Evet boşuna demiyorlar anne yüreği diyeCok teşekkürler.Amin inşallah.Kotu düşünme.Ya zaten anne olmak hep bi endişe içinde olmak demek değilmi.Bu anne karnında başlıyor zaten.
Ben oje sürmüyorum.Hatta mümkün olduğunca artık makyaj bile yapmıyorum.Tum saç ve cilt bakım ürünlerimi bi gözden geçirdim.Daha dogal icerikli seyler kullaniyorum.Zaten.bebisi öğrenmeden 5gun önce boyatmistim saçlarımı da.Ona bile korktum bisey olurmu diye.Arkadasim bunlara hiç dikkat etmedi ve allerjik bir bebeği var.Korkuyorum açıkçası.Kızlar çok alakasız ama bişey sorucam size. Oje sürüyor musunuz? Hani doktor saç boyatma diyor ya mesela 3 ay, oje icinde boyle bi durum var mı? Ben normalde ojesiz duramayanlardanım ama boya gibi bi zararı olur mu diye merak ediyorum
Sürüyorum canımKızlar çok alakasız ama bişey sorucam size. Oje sürüyor musunuz? Hani doktor saç boyatma diyor ya mesela 3 ay, oje icinde boyle bi durum var mı? Ben normalde ojesiz duramayanlardanım ama boya gibi bi zararı olur mu diye merak ediyorum
Bizimde tek birliktelik olduğundan gebelik tarihimi bunda tam biliyorumEvet evet 11 temmuz iyi biliyorum, o zaman suan 4 haftalik gözüküyor nasipse
D doakolik ben oje sürüyorum sürekli doktorum çok pimpirikli böyle bir şey olsa kesin uyarırdı maden suyunun markasına kadar uyaran kadınBen oje sürmüyorum.Hatta mümkün olduğunca artık makyaj bile yapmıyorum.Tum saç ve cilt bakım ürünlerimi bi gözden geçirdim.Daha dogal icerikli seyler kullaniyorum.Zaten.bebisi öğrenmeden 5gun önce boyatmistim saçlarımı da.Ona bile korktum bisey olurmu diye.Arkadasim bunlara hiç dikkat etmedi ve allerjik bir bebeği var.Korkuyorum açıkçası.
drzeynepsaatlinin gebelikte kozmetik kullanımı ile ilgili bi canlı yayını var instagramda kaydetmiş izle istersenKızlar çok alakasız ama bişey sorucam size. Oje sürüyor musunuz? Hani doktor saç boyatma diyor ya mesela 3 ay, oje icinde boyle bi durum var mı? Ben normalde ojesiz duramayanlardanım ama boya gibi bi zararı olur mu diye merak ediyorum
Ya ne guzel
evett ikisi dışında içme bişey, günde 1 tane içicekmişiz soda hiç sevmem limon tuz yap iç dediYa ne guzelHangi maden suyunu önerdi kızılay ve beypazarında magnezyum yüksekmiş galiba verdiği detayları bizimle paylaşır mısın bende mi pimpirikliyim nedir
Ev yoğurdunu önermedimievett ikisi dışında içme bişey, günde 1 tane içicekmişiz soda hiç sevmem limon tuz yap iç dediilk kontrolden çıkınca yazmıştım baya uzun uzun kavrulmamış ceviz badem ye dedi. balık yeme marmarada dedi, ege ve akdeniz tarafındaysanız küçük balık yiyebilirmişizz. çiftlik balıklarından uzak durcakmışızz kahveyi yasakladı bana ona uymuyorum sadece. yoğurt marketten al bu süreçte dedi ev yoğurdu süt önermedi pastörize edilmiş iç mutlaka dedi bol bol et yicekmişiz ama asla midem almıyor asssla çilek ve karpuz önerdi meyvelerdenn. 12 bardak su içicekmişiz şu ara onu da içemiyorum su iyice bulandırıyor midemi meyve doğra içine öyle dene diyodu da onu da yapmıyorum
Sodayı bende hiç sevmem zorla bi iki yudum içmeye çalışıyorum bu ara etten bende tiksindim bulantılarda yavaş yavaş başlıyor baya ayrıntılı anlatmış ya ne güzel ama önemli olan bunları yapabilmek off ne zormuş bu hamilelikevett ikisi dışında içme bişey, günde 1 tane içicekmişiz soda hiç sevmem limon tuz yap iç dediilk kontrolden çıkınca yazmıştım baya uzun uzun kavrulmamış ceviz badem ye dedi. balık yeme marmarada dedi, ege ve akdeniz tarafındaysanız küçük balık yiyebilirmişizz. çiftlik balıklarından uzak durcakmışızz kahveyi yasakladı bana ona uymuyorum sadece. yoğurt marketten al bu süreçte dedi ev yoğurdu süt önermedi pastörize edilmiş iç mutlaka dedi bol bol et yicekmişiz ama asla midem almıyor asssla çilek ve karpuz önerdi meyvelerdenn. 12 bardak su içicekmişiz şu ara onu da içemiyorum su iyice bulandırıyor midemi meyve doğra içine öyle dene diyodu da onu da yapmıyorum
Evde yeterince sütün içinde ki zararlı mikroorganizmalar ölmüyormuş o yüzden en iyisi pastörize günlük süt alıp ondan yoğurt yapmakmış birde sokak sütü denetlenmiyorEv yoğurdunu önermediminasıl yani market yoğurdumu yemeni önerdi çık ilginç sebebini çok merak ettim malum market yoğurtlarının içeriği belli
evet ilk 3 ay için önermedi. pastörize edilmemiş hiçbir şeyi. ne kadar kaynatırsanız kaynatın sütü o bakteriler risk yaratıyor onun yerine günlük pastorize edilen sütlerden içebilirsin dedi bunu daha önce de duyduğum için garip gelmedi banaEv yoğurdunu önermediminasıl yani market yoğurdumu yemeni önerdi çık ilginç sebebini çok merak ettim malum market yoğurtlarının içeriği belli
Gözün aydın canım benim çok sevindimKızçeler geldiiim doktordan kalp hareketleri başlamış ama dinletmiyim bebeğe zarar şuan çok küçük dedi, progestana başlattı, dikkat etmeye devam et dediiGüzel haberler aldım çok şükür
Ne güzel maşallah, sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah RabbimNormalde 3-4 temmuz gibi adet olmam gerekiyordu ben kimyasala bağlı gecikebilecegini düşündüm ama hafif pembemsi bir akıntı görünce test yaptım gecikmenin dördüncü günü o zaman kanda çıktı gebelik. Bir hafta sonra 15 temmuzda keseyi gördük işte bugün de kalp atışını duydum çok şükür
Nasip eden Rabbime şükürler olsunBizimde tek birliktelik olduğundan gebelik tarihimi bunda tam biliyorum
Ben sürüyorum aradaKızlar çok alakasız ama bişey sorucam size. Oje sürüyor musunuz? Hani doktor saç boyatma diyor ya mesela 3 ay, oje icinde boyle bi durum var mı? Ben normalde ojesiz duramayanlardanım ama boya gibi bi zararı olur mu diye merak ediyorum
Durumumuz aynı regliye 4 gün kala silik çizgi vardı klasik kaset testlerle dün regli gunumdu bu sabah test yaptım tekrar epeyy koyulasmisti sağlık ocağına kan verdim sabah hala sonuç çıkmasını bekliyorum.Merhaba reglime 5 gün kala çift çizgi görmüştüm dün regli olamam gerekiyordu olmadım sizce kese ne zaman görünür ne zaman gitmeliyim doktora
Maşallah onaMerhabaa bugün doktora gittim miniğimin kalbini de duydum kendini de gördüm çok şükür
Eki Görüntüle 2892759