Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla tez zamanda yaşatsın tekrarınıMalesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok geçmiş olsun. Allah sağlıkla tez zamanda yaşatsın tekrarınıMalesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Çok geçmiş olsun canım.Sakin üzülme.Benimde eylülde bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.Bebek saglikli olmadigi icin bu haftalarda kalbi durup dusukler oluyor demisti dr.um.Eger haftan illeriyse genetik test baktır.Hem nedeni belli olur.Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.Malesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Kıyamam ya geçmiş olsun benimde kahvaltıdan sonra oluyor. Kusacak kadar değil ama anladın sen bi de bacaklarım sanki tutmuyo gibi bugün duşa gircem ayakta duramıyorumAşırı midem bulanıyor kızlar mide bulantısıyla uyandım sanki midem kazınıyor ama hiç aç hissetmiyorum birşey yemekte istemiyorum ishalim ve karın ağrım zaten devam ediyor öff hangisi ile uğraşocağımı şaşırdım
Özellikle sabah uyanınca oluyor zaten ilk oğlumda da böyleydim ama onda 9.uncu haftalara doğru başlamıştı bunda erken başladı ben 3 gün önce besin zehirlenmesi yaşadım bide onun etkileri sürüyor karın krampları ishal bulantı napıcağımı şaşırdım Çarşamba randevum var miniğimin kalbini dinlesemde rahat etsemKıyamam ya geçmiş olsun benimde kahvaltıdan sonra oluyor. Kusacak kadar değil ama anladın sen bi de bacaklarım sanki tutmuyo gibi bugün duşa gircem ayakta duramıyorum
Teşekkür ederimMasallah ya.Gozunaydin canım.
Çok geçmiş olsun canım yiyecek ekmeği yokmuş böyle düşün rabbim hayırlısıyla yeniden nasip etsin en kısa zamanda inşallahMalesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Allah razı olsun, peki keseyi ne zaman gördünüz acebaBenim de 8 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Doktorum başlangıç olarak o tarihi baz aldı inşallah güzel haberler alırsınız
Evet evet 11 temmuz iyi biliyorum, o zaman suan 4 haftalik gözüküyor nasipseYumurtlama tarıhını kesin biliyorsan onu referans alabilirsin. Kanama ile ovulsyon arası düzensiz çünkü ama doktor daha iyi hesaplar
Evet 6 haftayken keseyi ve bi ihtimal bebeği görebilirsin ama kalp genelde 7. 8. Haftalarda duyuluyor karından ultrasondan bi ihtimal vajinal ultrasondan görebilirsinÖncelikle teşekkür ederim cevabiniz icin, peki bu kese ve kalp içinde 10 hazirandan baslayarak mi sayacağım. Yani genelde 6. Haftada kese kalp olur derler ya, bende oyle mi dusunmeliyim?
Çok geçmiş olsun. Insallah en kısa zamanda sağlıklı bebeğinizi kucağınıza alırsınızMalesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Hangi haftalar için söyledi doktor bisey olursa diye henüz annemlere bile söyleyemedim içim içine sığmıyor artıkÇok geçmiş olsun canım.Sakin üzülme.Benimde eylülde bebegimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum.Bebek saglikli olmadigi icin bu haftalarda kalbi durup dusukler oluyor demisti dr.um.Eger haftan illeriyse genetik test baktır.Hem nedeni belli olur.Rabbim en hayırlı zamanda tekrar nasip etsin inşallah.
Ilk 3 ayda bebekte kromozom sorunları olduğu için kalp dururmuş bebeğin.Benimki sınırda idi 13.haftada durmuştu.ve kromozom sorunu vardı.Hangi haftalar için söyledi doktor bisey olursa diye henüz annemlere bile söyleyemedim içim içine sığmıyor artık
Çok geçmiş olsun. Allah karnındakine sağlık hoşluk versin. 13. Haftaya da daha çok varIlk 3 ayda bebekte kromozom sorunları olduğu için kalp dururmuş bebeğin.Benimki sınırda idi 13.haftada durmuştu.ve kromozom sorunu vardı.
İlk 3 ayı geçmiş aslında 13.hafta 4'üncü ay sayılıyor üzüldüm bebek doğana kadar hep bir korku endişe oluyor insanda özellikle ilk 3 ay,hareketlerini hissetmeye başlayınca çok daha rahat oluyorsun en azından yaşadığını ve iyi olduğunu biliyosun Allah'ım hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallahIlk 3 ayda bebekte kromozom sorunları olduğu için kalp dururmuş bebeğin.Benimki sınırda idi 13.haftada durmuştu.ve kromozom sorunu vardı.
Yaaaa çok sevindim senin adına maşallahhh inşallah sağlıkla doğsunlar doğal yolla mıydı ilaçla mıydı gebelikTeşekkür ederim canım. Şu anda bir şey vermedi canım. İki kese gördü ben de ikiz muhtelen dedi emin olmak için 15 gün sonra gel demişti. Çarşamba ya da cuma günü tekrar kontrole gideceğim. O zaman belli olur ne olacağı. Belki başlatır belki de gerek yok der. İnşallah sıkıntı olmadan atlatırız. Gerçekten zor tereddüt içinde ilaçlarla uğraşmak bir de. Kendimizi de strese sokmamak gerekiyor. Oğlum da hatırlıyorum ne kadar telaşlıydım. Ama şimdi rabbimin vardır bildiği deyip çok sorunum olmadığı sürece sabrediyorum. İnşallah iyidir miniklerim
Cok teşekkürler.Amin inşallah.Kotu düşünme.Ya zaten anne olmak hep bi endişe içinde olmak demek değilmi.Bu anne karnında başlıyor zaten.Çok geçmiş olsun. Allah karnındakine sağlık hoşluk versin. 13. Haftaya da daha çok var
Amin canım.insallah.Ya 10.haftada durmuş kalbi.1ay kadar kalmış karnimda.O da beni zehirledi tabi.Ama belirti olmayınca anlamak imkansız oluyor.Bence de hareketlenince daha kolay oluyor iyi olduğunu anlamak.O yüzden hep ilk 3ay çok önemli diyorlar ya.İlk 3 ayı geçmiş aslında 13.hafta 4'üncü ay sayılıyor üzüldüm bebek doğana kadar hep bir korku endişe oluyor insanda özellikle ilk 3 ay,hareketlerini hissetmeye başlayınca çok daha rahat oluyorsun en azından yaşadığını ve iyi olduğunu biliyosun Allah'ım hepimizin kucağına almayı nasip etsin inşallah
Normalde 3-4 temmuz gibi adet olmam gerekiyordu ben kimyasala bağlı gecikebilecegini düşündüm ama hafif pembemsi bir akıntı görünce test yaptım gecikmenin dördüncü günü o zaman kanda çıktı gebelik. Bir hafta sonra 15 temmuzda keseyi gördük işte bugün de kalp atışını duydum çok şükürAllah razı olsun, peki keseyi ne zaman gördünüz aceba