2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Çoook geçmiş olsun işte ben bu korkuyla ilk oğlumda her haftada bir başka başka hastanelerde kontrole gidiyordum doktorlar sen manyak mısın diyorlardı

Benim konturolum var bugun 7 haftalık olduk. Kalp atısı gözükmeli deilmi artık

Bende bugün doktora gittim. Çok şükür 7+3 günlük olmuşuz kalp atışını dinledik bebek iyi durumda dedi doktor. Küçük bir kanama alanı varmış 5 ay boyunca progestan kullanacakmışım. Bol bol dinlen ağır kaldırma vs dedi.

Canım bana da geçen gittiğim kontrolde verdi progestan hala devam ediyorum. Bayramda full yattimt kanama alanın baya azalmış ama dikkat et yine de dedi. Merak etme sende ilac cok etkili ve cidden full yatar hic is yapmassan geciyor

Merhabala kızlar öncelikle hepimiz bebişlerimizi sağ salim hayırlı evlat olarak kucaklarimiza alırız. Ben 5yillik evliyim 3yildir tedavi görüyordum 2kez aşılama yapıldı. Tüp bebeğe karar vermiştik ki Temmuz ayında tedavi başlıcaktı haziranın başında ilaçlarımızı aldık sonra dediler ki Temmuzda tüp bebek bölümü bakıma girecek Ağustosta baslicaz dediler. Oturup ağladım bir ay daha gitti diye çok üzüldüm. Sonra bir hafta boyunca 4yasindaki yeğenim hala karnında bebek var diyor ben eminim var biliyorum diyo. 1hafta boyunca dile getirince bi test yapıyım bu çocuk böyle yapmazdı hiç dedim 15temmuzda gebe olduğumu öğrendim Bu arada polikistik var bende ve adetlerim çok düzensiz en son 24mayista adet olmuştum 70-80gun bile olmadığım oluyor o yüzden tam ne kadarlık bilmiyorum gittiğim doktor 5haftalik demişti geçen hafta. 30unda başka doktora gidicem . Biraz uzun oldu hepinizi öpüyorum

Maşallah umudumuzu hiç kesmememizi bi kez daha öğrenmiş olduk senin hayat hikayenleBenimde kızım bi sabah sen rüyamda hamileydin dedi 9 gün sonra hamile olduğumu öğrendim.Cocuklar hissedebiliyor bazen tertemiz kalpleriyle

Rahimde hematom var bebeğin kesesinin arkasında . Geçen hafta gittiğimizde büyümemişti kanama alanı. Ama benek gelişmiş bu güzel dedi. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah temizlenmiştir rahim
Öylemi Allahin izni ile hiç bişey olmaz inşallah canım sağ salim kucağınıza alırsınız.benimde pazartesi bakalım neolacak

Yaa işte vaktinde üzüldüğümüz şey aslında bambaşka güzel birşeye vesile oluyor. Hakkınızda hayırlısı olsun sağ salim ilerler gebeliğiniz inşallah

Gerçekten öyleymiş ben hiç anne olamayacağım diye düşünmeye başlamıştım. Allah büyük çok şükür çocuklara malum oluyormuş hastaneden öğrenip geldiğimizde yeğenim neden şaşırıyorsunuz ben biliyordum zaten diyor

Son düzenleme:
Canım bana da geçen gittiğim kontrolde verdi progestan hala devam ediyorum. Bayramda full yattimt kanama alanın baya azalmış ama dikkat et yine de dedi. Merak etme sende ilac cok etkili ve cidden full yatar hic is yapmassan geciyor
Teşekkür ederim canım sana da geçmiş olsun. Benim doktorum günlük rutin işlerini yap dedi fazla hareketsizlik pıhtılaşmaya sebep olabilir dedi. Sadece yorulma dedi

İnşallah canım ya 12 haftalık olunca gelirsin tekrar dedi o zamana kadar nasıl beklicem bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…