tarihlerimiz aynı sanırım da ondan soruyorum
Ben de aynı bu şekildeyim ,acikiyorum ama ne görsem can istemiyor .Normalde kırmızı et yemem ama oğlumda burnuma kebap kokusu geliyorduBende henüz başlamadı ama iştah gitti . Sıfır yani .karnım hem çok acikiyor hem yemk yiyesim gelmiyor . İki kasık bişey yesem midem sisiyir hemen . Bı de kizlar tatlı olan hiçbir şeyi görmek bile istemiyorum yani .
Bu arada hamilelik takvimini nasıl eklediniz ben yapamadım