2022 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    276
Ah süper tam aynı zaman da yaşamışız demek ki çok sevindim senin adına da 🥰 demek ki bir sorun olmuyor , peki şuan iğne verdiler mi tekrar?
Teşekkür ederim canım. 🥰 Şu anda bir şey vermedi canım. İki kese gördü ben de ikiz muhtelen dedi emin olmak için 15 gün sonra gel demişti. Çarşamba ya da cuma günü tekrar kontrole gideceğim. O zaman belli olur ne olacağı. Belki başlatır belki de gerek yok der. İnşallah sıkıntı olmadan atlatırız. Gerçekten zor tereddüt içinde ilaçlarla uğraşmak bir de. Kendimizi de strese sokmamak gerekiyor. Oğlum da hatırlıyorum ne kadar telaşlıydım. Ama şimdi rabbimin vardır bildiği deyip çok sorunum olmadığı sürece sabrediyorum. İnşallah iyidir miniklerim🤲

Teşekkür ederim. Şimdilik yok çok şükür. Ultrasonda görünmüyorsa normaldir heralde lekelenme olunca baya araştırmıştım bu haftalarda kahverengi lekeler normal yazıyordu çoğu kişide oluyormuş rengi kırmızı ve akıntı çoksa riskliymiş. Doktorum sıcaklardan bile olabilir demişti bol bol dinlen tatlım inşallah en kısa zamanda tamamen geçer. Kalp atışını duymuş muydun ? 😊

Ben süpriz yaptım hatta video da çekiyordum ki hafızam dolmuş tam da zamanında :olamaz:
Teşekkür ederim insallah. kalp atışı için olan randevumuz yarin🙏🥰

Valla nasıl geçecek böyle çok mzeniyorum iştahlı bulantısız arkadaşlara darısı başımıza olsun.. karında açlık var ama mide bir şey almıyor her şey kötü kokuyor eşim ilgilenmek için geliyor garibim kötü kokuyosun diye yolluyorum kendim bile kokuyorum sanki ne zaman bitecekse bu çile yarın da mesai başlıyor tekrar allah yardımcımız olsun gerçekten düşmanım yaşamasın çok lanet bişeymiş
benimde öyle yaa. kokular rahatsız ediyor. aç olunca daha çok bulanıyor. herşeyi yiyemiyorum .keşke iştahlı olsak.böyle çok keyifsiz

Kızçeler geldiiim doktordan kalp hareketleri başlamış ama dinletmiyim bebeğe zarar şuan çok küçük dedi, progestana başlattı, dikkat etmeye devam et dedii❤️ Güzel haberler aldım çok şükür
Nasıl sevindim 🥰 gözünaydın canım . Aman dikkat et kendine biraz daha güçlensinler sonra tahat edicez inşallah 🙏🏻

İğne neden yapıyor sun kuzum çok özür dilerim bilmediğim için sord
Rahimde hematom var bebeğin kesesinin arkasında . Geçen hafta gittiğimizde büyümemişti kanama alanı. Ama benek gelişmiş bu güzel dedi. Yarın kontrolüm var bakalım inşallah temizlenmiştir rahim 🤲

Merhabalar, 10 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Ovulasyonla 11 temmuzda yumurtlama gördüm ve 23 temmuzda da gebelik testim pozitif cikti. Beklenen adet tarihim pazartesi, sali kontrole gidecegim kan verecegim. Suan son adet tarihim olarak kanamayi 10 hazirani mi alip hesaplama yapmam lazim, yoksa yumurtlama olarak mi? Yardim eder misiniz?
Yumurtlama tarıhını kesin biliyorsan onu referans alabilirsin. Kanama ile ovulsyon arası düzensiz çünkü ama doktor daha iyi hesaplar

Merhabalar, 10 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Ovulasyonla 11 temmuzda yumurtlama gördüm ve 23 temmuzda da gebelik testim pozitif cikti. Beklenen adet tarihim pazartesi, sali kontrole gidecegim kan verecegim. Suan son adet tarihim olarak kanamayi 10 hazirani mi alip hesaplama yapmam lazim, yoksa yumurtlama olarak mi? Yardim eder misiniz?
Benim de 8 Haziran'da kimyasal gebelik kanamam başladı. Doktorum başlangıç olarak o tarihi baz aldı inşallah güzel haberler alırsınız 🤗

Günaydınlar hanımlar 😌 doktordan çıktım daha yeni. Kalp atışını duydum pittik pittik çok şükür 😍 ultrasona göre 6+4 çıktı 😌 doktorum prilam ve fitil olarak progestan verdi bel ağrım var diye 🤗 inşallah sigorta onay verirse kan vercem şimdi 😒 benden haberler şimdilik bu kadar

Ben de aynı durumdayım, bana da kese küçük denildi. O an dondum kaldım soru da soramadım, normalde 5+4 iken göründüm ve bana da iki hafta sonra gel dedi doktorum. Tamam mı devam mı karar vereceğiz dedi. Çok tedirginim, bayram bayram gibi değil :KK43: ilk hamileliğim olduğu için neyi nasıl yorumlamam lazım onu da bilmiyorum. Ara ara karın ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. Arada lekelenme de oluyor, hakkımızda hayırlısı olsun…
Ben de aynı durumdayım, bana da kese küçük denildi. O an dondum kaldım soru da soramadım, normalde 5+4 iken göründüm ve bana da iki hafta sonra gel dedi doktorum. Tamam mı devam mı karar vereceğiz dedi. Çok tedirginim, bayram bayram gibi değil :KK43: ilk hamileliğim olduğu için neyi nasıl yorumlamam lazım onu da bilmiyorum. Ara ara karın ağrılarım oluyor adet olacakmışım gibi. Arada lekelenme de oluyor, hakkımızda hayırlısı olsun…
Malesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım

Malesef dün ağrı ve kanamayla doktora gittim bebeğimin kalbi durmuş.birazdan kürtaj olucam.inş sen sağlıkla alırsın bebeğini kucağına canım
Çok geçmiş olsun Allah sağlıkla hayırlı zamanda kucağınıza almayı nasip etsin

Aşırı midem bulanıyor kızlar mide bulantısıyla uyandım sanki midem kazınıyor ama hiç aç hissetmiyorum birşey yemekte istemiyorum ishalim ve karın ağrım zaten devam ediyor öff hangisi ile uğraşocağımı şaşırdım :KK43:

Günaydınlar hanımlar 😌 doktordan çıktım daha yeni. Kalp atışını duydum pittik pittik çok şükür 😍 ultrasona göre 6+4 çıktı 😌 doktorum prilam ve fitil olarak progestan verdi bel ağrım var diye 🤗 inşallah sigorta onay verirse kan vercem şimdi 😒 benden haberler şimdilik bu kadar
Masallah ya.Gozunaydin canım.

X