Ah canım çok sevindimKızçeler geldiiim doktordan kalp hareketleri başlamış ama dinletmiyim bebeğe zarar şuan çok küçük dedi, progestana başlattı, dikkat etmeye devam et dediiGüzel haberler aldım çok şükür
Teşekkür ederim canım.Ah süper tam aynı zaman da yaşamışız demek ki çok sevindim senin adına dademek ki bir sorun olmuyor , peki şuan iğne verdiler mi tekrar?
Canımmm gözün aydın, darısı başımızaKızçeler geldiiim doktordan kalp hareketleri başlamış ama dinletmiyim bebeğe zarar şuan çok küçük dedi, progestana başlattı, dikkat etmeye devam et dediiGüzel haberler aldım çok şükür
Teşekkür ederim insallah. kalp atışı için olan randevumuz yarinTeşekkür ederim. Şimdilik yok çok şükür. Ultrasonda görünmüyorsa normaldir heralde lekelenme olunca baya araştırmıştım bu haftalarda kahverengi lekeler normal yazıyordu çoğu kişide oluyormuş rengi kırmızı ve akıntı çoksa riskliymiş. Doktorum sıcaklardan bile olabilir demişti bol bol dinlen tatlım inşallah en kısa zamanda tamamen geçer. Kalp atışını duymuş muydun ?
Ben süpriz yaptım hatta video da çekiyordum ki hafızam dolmuş tam da zamanında
benimde öyle yaa. kokular rahatsız ediyor. aç olunca daha çok bulanıyor. herşeyi yiyemiyorum .keşke iştahlı olsak.böyle çok keyifsizValla nasıl geçecek böyle çok mzeniyorum iştahlı bulantısız arkadaşlara darısı başımıza olsun.. karında açlık var ama mide bir şey almıyor her şey kötü kokuyor eşim ilgilenmek için geliyor garibim kötü kokuyosun diye yolluyorum kendim bile kokuyorum sanki ne zaman bitecekse bu çile yarın da mesai başlıyor tekrar allah yardımcımız olsun gerçekten düşmanım yaşamasın çok lanet bişeymiş
Nasıl sevindimKızçeler geldiiim doktordan kalp hareketleri başlamış ama dinletmiyim bebeğe zarar şuan çok küçük dedi, progestana başlattı, dikkat etmeye devam et dediiGüzel haberler aldım çok şükür
Rahimde hematom var bebeğin kesesinin arkasında . Geçen hafta gittiğimizde büyümemişti kanama alanı. Ama benek gelişmiş bu güzel dedi. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah temizlenmiştir rahimİğne neden yapıyor sun kuzum çok özür dilerim bilmediğim için sord
Yumurtlama tarıhını kesin biliyorsan onu referans alabilirsin. Kanama ile ovulsyon arası düzensiz çünkü ama doktor daha iyi hesaplarMerhabalar, 10 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Ovulasyonla 11 temmuzda yumurtlama gördüm ve 23 temmuzda da gebelik testim pozitif cikti. Beklenen adet tarihim pazartesi, sali kontrole gidecegim kan verecegim. Suan son adet tarihim olarak kanamayi 10 hazirani mi alip hesaplama yapmam lazim, yoksa yumurtlama olarak mi? Yardim eder misiniz?
Ayy çok teşekkür ederim aynen öyle sabredelim inşAllahNasıl sevindimgözünaydın canım . Aman dikkat et kendine biraz daha güçlensinler sonra tahat edicez inşallah
Benim de 8 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Doktorum başlangıç olarak o tarihi baz aldı inşallah güzel haberler alırsınızMerhabalar, 10 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Ovulasyonla 11 temmuzda yumurtlama gördüm ve 23 temmuzda da gebelik testim pozitif cikti. Beklenen adet tarihim pazartesi, sali kontrole gidecegim kan verecegim. Suan son adet tarihim olarak kanamayi 10 hazirani mi alip hesaplama yapmam lazim, yoksa yumurtlama olarak mi? Yardim eder misiniz?
Ben de aynı durumdayım, bana da kese küçük denildi. O an dondum kaldım soru da soramadım, normalde 5+4 iken göründüm ve bana da iki hafta sonra gel dedi doktorum. Tamam mı devam mı karar vereceğiz dedi. Çok tedirginim, bayram bayram gibi değililk hamileliğim olduğu için neyi nasıl yorumlamam lazım onu da bilmiyorum. Ara ara karın ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. Arada lekelenme de oluyor, hakkımızda hayırlısı olsun…
Malesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canımBen de aynı durumdayım, bana da kese küçük denildi. O an dondum kaldım soru da soramadım, normalde 5+4 iken göründüm ve bana da iki hafta sonra gel dedi doktorum. Tamam mı devam mı karar vereceğiz dedi. Çok tedirginim, bayram bayram gibi değililk hamileliğim olduğu için neyi nasıl yorumlamam lazım onu da bilmiyorum. Ara ara karın ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. Arada lekelenme de oluyor, hakkımızda hayırlısı olsun…
Canim çok geçmiş olsun. İnşallah yeniden bu sefer sağlıkla bebeğini kucağına alırsınMalesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsinMalesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Bencede burda garip kaldıkTopluca başka foruma mı geçsek yeni başlık açıp, konuyu kimseye devretmiyor editör tablo da oluşturamıyoruz böylece nasıl olacaksa her ayın ne güzel tablosu var biz kimin ne zamandı diye düşün allah düşün
Masallah ya.Gozunaydin canım.Günaydınlar hanımlardoktordan çıktım daha yeni. Kalp atışını duydum pittik pittik çok şükür ultrasona göre 6+4 çıktı doktorum prilam ve fitil olarak progestan verdi bel ağrım var diye inşallah sigorta onay verirse kan vercem şimdi benden haberler şimdilik bu kadar