2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Herkese merhabalar.Rabbim herkese hayırla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Dun kontrole gittik.Beta 1500 çıkınca keseyi vajinal de olsa gördük.Sat 31mayis benimde.Tahminj doğum 7mart görünüyor.
Aaa benim de sat 31 mayıs bugün değerim 1420 çıktı ama bakmadı doktor haftaya cuma dedi neyse sağlık olsun diyelim

Aaa benim de sat 31 mayıs bugün değerim 1420 çıktı ama bakmadı doktor haftaya cuma dedi neyse sağlık olsun diyelim
Canım benimkide karından görülmedi.Vajinal.bakti.Yoksa karından olsa haftaya görülürdü ancak.

Teşekkür ederim doktor kürtaj sonrası en az 6 ay bekle dedi bizim 9 ay geçti bişey tavsiye etmedi ovulasyon testiyle takip yaparak hamile kaldım
Cok gecmis olsun sanada.Benimde eylülde düşük oldu.Pihtilasma falan varmıydı sende canım?

Ben oğlumda aşırı rahattım çok azdı.Ve iştahım da yerindeydi.Bunda daha şimdi böyleyse 6.haftadan sonra nolur acaba??
Ben de kara kara düşünüyorum kız da bulantı olur erkek de olmaz diyorlar . Ben pek inanmam böyle şeylere ama bugun arkadaşım da kızımda bulandı oğlumda hiç bulantım olmadı dedi

Ben de kara kara düşünüyorum kız da bulantı olur erkek de olmaz diyorlar . Ben pek inanmam böyle şeylere ama bugun arkadaşım da kızımda bulandı oğlumda hiç bulantım olmadı dedi
O belli olmaz ki kişiden kişiye değişir.Ben oğlumda bulantı olmadı evet ama arkadaşım kızında hiç olmadı oğlunda bulantidan hiç bisey yiyemezdi.

Benim 2 oğlum var ikisindede midem çok bulandı hemde 4 5 ay. Tiksinmede çok oldu.

O belli olmaz ki kişiden kişiye değişir.Ben oğlumda bulantı olmadı evet ama arkadaşım kızında hiç olmadı oğlunda bulantidan hiç bisey yiyemezdi.
Demek ki hiç belli olmuyor . Aynı annede her gebelik farklı dedikleri bu plsa gerek

Demek ki hiç belli olmuyor . Aynı annede her gebelik farklı dedikleri bu plsa gerek
Aslinda hamilelik hormonlarina vucutun nasil tepki verdiğiyle alakalı bu.Kiminin hamileliği zor kiminin ki çok kolay geçiyor.

Ben de aynı bu şekildeyim ,acikiyorum ama ne görsem can istemiyor .Normalde kırmızı et yemem ama oğlumda burnuma kebap kokusu geliyorduşimdi sıcaktan mi acaba diyorum iştahsızlık oğlumda Kasım'da ogrenmistim ve iştahım çok iyiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…